blank

Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

AI cursussen voor ondernemers

In mijn AI cursussen leer je hoe je de beste AI tools van dit moment kunt toepassen in jouw marketing en content. Je kunt de cursussen los kopen OF je kunt toegang tot alle cursussen, plus ondersteuning, krijgen in de AI Content Club.

Losse AI cursussen

Ik bied voor de 3 in mijn ogen beste AI tools van dit moment voor ondernemers een AI cursus aan: ChatGPT, Midjourney en Canva. Elke cursus kost maar 15 euro excl BTW. De prijzen hou ik bewust laag, omdat ik vind dat elke ondernemer deze tools zou moeten leren!

Creatief met ChatGPT

blank

In Creatief met ChatGPT leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten voor je marketing en content. Hoe stel je goede vragen? Hoe zorg je dat je content authentiek klinkt? En wat kun je eigenlijk allemaal met ChatGPT?

Dit leer je allemaal in Creatief met ChatGPT voor maar 15 euro excl BTW.

Midjourney Magic

blank

Midjourney is de AI tool waarmee je in mijn ogen de àllermooiste afbeeldingen en foto’s kunt maken met AI. Het is geen bewerkingsprogramma, maar maakt nieuwe afbeeldingen op basis van wat jij ingeeft. 

Voor 15 euro leer jij Midjourney gebruiken!

Creatief met Canva

blank

Canva is dé tool die ik al jaren aanraad aan al mijn klanten voor het maken van mooie designs. En Canva heeft nu een hele suite aan AI tools, waarmee je oa afbeeldingen kunt bewerken.

In Creatief met Canva leer je  voor maar 15 euro zowel de basis van Canva als de AI tools.

de AI Content Club

blank

In de AI Content Club krijg je toegang tot al mijn AI cursussen – EN ondersteuning in een Facebookgroep! Optioneel krijg je ook verdiepende cursussen en coachingsessies in de AI Content Club PLUS.

blank

"Gewoon doen!"

Werken met Paulien is een aanrader voor iedere ondernemer die de juiste stappen wil zetten op het juiste moment, zonder tijd en geld te verspillen aan doe-het-zelf en zinloze pogingen om een bedrijf te laten groeien.

DANIELA MONTAGNER

Ondernemer, Wales