1-op-1 business coaching voor online ondernemers

Hieronder lees je hoe ik je kan helpen met je bedrijf. 

LET OP: Ik heb op dit moment een wachtlijst voor alle vormen van 1-op-1 coaching, behalve voor strategiesessies. 

Strategiesessies

Heb je een specifieke vraag waar je hulp mee wil en denk je dat je geen volledig traject nodig hebt? Dan zijn strategiesessies voor jou.

Je kunt een intake met me inplannen via de knop hieronder. Tijdens de intake nemen we jouw uitdagingen door en kijken we of en hoe ik je kan begeleiden en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Volledige begeleiding bij het opzetten van je bedrijf

Let op: er is op dit moment een wachtlijst voor dit programma

Je bent ondernemer geworden omdat je werk wou doen waar je echt gelukkig van wordt. En nu denk je: “waar ga ik nu klanten vandaan halen?” Dat blijkt toch een stuk moeilijker dan je in eerste instantie dacht… En meer werk…

Content, Community, Klanten is hèt programma waarbij wij samen, 1-op-1, op zoek gaan naar hoe jij op de makkelijkste en meest authentieke manier zichtbaar kunt worden, inspirerende content kunt maken en klanten aan je kunt binden. Na dit traject weet jij precies wat je elke dag kunt doen om je bedrijf te laten groeien!

Coaching op content, zichtbaarheid en verkoop

Let op: er is op dit moment een wachtlijst voor dit programma

Ben jij druk bezig met het maken van content, maar haal je er geen resultaten uit? Vind je het daardoor niet meer leuk en lukt het je niet om consistent te zijn in je contentcreatie? Vind je het spannend om zichtbaar te worden? Of lukt het simpelweg niet om te verkopen? 

Dan is ZieZo Zichtbaar voor jou!

"Game changer"

“Werken met Paulien is een game changer! Ze helpt om je om net dat stapje extra te zetten en dingen te doen waarvan je had gedacht dat je ze nooit zou durven! “

ALISA BLOOM
Alisa verdiende $14.000 in 4 dagen en meer dan $100.000 in haar eerste jaar online met mijn coaching.