#2 – Yes, je bent ondernemer. En wat nu??

Jaja, het is zover, je bent ingeschreven als ondernemer (misschien vandaag, misschien al een tijd geleden). En nu zit je achter je bureau en vraag je je af wat je in hemelsnaam moet gaan DOEN om aan klanten te komen.

In deze tweede aflevering leg ik je uit welke 3 hoofdstappen je moet gaan nemen om zichtbaar te worden en klanten te krijgen. Ook geef ik je mijn simpele ABC formule voor je marketing en verkoop, zodat je zeker weet dat je de juiste dingen aan het doen bent.Je kunt gratis een 30-minuten marketing plan downloaden, dat je helpt om voor jezelf helder te maken waar je elke dag op moet focussen in je marketing. Je ontvangt hem als je hieronder je gegevens invult:

Als je vragen hierover hebt, dan kun je mij altijd bereiken op Instagram of in mijn Facebookgroep .

———–

En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 3 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Kom gezellig naar mijn Facebookgroep.

Kom langs, stel al je vragen, deel je ideeen en doe mee met de gratis training in deze groep coaches en changemakers zoals jij. Hier vind je mij elke dag

3) Werk samen met mij als je coach

In mijn 1-op-1 coaching krijg je 6 maanden lang al mijn aandacht, zodat jouw bedrijf kan groeien, op een manier die bij jou past. Lees hier alles over Content, Community, Klanten.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten