Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

AI workshops

AI is niet moeilijk, maar je moet het wel leren. Daarom is een AI workshop de perfecte manier om te starten met AI. Een AI workshop is bijvoorbeeld perfect om een team of afdeling te trainen of als inspiratiesessie op bijvoorbeeld een klantendag of personeelsdag.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke workshops. Er zijn workshops die ingaan op een specifieke tool, daarnaast zijn ook workshops op maat mogelijk. 

Workshops over AI tools

Ik geef workshops over diverse AI toepassingen. Deze workshops zijn perfect om een team of afdeling te trainen of voor bijvoorbeeld een klantendag.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke workshops. Er zijn workshops die ingaan op een specifieke tool, daarnaast zijn ook workshops op maat mogelijk. 

ChatGPT Workshop

Live of online

In deze ChatGPT training leer je o.a.:

  • Hoe je goede vragen stelt aan ChatGPT
  • Wat je allemaal kan met ChatGPT
  • Hoe je zorgt dat ChatGPT de toon en schrijfstijl van je merk aanhoudt.

De workshop kan op maat gemaakt worden. Deze workshop duurt afhankelijk van jullie wensen tussen de 2 en 4 uur.

Midjourney Workshop

LIVE of online

Midjourney is de AI tool waarmee je in mijn ogen de àllermooiste afbeeldingen en foto’s kunt maken met AI. Het is geen bewerkingsprogramma, maar maakt nieuwe afbeeldingen op basis van wat jij ingeeft. 

In de Midjourney workshop leer je precies hoe je Midjourney kunt gebruiken en gaan de deelnemers zelf aan de slag met afbeeldingen maken.

Microsoft Copilot Workshop

alleen online

In deze online workshop van tussen de 60 en 90 minuten leren jullie precies hoe je Microsoft Copilot in kunt zetten in Word, Excel en Powerpoint om zo veel sneller en efficiënter te kunnen werken.

Canva Workshop

live of online

Canva is dé tool die ik al jaren aanraad aan al mijn klanten voor het maken van mooie designs. En Canva heeft nu een hele suite aan AI tools, waarmee je oa afbeeldingen kunt bewerken.

Deze workshop gaat in op de AI tools van Canva. Optioneel kan ook de hele basis van ontwerpen in Canva meegenomen worden. 

AI Workshop op maat

Een AI Workshop op maat kan ook!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Meerdere AI tools combineren
  • Ingaan op specifieke onderwerpen (bijvoorbeeld: notuleren met AI, social media met AI).