Hoe ik je kan helpen

Ben je op het punt waarop je VOELT dat zelf proberen je bedrijf van de grond te krijgen niet de juiste weg is voor jou? En ben je op zoek naar een coach die jou kan helpen om te groeien op een manier die voor jou goed voelt? Een manier om zichtbaar te worden en content te maken die niet pushy of oppervlakkig is? Dan ben je hier op de goede plek!

Hieronder lees je hoe wij samen kunnen werken!

Content, Community, Klanten

Je bent ondernemer geworden omdat je werk wou doen waar je echt gelukkig van wordt. En nu denk je: waar ga ik in hemelsnaam klanten vandaan halen? Dat blijkt toch een stuk moeilijker dan je in eerste instantie dacht… En meer werk…

Content, Community, Klanten is hèt programma waarbij wij samen, 1-op-1, op zoek gaan naar hoe jij op de makkelijkste en leukste manier zichtbaar kunt worden, inspirerende content kunt maken en klanten aan je kunt binden. Na dit traject weet jij precies wat je elke dag kunt doen om je bedrijf te laten groeien!

Pakket op maat / strategiesessies

Heb je een specifieke vraag waar je hulp mee wil en denk je dat je geen volledig traject nodig hebt? Dan kan ik een pakket op maat voor je samenstellen!

We kijken daarbij samen welke vorm van coaching het beste past bij jouw uitdagingen, bedrijf en persoonlijkheid.

Je kunt een intake met me inplannen via de knop hieronder. Tijdens de intake nemen we jouw uitdagingen door en kijken we of en hoe ik je kan begeleiden en hoeveel dat zou kosten.

CEO Mentoring

Wil jij graag all round begeleiding in jouw groei als CEO van je bedrijf, zowel strategisch als persoonlijk? Dan is CEO mentoring perfect voor jou!

Proeven hoe het is om met mij te werken?

Voor nieuwe klanten die willen ervaren hoe het is om met mij te werken, bied ik de optie om een losse sessie te boeken met 50% korting. In deze sessie gaan we aan de slag met jouw concrete vraag. Na de sessie kunnen we kijken of er een goede klik is om samen verder te werken.

"Game changer"

“Werken met Paulien is een game changer! Ze helpt om je om net dat stapje extra te zetten en dingen te doen waarvan je had gedacht dat je ze nooit zou durven! “

ALISA BLOOM
Alisa verdiende $14.000 in 4 dagen en meer dan $100.000 in haar eerste jaar online met mijn coaching.