Hoe een nogal bijzondere ochtendroutine mijn week veranderde – #19

Iedereen praat al jaren over ochtendroutines. Ik heb er wel een, maar ik kan nou niet zeggen dat het echt life-changing is geweest tot nu toe.

Tot deze week! In deze podcast aflevering vertel ik je over mijn nieuwe (nogal aparte) ochtend-routine en hoe die mij geholpen heeft om mijn dag anders te beleven en andere resultaten te krijgen in mijn bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Business Coach voor Coaches & Online Ondernemers

Hoi, ik ben Paulien Pierik, Business Coach & Marketing Strateeg. Ik help ondernemers van over de hele wereld zichtbaar te worden, steengoede content te maken en meer te verkopen, zodat ze impact kunnen maken en hun droomleven kunnen leiden.

Recente berichten