| | | | |

#2 – Yes, je bent ondernemer. En wat nu??

Jaja, het is zover, je bent ingeschreven als ondernemer (misschien vandaag, misschien al een tijd geleden). En nu zit je achter je bureau en vraag je je af wat je in hemelsnaam moet gaan DOEN om aan klanten te komen.

In deze tweede aflevering leg ik je uit welke 3 hoofdstappen je moet gaan nemen om zichtbaar te worden en klanten te krijgen. Ook geef ik je mijn simpele ABC formule voor je marketing en verkoop, zodat je zeker weet dat je de juiste dingen aan het doen bent.

Je kunt gratis een 30-minuten marketing plan downloaden, dat je helpt om voor jezelf helder te maken waar je elke dag op moet focussen in je marketing. Je ontvangt hem als je hieronder je gegevens invult:

Als je vragen hierover hebt, dan kun je mij altijd bereiken op Instagram instagram.com/paulienpierik_nl of in mijn Facebookgroep facebook.com/groups/hetcontentcafe.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.