Hoe kan ik mijn bereik vergroten? 5 manieren om online zichtbaar te worden – #29

Woeii de podcastaflevering van vandaag is juicy!

Ik deel content met je die ik normaal alleen met betaalde klanten deel en wel over de verschillende manieren waarop jij online zichtbaar kan worden en je bereik kunt vergroten!

Een belangrijke denkfout die veel startende ondernemers maken, is dat ze denken dat de manier om zichtbaar te worden is content produceren. Bijvoorbeeld dagelijks berichten posten op Facebook of stories op Instagram.

Helaas is dit absoluut geen goede manier om in een aardig tempo nieuwe volgers te krijgen, aangezien deze content met name aan bestaande volgers wordt getoond.

En hoe krijg je nu nieuwe volgers? Daar gaat deze podcast over!

Ik behandel in deze podcast 5 manieren om je bereik te vergroten:

  1. Netwerken
  2. Zoekmachines
  3. Virale content
  4. Gebruikmaken van andermans publiek
  5. Adverteren.

Ik ga in op de voor- en nadelen van elke methode en hoe je ermee kan starten, zodat jij kunt bepalen welke methode het best bij jou past.

Welke methode je ook kiest, committeer je om hier dagelijks aandacht aan te besteden. Ja, als je nog niet genoeg klanten hebt, dan moet je dagelijks met je zichtbaarheid (en je content en verkoop) aan de slag. Dat klinkt een beetje streng, maar het is wel dé manier om snel resultaten te bereiken.

Omdat de content van deze podcast best wel uitgebreid is, heb ik ook een handout voor je! Daarin zie je alles wat ik in de podcast verteld heb terug in presentatievorm. Deze kan je gratis hieronder downloaden, whoop whoop!

Links genoemd in deze podcast:


Meer leren van mij?En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Boek jouw gratis impact-sessie

In deze gratis sessie van 45 minuten kijken wij samen naar waarom het nog niet stroomt in jouw bedrijf. Na de sessie heb jij duidelijkheid over waar je op kunt gaan focussen in de komende maanden om sneller meer resultaten te halen!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach. Of koop hier de Masterclass “Creatief met ChatGPT”.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten