Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

CEO MENTORING

Hello ondernemer,

Je bent lekker aan de gang met je bedrijf en je bent toe aan groei. Snellere groei. Meer uitdaging. Meer projecten. Meer klanten.

Maar wow, daar komt veel bij kijken! Mensen aannemen, allerlei financiële vraagstukken, HR vragen, investeringen in systemen en in leveranciers. En keuzes, zoveel keuzes.

Dit is echt wel next level shit en hier heb je nog geen ervaring mee.

Jij bent vooral heel erg goed in wat je inhoudelijk doet!

Je bent ondernemer geworden omdat je mensen wil helpen. Impact wil maken.

Maar nu ben je steeds meer tijd kwijt met het laten groeien van je bedrijf.

Soms voel je je alleen, mis je iemand om vragen aan te stellen.

Vaak moet je besluiten nemen en twijfel je wat het verstandigste is om te doen. Of doe je dingen die je had kunnen voorkomen als je iemand had gehad die je advies kon geven op basis van ervaring.

Hoe fijn zou het zijn om een superslimme, -ervaren sparringpartner en mentor te hebben?

Een mentor die juist alles rondom dat ondernemen in de vingers heeft.

Iemand met jaren ervaring als CEO

Een mentor die al die stappen die jij wil doorlopen al een of meerdere keren doorlopen heeft. Zelf en ook met klanten...

Een succesvolle ondernemer

Een mentor die een bedrijf vanaf scratch heeft opgezet EN heeft laten groeien tot 85 miljoen euro omzet en 100 mensen. En die ook nog eens opgeleid is voor al deze onderwerpen...

Iemand die jou helpt te versnellen.

Een coach die jou helpt om je razendsnel te ontwikkelen. Als leider. En in omzet!

Joehoe, die iemand ben ik dus 🙂

Met meer dan 15 jaar ervaring als CEO heb ik alle soorten uitdagingen gezien waar jij als groeiende ondernemer voor staat. Alle stappen die horen bij het uitbouwen van een online bedrijf van nul tot 85 miljoen euro omzet per jaar.

Razendsnelle groei. Launches die zo succesvol waren dat alles vastliep.Alle mogelijke onderwerpen rondom het aannemen, managen en coachen van een team. Het regelen van financiering en allerlei andere financiële shizzle. Het professionaliseren van je bedrijf.

En vooral ook weet ik welke groei je daarvoor door moet maken als ondernemer. Want persoonlijke groei is minstens net zo belangrijk als een ijzersterke strategie!

Ik ben hier om jou te mentoren bij jouw persoonlijke groei & die van je bedrijf!

 

Untitled design (54)

Een unieke combinatie van 3 ingrediënten:

icon 1

1-op-1 sessies

Ik ben je persoonlijke mentor. Twee keer per maand komen we samen (online) om over jouw uitdagingen en groei te praten.

Er is geen vooraf vastgesteld programma, wat we bespreken is helemaal aangepast op JOUW doelstellingen, JOUW bedrijf en JOUW persoonlijkheid.

icon 2

Intensieve support

Tussen de sessies door ben ik bereikbaar voor je vragen, mag je me vraagstukken voorleggen en kijk ik mee met besluiten die je moet nemen.

Kortom, je staat er niet meer alleen voor. Ik leer jouw bedrijf goed kennen en jou als persoon ook, waardoor ik echt mee kan denken.

icon 3

Toegang tot al mijn materialen

Als mijn mentee krijg je toegang tot al mijn materialen, video's en werkboeken, zodat je niet alleen stappen maakt als CEO, maar ook op het gebied van marketing en verkopen stappen gaat maken. Waar nodig, want dit programma is helemaal op jou afgestemd.

Door CEO Mentoring leer jij:

Wat er ècht komt kijken bij groei.

Soms is het lastig om vooraf te voorzien wat bepaalde groeistappen betekenen. Ik help je om de kansen en de risico's van te voren helder te hebben, waardoor je veel minder last krijgt van groeipijnen! En ik help je zien hoe jij als persoon mag groeien om die CEO te worden die jouw bedrijf nodig heeft!

Betere en snellere beslissingen nemen.

Snel de juiste besluiten nemen is een van de belangrijkste vaardigheden om te leren als CEO. Ik leer je hoe je zowel heel analytisch als intuïtief beslissingen kan nemen.

Strategisch met je financiën om te gaan.

Veel ondernemers vinden cijfers spannend. Ik ben ervan overtuigd dat goed begrip van de geldstromen in je bedrijf superbelangrijk is (en heel leuk!). Samen kijken we naar zaken zoals budgetteren, kosten, winst en reserves.

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

"Super waardevol"

Het starten van een nieuw bedrijf is spannend en soms lastig. Elke dag biedt weer andere uitdagingen.
 
In de afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met Paulien om mijn vaardigheden als ondernemer te verbeteren en de juiste strategie voor mijn bedrijf te vinden.
 
Ik raad deze coaching aan aan ondernemers die een nieuw bedrijf aan het opzetten zijn en niet precies weten waar ze naartoe willen of hoe daar te komen. Als je je huiswerk doet en Paulien’s suggesties implementeert, dan weet ik zeker dat je veel voortgang in je bedrijf zult zien.

Jan Plas - Bali

CEO Melalie & CTO It’s a Virus

"Paulien heeft echte CEO ervaring en stelt de juiste vragen"

Ik wist dat ik in mezelf moest investeren en dat ik meer één op één hulp nodig had, als ik echt wil dat TimTimTom de volgende stap maakt.


Paulien’s hulp gaat van helicopter view, strategische input, tot concrete implementatiehulp en ze is goed in al deze zaken. Het is veel waard dat ze de praktische, echte CEO-ervaring heeft, omdat ze weet welke vragen ze moet stellen.


Ze is niet zomaar een cheerleader, ze stelt juist de ongemakkelijke vragen, die je vooral als solo-ondernemer vaak nodig hebt om breder te denken en jezelf niet te beperken.

Zie het niet als slechts twee uur aan sessies per maand, elke keer als ik een vraag heb tussen de sessies door, is Paulien er altijd en besteedt zij hij graag quality time aan het uitzoeken waarom dingen niet werken of hoe dingen beter kunnen.

Gaby - Hong Kong

Eigenaar TimTimTom Books

Herken jij dit? Dan is CEO mentoring voor jou:

Dit is waar je nu staat:

En dit is waar je naar verlangt:

Nog meer klanten aan het woord

Dit is je investering voor CEO Mentoring

Je maandelijke investering is 749 euro exclusief BTW.

Het programma is maandelijks, ik ga ervanuit dat je van plan bent om minstens 6 maanden samen te werken, dat is namelijk de periode die we nodig hebben om echt stappen te zetten..

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Er is geen vaste duur. Je betaalt maandelijks en je kunt ook maandelijks opzeggen. Je krijgt pas echt resultaten van mentoring als je er een tijd in investeert. Ik leer jou en je bedrijf dan heel goed kennen en kan je daardoor strategisch advies geven en blinde vlekken helpen zien.

Je betaalt maandelijks 749 euro exclusief BTW, dit kan per credit card of iDeal.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. 

Alle onderwerpen die te maken hebben met jouw rol als leider van je bedrijf. Financiën, strategie, systemen, budgetten, je team en ook je eigen ontwikkeling als leider.

 

Dit programma is voor online ondernemers die hun bedrijf snel willen laten groeien en die CEO vaardigheden willen aanleren en een sparringpartner naast zich willen hebben.

 

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.