Content, community, klanten

Jouw bedrijf ècht van de grond - meer droomklanten

Op een manier die bij je past en zonder de hele dag online te hoeven zijn 

Je hebt besloten ondernemer te gaan worden, omdat je mensen wil helpen. Impact wil maken.

Omdat je wil doen waar je echt van aan gaat. Omdat je vrij wil zijn, misschien financieel, misschien in hoe je je leven indeelt. Of allebei.

En nu ben je gestart en blijkt dat vinden van klanten toch iets ingewikkelder dan je vantevoren had gedacht. Wat voor content moet je maken? Waar ga je nieuwe volgers vinden? En hoe maak je daar dan betalende klanten van?

En je vindt het spannend! Spannend om zichtbaar te worden. Spannend om te verkopen. Spannend om ècht jezelf te durven zijn. Maar al die dingen wil je wel, want jij wil impact maken!

Je bent druk bezig met content maken, je social media checken om te kijken of er al mensen gereageerd hebben en met nadenken over je volgende stappen.

“Wat moet ik nou precies DOEN zodat het lekker gaat lopen“, denk je regelmatig.

Je wilt geen tijd verdoen. Jij bent niet het type om maar aan te modderen.

Je bent gaan ondernemen met een reden. En je  hebt je voorgenomen toen je ging ondernemen om het goed te doen. Om in dit bedrijf en in jezelf te investeren. Want dat is tenslotte ook wat je wil dat jouw droomklanten doen!

En daarom wil je vanaf de start de juiste stappen nemen. Zodat je straks na een jaar niet terugkijkt en een jaar vergooid hebt met dingen uitproberen en methodes volgen die achteraf allemaal niet bij je bleken te passen. 

Maar je wil ook niet zomaar met een business coach gaan werken die jouw een bepaalde manier van werken leert. Je wil het op jouw manier doen. Wat je doet moet goed voelen en je hebt een hekel aan pusherige verkooptechnieken. Social media is trouwens sowieso niet per se jouw ding.

Jij bent klaar voor betalende droomklanten en je bent klaar om de stappen te gaan zetten naar jouw droombedrijf. Op jouw manier. Authentiek en eerlijk.

Het is tijd voor actie!

Laat je begeleiden door een ervaren coach

Om je bedrijf snel van de grond te krijgen heb jij een stappenplan nodig. Een stappenplan dat bij jou past. Zodat je precies weet wat je moet doen om die droomklanten te vinden, op een manier die bij jou past.

En daar help ik je als business coach graag bij!

Ondanks jaren ervaring als CEO vond ik zichtbaar worden als coach een van de lastigste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik voelde veel weerstand en wat ik deed voelde helemaal niet goed.

Ik was bang voor het oordeel van anderen en vond verkopen heel spannend.

Maar ja, je kunt geen impact maken als coach zonder zichtbaar te zijn. Dat is (helaas) wel een feit.

Dus ik werkte aan mijn angsten en ging op zoek naar wat ik wèl een fijne manier vond om marketing te doen. En warempel, toen ik stopte met doen wat anderen doen en koos om te kijken naar wat IK leuk en inspirerend vind om te doen (bijvoorbeeld qua content) begon het veel beter te lopen.

Ik ontwikkelde een simpel systeem dat ik dagelijks toepas om zichtbaarder te worden, de juiste content te maken en klanten te vinden.

Hoe fijn zou het zijn...

Als jij ook zo’n systeem had om zichtbaar te worden, content te maken en klanten aan je te binden op een manier die goed bij je past, zodat marketing en verkoop leuk en veel makkelijker wordt, waardoor het meer oplevert en minder tijd en energie kost!

Dat gaan we doen met Content, Community, Klanten

Een intensief en persoonlijk 1-op-1 coachingstraject van ongeveer 6 maanden, waarmee je een uniek systeem implementeert om zichtbaar te worden en betere content te maken. En waarbij jij enorm gaat groeien als ondernemer, in je mindset en je energie!

Perfect voor coaches, healers en therapeuten, die hun bedrijf nu echt van de grond willen krijgen.

Coaches die zich soms overweldigd voelen door de online wereld, die een hekel hebben aan trucjes en die gruwelen van de gedachte om pusherige verkooptechnieken te gebruiken.

Wat haal je uit dit programma?

Je bedrijf van de grond

Dit heb je aan het eind van het programma:

Jouw eigen unieke manier om online de allerleukste klanten te vinden

Samen gaan we op zoek naar een marketing- en verkoopaanpakldie bij jouw persoonlijkheid en jouw waarden past. Wij gaan dit systeem ook samen implementeren, zodat het wèrkt. Het doel is dat je met dit systeem een maandelijkse omzet van minstens 5.000 euro kan halen.

Zelfvertrouwen

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is mindset en energie megabelangrijk in het ondernemen. En daar ga je grote stappen in maken.
En daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm.

Een authentieke online aanwezigheid

Als je klaar bent met het programma, heb je een online presence waar je trots op bent en die bij je past, zodat je steeds zichtbaarder kan worden en je bedrijf kan laten groeien. Dit omvat onder andere je website, aanwezigheid op social media, email marketing en een uitgebreid content plan.

Solide marketingkennis

In dit programma leer je de fundamenten van marketing en verkoop Deze marketingfundamenten blijven toepasbaar, ook als de online wereld om je heen verandert. En je kunt ze keer op keer toepassen, voor de rest van je ondernemersleven!

Een unieke combinatie van 3 ingrediënten:

icon 1

Strategie - Weten Waar Je Heengaat

Zonder een duidelijke strategie doe je misschien #alles, maar kom je nergens! Klinkt bekend? Precies om die reden besteden we veel tijd aan strategie, zodat je superduidelijk weet waar je heen wil èn hoe je daar komt, op een eenvoudige en integere manier.

icon 2

Transformatie Van Je Mindset & Energie

De beste strategie ter wereld kan je geen succes brengen als je mindsetuitdagingen hebt. Daarom zullen we ons ook veel richten op het omgaan met al die angsten en gedachten die je waarschijnlijk hebt rondom zichtbaarheid en verkopen. En op al die smoesjes die boven komen borrelen als je uit je comfortzone begint te stappen.

icon 3

Implementatie - En Het Dan Ook Nog Doen

En dan is er nog het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Al die kleine details die je UREN kosten om zelf uit te vogelen, en maar een paar minuten als je een expert aan je zijde hebt! We zullen samen alle stukjes van de online puzzel implementeren, totdat je een werkend systeem hebt voor het binnenhalen van klanten!

Content, Community, Klanten is een intensief 1-op-1 coaching traject

En dit is de begeleiding die je krijgt

Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om nooit vast te komen zitten en snel te gaan groeien!

Wat gaan we allemaal doen?

Ik pas het precieze programma altijd aan aan wat jij nodig hebt, maar de hoofdstappen zien er bij elke klant hetzelfde uit. Ik heb de volgorde en de stappen keer op keer getest en weet dat het zo het beste werkt:

icon 1
blank

Stap 1

De fundering

We beginnen met het leggen van de basis van een succesvol bedrijf. Je bent straks glashelder over wat JIJ wilt bereiken. Om duidelijk te krijgen waar je nu staat, maken we een Impact Scan. Daarnaast duiken we in waarom jij onderneemt en wat jij wil bereiken.

En vervolgens gaan we kijken naar welke klanten jij het allerliefst wil helpen, welk probleem je voor hen kunt oplossen en HOE je dat gaat oplossen

Na deze stap:

Nu staat de fundering van je bedrijf en kun je verder met de volgende stappen!

stap 2

Content & Community

In deze stap gaan we aan de slag met het opzetten van jouw community: jouw eigen groep soul clients.

We kiezen het beste social media platform voor jouw bedrijf, je leert hoe dit platform te gebruiken en hoe je kan zorgen dat meer volgers krijgt (en dan ook de juiste, namelijk soul clients), in 30 minuten per dag. En we beginnen met email marketing.

En tegelijk duiken we in de wereld van de content. Je leert een simpele formule, zodat je altijd weet wat voor content je kan posten. Content waar mensen ook daadwerkelijk op reageren, waardoor mensen jou gaan zien als expert, gaan snappen wat jij te bieden hebt en die je daardoor verkopen oplevert.

Na deze stap:

icon 2
blank
icon 3
blank

stap 3

Klanten

En de laatste module is KLANTEN. Jippie! Als je eenmaal de basis gelegd hebt en als je weet hoe je je community kunt laten groeien en welke content je moet maken, dan is de laatste stap het daadwerkelijk verkopen van je mooie programma aan je community.

En het mooie is, omdat je je soul client zo goed kent en omdat je marketing zo goed bij haar aansluit en bij wie jij bent, wordt verkopen veel makkelijker!

Het is trouwens niet zo dat je pas in stap 3 klanten kunt gaan aantrekken, zeker niet, je zult merken dat het al bij het definiëren van je soul client veel meer gaat stromen.

En er zijn ook nog bonussen!

icon 1
blank

Feedback op je werk!

Mijn feedback op alles wat je maakt als onderdeel van het programma. Bijvoorbeeld je website, je emails, je content, je gratis weggever. Ik geef feedback via email en/of video, binnen 24 uur op werkdagen. Deze extra is nu nog beschikbaar, ik weet niet hoe lang ik dit blijf doen.

icon 2
blank

Zes follow-up power sessies!

De maanden waarin we samenwerken zijn superintensief. Veel van wat je leert zul je ook na onze maanden samen nog gaan implementeren. Om te zorgen dat je ook na onze maanden nooit vast komt te zitten, krijg je van mij zes 1-op-1 coaching sessies van 30 minuten als Extra bij het programma. Deze mag je inzetten wanneer je wil in de 6 maanden volgend op ons traject. Support wanneer jij het nodig hebt!

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien


En dit is de investering voor dit traject

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 5.599

Flexibel betalen

6 betalingen van 

€ 999

Dit is waar je nu staat

En dit is waar je straks staat

Max 2 nieuwe klanten

Ik heb meestal een wachtlijst voor 1-op-1 coaching. Op dit moment heb ik nog 2 plekken voor klanten die kunnen starten in 2023 en 1 voor januari 2024. 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Het programma duurt ongeveer 6 maanden. We hebben 20 sessies, meestal wekelijks en soms met meer tijd ertussen, bijvoorbeeld omdat een bepaald onderdeel wat meer tijd kost. Tijdens vakanties (van jou of mij) kan dit opgeschoven worden zonder extra kosten.

Het is mijn ervaring dat wekelijkse sessies het meest de vaart erin houden, waardoor jij sneller tot mooie resultaten komt!

Je kunt in één keer vooraf betalen per iDeal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor zes maandelijkse betalingen van 749 euro exclusief BTW.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Dit is geen snel-snel programma en dat beloof ik je ook niet. Wat ik wèl weet is dat veel van mijn klanten als snel resultaten gaan zien, omdat ze zo hard groeien als persoon. En als je verandert als persoon, dan verandert alles!

review Paulien

 

Dit programma is vooral gericht op coaches, therapeuten, healers en vergelijkbare changemakers. Ondernemers die heel graag impact willen maken met wat ze doen en die in de fase zitten dat ze online 1-op-1 klanten willen gaan vinden.

Je hebt een jong bedrijf, of je wil je bestaande praktijk online brengen en je zoekt een coach die jou kan helpen om online klanten te gaan vinden op een eerlijke, authentieke manier en zonder de hele dag online te hoeven zijn.

  • Je houdt toegang tot alle video’s en werkboeken, ook na het programma.
  • De SOS sessies kun je in de periode van 6 maanden na afloop van het programma inzetten op elk moment.
  • Je kunt je sessies tot max 24 uur vantevoren verplaatsen. Elke sessie kan max 2 keer verplaatst worden.
  • Het programma kan opschuiven vanwege jouw of mijn vakanties (maximaal 3 weken van beide kanten). Deze weken komen er na afloop van de zes maanden bij.
  • Je committeert je aan het hele programma. Ik geef geen geld terug, behalve in uitzonderlijke omstandigheden (door mij te beoordelen). Als je in termijnen betaalt, dan ben je verplicht alle termijnen te betalen.

Content, Community, Klanten is een programma voor ondernemers die echt aan het begin van hun reis staan en die alles nog op moeten gaan zetten. Het duurt 6 maanden en bevat een bewezen stappenplan richting de eerste betalende klanten.

ZieZo Zichtbaar is voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn, bij wie het nog niet zo lekker loopt als verwacht. De stappen die we gaan nemen hangen in dit programma af van waar je staat en welke behoefte je hebt. 

Veel van de onderwerpen komen in beide programma’s terug.

Super waardevol

Het starten van een nieuw bedrijf is spannend en soms lastig. Elke dag biedt weer andere uitdagingen.
 
In de afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met Paulien om mijn vaardigheden als ondernemer te verbeteren en de juiste strategie voor mijn bedrijf te vinden.
 
Ik raad deze coaching aan aan ondernemers die een nieuw bedrijf aan het opzetten zijn en niet precies weten waar ze naartoe willen of hoe daar te komen. Als je je huiswerk doet en Paulien’s suggesties implementeert, dan weet ik zeker dat je veel voortgang in je bedrijf zult zien.
 
 

Jan - groeide zijn startup tot > 500.000 euro omzet

CEO Melalie & CTO It’s a Virus

blank
blank

Dit is je investering

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 5.599

FLEXIBEL BETALEN

6 betalingen van 

€ 999

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.