Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

3 dingen die je niet langer tegen jezelf moet zeggen over je online marketing – #5

Jippie, podcastaflevering 5 is een soort “rant” geworden. Had ik altijd al eens willen doen. Nee hoor, even serieus, het valt wel mee, ik ben gewoon ingegaan op 3 dingen die teveel ondernemers tegen zichzelf zeggen over online marketing die aaaabsoluut niet helpen.

In deze aflevering hoor je welke 3 dingen dat zijn! Je kunt hieronder er ook meer over lezen!

Deze 3 dingen moet je niet meer tegen jezelf zeggen:

  1. Het is zoveel werk
  2. Ik kan dit niet
  3. Ik heb nog niet genoeg volgers om _______

Al deze gedachten houden je klein. Als je focust op hoeveel werk iets is, dan ga je stilstaan. Als je zegt ik kan dit niet, dan is de kans dat je het leert vrij klein. En als je zegt dat je nog niet genoeg volgers hebt om bijvoorbeeld te verkopen. Dan ga je dus niet verkopen. En dan denk je dat het aan je aantal volgers ligt, maar het ligt aan dat je niet verkoopt!

Het is echt zo superbelangrijk om hierbij stil te staan! Welke beperkende dingen zeg jij nog meer tegen jezelf?

Vond je deze podcast nuttig, dan zou ik het supertof vinden als je een screenshot van de aflevering wil delen op Instagram en mij wil taggen @paulienpierik_nl.

Wil je meer leren over mindset, lees dan hier verder op de blog!


Meer leren van mij?En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Word lid van de AI Content Club

In de AI Content Club leer je alles over hoe je met AI content kunt maken met ChatGPT en Midjourney. Voor maar 9 euro per maand!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Koop de “Creatief met ChatGPT” training voor maar 15 euro excl BTW

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten