#7 – 5 redenen waarom ik mijn Engelstalige Facebookgroep ga sluiten

Vandaag vertel ik je waarom ik heb besloten mijn Facebookgroep te sluiten, ondanks het feit dat ik enorm van deze community houd en er heel veel klanten en vrienden aan het overgehouden.

Je kunt zeker iets leren van mijn overwegingen en ik ben heel benieuwd of je zelf je marketing nu ook anders gaat bekijken!

Wil je met me connecten? instagram.com/paulienpierik_nl

Wil je hulp bij het bepalen van hoe jij het beste je marketing kan inrichten, zodat het goed voelt en echt bij je past? Elke woensdag bied ik nieuwe klanten een 90 minuten durende strategiesessie voor maar 99 euro excl BTW. Boek hem hier: coaching.paulienpierik.nl/business-boost.

Luister hier alle afleveringen van de podcast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten