#10 – 5 redenen waarom het niet lukt om consistent te zijn met je content & hoe je dit kunt oplossen

Wiehoe, aflevering 10 alweer! In deze podcast ga ik in op de number 1 uitdaging die mijn volgers en Facebookgroepleden altijd delen: consistent content posten (zonder de hele dag online te hoeven zijn).

Ik geef je 5 potentiële oorzaken van jouw gebrek aan consistentie, plus tips van hoe je die weg kunt nemen.

Een gebrek aan consistentie is in elk geval GEEN gevolg van een gebrek aan discipline! Als je je content moet maken op discipline dan wordt het echt lastig, want content maken doe je als online ondernemer ongeveer elke dag. Het volhouden op discipline is bijna onmogelijk (tenzij je uitzonder gedisciplineerd bent, de meeste creatieve ondernemers zijn echter juist geen sterren in discipline). En het volhouden op discipline is gelukkig ook helemaal niet NODIG!

Ik denk namelijk dat een gebrek aan consistentie het gevolg is van een dieperliggend issue in je bedrijf. In de podcast ga ik in op 5 mogelijke problemen en voor elk probleem geef ik je concrete tips hoe je ze op kan lossen.

De 5 redenen waarom je wellicht niet consistent bent met je content zijn:

  1. Je hebt geen hele sterke Why / Purpose of je hebt deze wel, maar je bent de connectie ermee kwijtgeraakt.
  2. Je hebt geen duidelijke niche.
  3. Je weet niet wat je volgers willen horen.
  4. Je hebt geen systeem om contentideeen op te slaan, waardoor je elke keer weer het contentwiel opnieuw loopt uit te vinden.
  5. Je hebt belemmerende overtuigingen rondom je content (bijvoorbeeld “niemand is geinteresseerd in wat ik heb te vertellen” of “ik ben slecht in content maken”.

In de podcast leg ik elk van deze redenen uitgebreid uit EN geef ik je tips hoe ze op te lossen.

Hier zijn de links die ik in de podcast noemde:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten