Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

Consistent content maken – 5 redenen waarom het niet lukt & hoe je dit kunt oplossen – Podcast #10

Wiehoe, aflevering 10 alweer! In deze podcast ga ik in op de number 1 uitdaging die mijn volgers en Facebookgroepleden altijd delen: consistent content posten (zonder de hele dag online te hoeven zijn).

Ik geef je 5 potentiële oorzaken van jouw gebrek aan consistentie, plus tips van hoe je die weg kunt nemen.

Een gebrek aan consistentie is in elk geval GEEN gevolg van een gebrek aan discipline! Als je je content moet maken op discipline dan wordt het echt lastig, want content maken doe je als online ondernemer ongeveer elke dag. Het volhouden op discipline is bijna onmogelijk (tenzij je uitzonder gedisciplineerd bent, de meeste creatieve ondernemers zijn echter juist geen sterren in discipline). En het volhouden op discipline is gelukkig ook helemaal niet NODIG!

Ik denk namelijk dat een gebrek aan consistentie het gevolg is van een dieperliggend issue in je bedrijf. In de podcast ga ik in op 5 mogelijke problemen en voor elk probleem geef ik je concrete tips hoe je ze op kan lossen.

Hier zijn de 5 redenen kort samengevat:

  1. Je hebt geen hele sterke Why / Purpose of je hebt deze wel, maar je bent de connectie ermee kwijtgeraakt.
  2. Je hebt geen duidelijke niche.
  3. Je weet niet wat je volgers willen horen.
  4. Je hebt geen systeem om contentideeen op te slaan, waardoor je elke keer weer het contentwiel opnieuw loopt uit te vinden.
  5. Je hebt belemmerende overtuigingen rondom je content (bijvoorbeeld “niemand is geinteresseerd in wat ik heb te vertellen” of “ik ben slecht in content maken”.

In de podcast leg ik elk van deze redenen uitgebreid uit EN geef ik je tips hoe ze op te lossen.

Hier zijn de links die ik in de podcast noemde:Meer leren van mij?En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Word lid van de AI Content Club

In de AI Content Club leer je alles over hoe je met AI content kunt maken met ChatGPT en Midjourney. Voor maar 9 euro per maand!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Koop de “Creatief met ChatGPT” training voor maar 15 euro excl BTW

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten