Content, community, klanten

Zichtbaar worden, onweerstaanbare content maken èn de leukste klanten aan je binden

En dat zónder de hele dag online te hoeven zijn en zónder je hele privéleven op Instagram Stories te hoeven gooien 🥳

Je bent ondernemer geworden omdat je mensen wil helpen. Impact wil maken.

Omdat je wil doen waar je echt van aan gaat. Omdat je financieel vrij wil zijn.

En nu ben je gestart en blijkt dat vinden van klanten toch iets ingewikkelder dan je vantevoren had gedacht. Wat voor content moet je maken? Waar ga je nieuwe volgers vinden? En hoe maak je daar dan betalende klanten van?

En je vindt het spannend! Spannend om zichtbaar te worden. Spannend om te verkopen. Spannend om ècht jezelf te durven zijn. Maar al die dingen wil je wel, want jij wil impact maken!

Je bent druk bezig met content maken, je social media checken om te kijken of er al mensen gereageerd hebben en met nadenken over je volgende stappen.

“Wat moet ik nou precies DOEN zodat het lekker gaat lopen“, denk je regelmatig.

En dus ga je maar allerlei dingen proberen!

En hoe meer je probeert, des te ongeduldiger je wordt… 

Je luistert naar webinars van allerlei coaches en je volgt de stappenplannen die zij jou geven. Maar toch voelen die stappen niet goed. Het past niet bij je en het is daardoor moeilijk om er consistent mee aan de slag te gaan.
Je houdt niet zo van zichtbaar zijn en al helemaal niet van dansjes doen op camera of sommige andere tactieken die op dit moment “hot” blijken te zijn. Jij staat voor kwaliteit en je wilt graag echte gesprekken voeren met mensen in plaats van oppervlakkig online dingen te doen. Maar hoe doe je dat dan?Je hebt het nu een tijdje alleen geprobeerd. Misschien heb je ook al met een business coach gewerkt. Maar je hebt nog geen aanpak gevonden die bij je past. En jij wil gewoon een mooie omzet gaan maken, kom maar door met die klanten!

En sja...

Door maar van alles te proberen blijf je druk. Maar wel zonder resultaat...

Jij hebt een systeem nodig. Zodat je precies weet wat je moet doen om stappen te maken.

En daar help ik je als business coach graag bij!

Ondanks jaren ervaring als CEO vond ik zichtbaar worden als coach een van de lastigste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik voelde veel weerstand en wat ik deed voelde helemaal niet goed.

Ik was bang voor het oordeel van anderen en vond verkopen heel spannend.

Maar ja, je kunt geen impact maken als coach zonder zichtbaar te zijn. Dat is (helaas) wel een feit.

Dus ik werkte aan mijn angsten en ging op zoek naar wat ik wèl een fijne manier vond om marketing te doen. En warempel, toen ik stopte met doen wat anderen doen en koos om te kijken naar wat IK leuk en inspirerend vind om te doen (bijvoorbeeld qua content) begon het veel beter te lopen.

Ik ontwikkelde een simpel systeem dat ik dagelijks toepas om zichtbaarder te worden, de juiste content te maken en klanten te vinden.

Hoe fijn zou het zijn...

Als jij ook zo’n systeem had om zichtbaar te worden, content te maken en klanten aan je te binden op een manier die goed bij je past, zodat marketing en verkoop leuk en veel makkelijker wordt, waardoor het meer oplevert en minder tijd en energie kost!

Dat gaan we doen met Content, Community, Klanten

Een intensief en persoonlijk 1-op-1 coachingstraject van ongeveer 6 maanden, waarmee je een uniek systeem implementeert om zichtbaar te worden en betere content te maken. En waarbij jij enorm gaat groeien als ondernemer, in je mindset en je energie!

Perfect voor coaches & changemakers, die zichtbaar willen worden, en consistent betere content willen maken, zodat ze meer klanten kunnen binnenhalen.

Coaches die zich soms overweldigd voelen door de online wereld, die een hekel hebben aan trucjes en die gruwelen van de gedachte om pusherige verkooptechnieken te gebruiken.

Wat haal je uit dit programma?

Je bedrijf van de grond

Dit heb je aan het eind van het programma:

Jouw eigen unieke manier om online de allerleukste klanten te vinden

Samen gaan we op zoek naar een marketing- en verkoopaanpakldie bij jouw persoonlijkheid en jouw waarden past. Wij gaan dit systeem ook samen implementeren, zodat het wèrkt. Het doel is dat je met dit systeem een maandelijkse omzet van minstens 5.000 euro kan halen.

Zelfvertrouwen

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is mindset en energie megabelangrijk in het ondernemen. En daar ga je grote stappen in maken.
En daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm.

Een authentieke online aanwezigheid

Als je klaar bent met het programma, heb je een online presence waar je trots op bent en die bij je past, zodat je steeds zichtbaarder kan worden en je bedrijf kan laten groeien. Dit omvat onder andere je website, aanwezigheid op social media, email marketing en een uitgebreid content plan.

Solide marketingkennis

In dit programma leer je de fundamenten van marketing en verkoop Deze marketingfundamenten blijven toepasbaar, ook als de online wereld om je heen verandert. En je kunt ze keer op keer toepassen, voor de rest van je ondernemersleven!

Een unieke combinatie van 3 ingrediënten:

icon 1

Strategie - Weten Waar Je Heengaat

Zonder een duidelijke strategie doe je misschien #alles, maar kom je nergens! Klinkt bekend? Precies om die reden besteden we veel tijd aan strategie, zodat je superduidelijk weet waar je heen wil èn hoe je daar komt, op een eenvoudige en integere manier.

icon 2

Transformatie Van Je Mindset & Energie

De beste strategie ter wereld kan je geen succes brengen als je mindsetuitdagingen hebt. Daarom zullen we ons ook veel richten op het omgaan met al die angsten en gedachten die je waarschijnlijk hebt rondom zichtbaarheid en verkopen. En op al die smoesjes die boven komen borrelen als je uit je comfortzone begint te stappen.

icon 3

Implementatie - En Het Dan Ook Nog Doen

En dan is er nog het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Al die kleine details die je UREN kosten om zelf uit te vogelen, en maar een paar minuten als je een expert aan je zijde hebt! We zullen samen alle stukjes van de online puzzel implementeren, totdat je een werkend systeem hebt voor het binnenhalen van klanten!

Content, Community, Klanten is een intensief 1-op-1 coaching traject

En dit is de begeleiding die je krijgt

Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om nooit vast te komen zitten en snel te gaan groeien!

Wat gaan we allemaal doen?

Ik pas het precieze programma altijd aan aan wat jij nodig hebt, maar de hoofdstappen zien er bij elke klant hetzelfde uit. Ik heb de volgorde en de stappen keer op keer getest en weet dat het zo het beste werkt:

icon 1

Stap 1

De fundering

We beginnen met het leggen van de basis van een succesvol bedrijf. Je bent straks glashelder over wat JIJ wilt bereiken. Om duidelijk te krijgen waar je nu staat, maken we een Impact Scan. Daarnaast duiken we in waarom jij onderneemt en wat jij wil bereiken.

En vervolgens gaan we kijken naar welke klanten jij het allerliefst wil helpen, welk probleem je voor hen kunt oplossen en HOE je dat gaat oplossen

Na deze stap:

Nu staat de fundering van je bedrijf en kun je verder met de volgende stappen!

stap 2

Content & Community

In deze stap gaan we aan de slag met het opzetten van jouw community: jouw eigen groep soul clients.

We kiezen het beste social media platform voor jouw bedrijf, je leert hoe dit platform te gebruiken en hoe je kan zorgen dat meer volgers krijgt (en dan ook de juiste, namelijk soul clients), in 30 minuten per dag. En we beginnen met email marketing.

En tegelijk duiken we in de wereld van de content. Je leert een simpele formule, zodat je altijd weet wat voor content je kan posten. Content waar mensen ook daadwerkelijk op reageren, waardoor mensen jou gaan zien als expert, gaan snappen wat jij te bieden hebt en die je daardoor verkopen oplevert.

Na deze stap:

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

icon 2
icon 3

stap 3

Klanten

En de laatste module is KLANTEN. Jippie! Als je eenmaal de basis gelegd hebt en als je weet hoe je je community kunt laten groeien en welke content je moet maken, dan is de laatste stap het daadwerkelijk verkopen van je mooie programma aan je community.

En het mooie is, omdat je je soul client zo goed kent en omdat je marketing zo goed bij haar aansluit en bij wie jij bent, wordt verkopen veel makkelijker!

Het is trouwens niet zo dat je pas in stap 3 klanten kunt gaan aantrekken, zeker niet, je zult merken dat het al bij het definiëren van je soul client veel meer gaat stromen.

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

En er zijn ook nog bonussen!

icon 1

Feedback op je werk!

Mijn feedback op alles wat je maakt als onderdeel van het programma. Bijvoorbeeld je website, je emails, je content, je gratis weggever. Ik geef feedback via email en/of video, binnen 24 uur op werkdagen. Deze extra is nu nog beschikbaar, ik weet niet hoe lang ik dit blijf doen.

icon 2

Zes follow-up power sessies!

De maanden waarin we samenwerken zijn superintensief. Veel van wat je leert zul je ook na onze maanden samen nog gaan implementeren. Om te zorgen dat je ook na onze maanden nooit vast komt te zitten, krijg je van mij zes 1-op-1 coaching sessies van 30 minuten als Extra bij het programma. Deze mag je inzetten wanneer je wil in de 6 maanden volgend op ons traject. Support wanneer jij het nodig hebt!

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

En dit is de investering voor dit traject

Voor 6 maanden intensieve 1-op-1 begeleiding

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 4.299

Flexibel betalen

6 betalingen van 

€ 749

Dit is waar je nu staat

En dit is waar je straks staat

Max 2 nieuwe klanten per maand

Ik accepteer max 2-3 nieuwe klanten per maand voor mijn 1-op-1 coaching, zodat ik zeker weet dat ik je mijn volledige aandacht kan geven!

Dus wees er snel bij. Ik heb nog plek voor klanten die in september of oktober kunnen starten. Daarna stop ik tijdelijk met het aannemen van nieuwe 1-op-1 klanten.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Het programma duurt ongeveer 6 maanden. We hebben 20 sessies, meestal wekelijks en soms met meer tijd ertussen, bijvoorbeeld omdat een bepaald onderdeel wat meer tijd kost. Tijdens vakanties (van jou of mij) kan dit opgeschoven worden zonder extra kosten.

Het is mijn ervaring dat wekelijkse sessies het meest de vaart erin houden, waardoor jij sneller tot mooie resultaten komt!

Je kunt in één keer vooraf betalen per iDeal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor zes maandelijkse betalingen van 749 euro exclusief BTW.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Dit is geen snel-snel programma en dat beloof ik je ook niet. Wat ik wèl weet is dat veel van mijn klanten als snel resultaten gaan zien, omdat ze zo hard groeien als persoon. En als je verandert als persoon, dan verandert alles!

review Paulien

 

Dit programma is vooral gericht op coaches, therapeuten, healers en vergelijkbare changemakers. Ondernemers die heel graag impact willen maken met wat ze doen en die in de fase zitten dat ze online 1-op-1 klanten willen gaan vinden.

Je hebt een jong bedrijf, of je wil je bestaande praktijk online brengen en je zoekt een coach die jou kan helpen om online klanten te gaan vinden op een eerlijke, authentieke manier en zonder de hele dag online te hoeven zijn.

  • Je houdt toegang tot alle video’s en werkboeken, ook na het programma.
  • De SOS sessies kun je in de periode van 6 maanden na afloop van het programma inzetten op elk moment.
  • Je kunt je sessies tot max 24 uur vantevoren verplaatsen. Elke sessie kan max 2 keer verplaatst worden.
  • Het programma kan opschuiven vanwege jouw of mijn vakanties (maximaal 3 weken van beide kanten). Deze weken komen er na afloop van de zes maanden bij.
  • Je committeert je aan het hele programma. Ik geef geen geld terug, behalve in uitzonderlijke omstandigheden (door mij te beoordelen). Als je in termijnen betaalt, dan ben je verplicht alle termijnen te betalen.

Super waardevol

Het starten van een nieuw bedrijf is spannend en soms lastig. Elke dag biedt weer andere uitdagingen.
 
In de afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met Paulien om mijn vaardigheden als ondernemer te verbeteren en de juiste strategie voor mijn bedrijf te vinden.
 
Ik raad deze coaching aan aan ondernemers die een nieuw bedrijf aan het opzetten zijn en niet precies weten waar ze naartoe willen of hoe daar te komen. Als je je huiswerk doet en Paulien’s suggesties implementeert, dan weet ik zeker dat je veel voortgang in je bedrijf zult zien.
 
 

Jan - groeide zijn startup tot > 800.000 euro omzet

CEO Melalie & CTO It’s a Virus

Dit is je investering

Voor Content, Community, Klanten

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 4.299

FLEXIBEL BETALEN

6 betalingen van 

€ 749

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.