WIL JIJ MET ZELFVERTROUWEN KUNNEN ONDERNEMEN? DAN IS DIT PROGRAMMA VOOR JOU!

Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

confidence

Jezelf eindelijk niet meer in de weg zitten en met zelfvertrouwen je bedrijf laten groeien

Reken af met alles wat je tegenhoudt om zichtbaar te durven worden en echt impact te gaan maken met je bedrijf.

Je hebt zoveel ideeën en dromen. Impact die je wil maken als ondernemer.

Je weet ook precies waar je heen wil. Plannen, die zijn er wel. Je hebt ook al dingen gemaakt. Producten. Cursussen. Blogs. 

Maar die blijven op de plank liggen.

Op het moment dat je echt stappen wil nemen, dan deins je op de een of andere manier terug. Of word je ziek of gebeurt er iets anders, waardoor je het uitstelt.

Sommige ideeën heb je al maanden of zelfs jaren in je hoofd zitten, maar het lukt niet om ze te realiseren.

Je begìnt wel. Maar voordat je idee echt afgerond is, stap je weer over op het volgende idee. 

En zo herhaalt dit cirkeltje zicht steeds weer.

Weet je wat je in de weg?

JIJ. Jij staat je eigen succes in de weg.

Dat weet je diep van binnen wel.

En daar heb je ook al flink werk aan gedaan.  

Intenties zetten, visionboards maken, affirmaties gebruiken en meer Law of Attraction shizzle. Werkt niet. 

Of juist jezelf pushen, schoppen onder je kont geven, schema’s maken van wat je wanneer gaat doen. Je voornemen dat je nu echt 5x per week content gaat maken en publiceren. Werkt ook niet.

Argh!

Je bent er inmiddels wel klaar mee dat je jezelf zo in de weg zit. Dat je anderen die veel minder goed zijn dan jij wel meters ziet maken, terwijl jij zulke mooie ideeën hebt, maar die niet weet te realiseren.

Je weet ook dat wat je tot nu toe geprobeerd hebt niet voldoende is. Er is iets diepers nodig, iets dat de oorzaak van dit probleem oplost.

Waarom jij vastloopt en wat je nodig hebt

Je vraagt je regelmatig af: waarom lukt het nou niet?? Hoe moeilijk kan het zijn? Het lukt anderen toch ook?

Laat ik eerst zeggen: de reden dat het je niet lukt om te doen wat je je voorneemt, is NIET dat je geen discipline hebt.

Of dat de law of attraction niet werkt.

Of dat jij gewoon niet kunt ondernemen. 

De reden is dat je – meestal onbewust – bepaalde overtuigingen hebt over jezelf als ondernemer, die je in de weg zitten. 

Als jij bijvoorbeeld gelooft (zonder dat je het doorhebt) dat zichtbaarheid gevaar oplevert of dat rijke mensen geen vrienden hebben of dat jij het niet waard bent om aandacht te krijgen, dan ga je onbewust jezelf tegenhouden om zichtbaar te worden of geld te verdienen.

Rationeel zeg je dan “ja maar, ik weet toch dat zichtbaarheid geen gevaar betekent??!”, maar toch kan er diep van binnen zo’n overtuiging zitten die jou zonder dat je het doorhebt saboteert.

Voor elke ondernemer zijn die overtuigingen verschillend. Als jij de jouwe weet op te sporen en weet te transformeren in een overtuiging die je wèl helpt, dan gaat alles ineens stromen!

En precies dat gaan we doen in Confidence!

Hoi, ik ben Paulien, Business Coach, bedrijfskundige, mama van 2 kids en 1 labradoodle.

Ik help online ondernemers om sneller meer resultaten te halen in hun bedrijf. Zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze het liefste doen: mensen helpen. In plaats van op hoe ze nu weer klanten moeten zien te vinden.

Toen ik begon met ondernemen had ik veel zelfvertrouwen. En een Pippi Langkous mentaliteit: “ik heb dat nog niet geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel kan“.

Ik zette een bedrijf op en dat groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. Heus niet alles lukte, maar ik dacht nooit dat ik het niet kon of dat het niet zou lukken. 


Toen besloot ik een nieuw bedrijf te starten. En (long story short) dat bedrijf heeft het niet gehaald. En dat heeft mijn zelfvertrouwen TOTAAL aan diggelen geslagen. Ineens twijfelde ik aan alles. Dacht ik: “ik heb dat nog niet geprobeerd, dus ik kan dat niet. En trouwens, wat ik wel heb geprobeerd, kan ik ook niet.

Totaal niet rationeel, maar onbewust voelde ik mij een totale mislukkeling.

Dat gevoel heeft jaren geduurd. Pas tijdens een zeer intensieve coachingopleiding die ik in 2022 volgde heb ik hier een doorbraak in bereikt. En nu voel ik dat die vroegere Paulien, die in zichzelf gelooft en gewoon gaat voor kansen, weer terug is.

En DAT maakt het verschil in mijn bedrijf!

En dat geldt niet alleen voor mij. In mijn werk met tientallen ondernemers heb ik gemerkt dat met name vrouwelijke ondernemers ook vaak tegen dit soort blokkades aanlopen, waardoor ze niet de impact maken die ze wel willen maken. Zelfs met de prachtigste strategie, heel veel discipline en de mooiste dromen.

En daarom heb ik hier een speciaal programma voor ontwikkeld!

Speciaal aanbod voor klanten die merken dat ze zonder duidelijke reden steeds niet doen wat ze zich hebben voorgenomen. 

Omdat ik ervan overtuigd ben dat mindset en zelfvertrouwen uiteindelijk het allerbelangrijkste zijn om te gaan groeien als ondernemer.

Wat haal je uit dit programma?

Confidence

Zo ben je veranderd aan het eind van het programma:

Je hebt meer zelfvertrouwen

Door het weghalen van de blokkades, groeit je zelfvertrouwen enorm, waardoor je ineens allerlei dingen gaat doen die eerder niet lukten. Zonder moeite!

Je durft jezelf te laten zien

Doordat je dingen uit het verleden opruimt, die je nu nog in de weg zitten, kun je ineens veel meer laten zien van wie je echt bent. Waardoor je authentieker en vrijer kunt gaan ondernemen.

Je piekert en overdenkt minder

Minder onzekerheden = minder om je druk over te maken = minder in je hoofd zitten = minder nadenken en piekeren. Héérlijk toch?

Je werkt vanuit flow

Je gaat flow ervaren: dat dingen makkelijk gaan en gaan stromen. Content maken gaat bijvoorbeeld makkelijker, je voelt je creatiever en geïnspireerd en bent veel minder bezig met perfectionisme en wat anderen wel niet van je zullen denken.

Beloof ik je dat al je onzekerheden weg zijn na dit programma? Nee! Aan jezelf werken zal een levenslang proces zijn en dit programma is geen magic fix voor al je problemen. Maar je gaat wel enorm mooie stappen maken, waardoor je met veel meer zelfvertrouwen en flow verder kunt gaan werken in je bedrijf.

Je leert hierbij ook tools, die je ook in de toekomst kunt inzetten, waardoor je bij een volgende uitdaging jezelf kunt coachen.

Een unieke combinatie van 3 ingrediënten:

icon 1

Helemaal in je kracht leren staan

We gaan op zoek naar wie jij bent als je helemaal in je kracht staat.
Hoe voel je je dan, wie ben je dan?
Als je dat weet, leer je hoe je dagelijks contact kunt maken met deze kracht, zodat je vanuit een hele andere energie kunt gaan werken.

icon 2

Je beperkende overtuigingen veranderen

Je schaduwen zijn die delen van jou waarvan je je nog niet bewust bent. En die je onbewust tegenhouden. We gaan deze schaduwen vinden, omarmen en transformeren, zodat je niet langer tegengehouden wordt.

icon 3

Mannelijke en vrouwelijke energie

Om te werken vanuit flow, hebben we zowel vrouwelijke energie (creativiteit, intuïtie) nodig als mannelijke energie (actie, focus). We gaan onderzoeken waar voor jou nog weerstand zit (vaak is er weerstand rondom actie ondernemen) en hier meer balans in creëren.

CONFIDENCE is een intensief 1-op-1 coaching traject

En dit is de begeleiding die je krijgt

Ik kijk met je mee en moedig je aan, ik sta naast je in het hele proces! Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om nooit vast te komen zitten en razendsnel te gaan groeien.

Wat gaan we allemaal doen?

Het programma is helemaal op maat, gebaseerd op jouw specifieke uitdagingen. In elke sessie gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt en dit transformeren door middel van consciousness journeys

icon 1

Stap 1

De fundering

We beginnen met het leggen van de basis van een succesvol bedrijf. Je bent straks glashelder over wat JIJ wilt bereiken. Om duidelijk te krijgen waar je nu staat, maken we een Impact Scan. Daarnaast duiken we in waarom jij onderneemt en wat jij wil bereiken.

En vervolgens gaan we kijken naar welke klanten jij het allerliefst wil helpen, welk probleem je voor hen kunt oplossen en HOE je dat gaat oplossen

Na deze stap:

Nu staat de fundering van je bedrijf en kun je verder met de volgende stappen!

stap 2

Content & Community

In deze stap gaan we aan de slag met het opzetten van jouw community: jouw eigen groep soul clients.

We kiezen het beste social media platform voor jouw bedrijf, je leert hoe dit platform te gebruiken en hoe je kan zorgen dat meer volgers krijgt (en dan ook de juiste, namelijk soul clients), in 30 minuten per dag. En we beginnen met email marketing.

En tegelijk duiken we in de wereld van de content. Je leert een simpele formule, zodat je altijd weet wat voor content je kan posten. Content waar mensen ook daadwerkelijk op reageren, waardoor mensen jou gaan zien als expert, gaan snappen wat jij te bieden hebt en die je daardoor verkopen oplevert.

Na deze stap:

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

icon 2
icon 3

stap 3

Klanten

En de laatste module is KLANTEN. Jippie! Als je eenmaal de basis gelegd hebt en als je weet hoe je je community kunt laten groeien en welke content je moet maken, dan is de laatste stap het daadwerkelijk verkopen van je mooie programma aan je community.

En het mooie is, omdat je je soul client zo goed kent en omdat je marketing zo goed bij haar aansluit en bij wie jij bent, wordt verkopen veel makkelijker!

Het is trouwens niet zo dat je pas in stap 3 klanten kunt gaan aantrekken, zeker niet, je zult merken dat het al bij het definiëren van je soul client veel meer gaat stromen.

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

En er zijn ook nog bonussen!

icon 1

Feedback op je werk!

Mijn feedback op alles wat je maakt als onderdeel van het programma. Bijvoorbeeld je website, je emails, je content, je gratis weggever. Ik geef feedback via email en/of video, binnen 24 uur op werkdagen. Deze extra is nu nog beschikbaar, ik weet niet hoe lang ik dit blijf doen.

icon 2

Zes follow-up power sessies!

De maanden waarin we samenwerken zijn superintensief. Veel van wat je leert zul je ook na onze maanden samen nog gaan implementeren. Om te zorgen dat je ook na onze maanden nooit vast komt te zitten, krijg je van mij zes 1-op-1 coaching sessies van 30 minuten als Extra bij het programma. Deze mag je inzetten wanneer je wil in de 6 maanden volgend op ons traject. Support wanneer jij het nodig hebt!

CONFIDENCE is voor jou als:

En NIET voor jou als:

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

En dit is de investering voor dit traject

Omdat dit programma nog nieuw is, bied ik het aan voor een supermooie prijs!

BEST VALUE

Eén betaling van 

€ 899

Flexibel betalen

3 betalingen van 

€ 333

Dit is waar je nu staat

En dit is waar je straks staat

Ruimte voor 2 klanten

Ik heb elke maand ruimte voor maximaal 2 klanten in dit programma. Wees er dus snel bij als je een van de plekjes wil bemachtigen!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt of hoe ver je bent, het gaat er vooral om dat je merkt dat je in het ondernemen tegengehouden wordt door je zelfvertrouwen of door een blokkade waarvan je zelf niet goed weet wat die nou inhoudt.

We spreken elkaar elke week of elke 2 weken, afhankelijk van waar we zitten in het programma en hoe het loopt. Reken op 3 a 4 maanden voor het hele programma.

Je kunt in één keer vooraf betalen per iDeal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor drie maandelijkse betalingen, via creditcard of iDeal. Dan betaal je 1 termijn als we beginnen en de volgende termijnen steeds na 1 maand.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Goeie vraag! Ik vind mezelf een logisch persoon (ik ben ingenieur!). De methode die ik gebruik is wel vrij spiritueel. De reden daarvoor is dat JUIST logische types vaak teveel in hun hoofd zitten, teveel nadenken, terwijl de oplossing meer in het gevoel en de intuïtie. En daar kun je met de methode die ik gebruik heel goed mee aan de slag.

 

Ja dat kan. In dat geval kunnen we Confidence combineren met strategiesessies. In de intake kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit voor jou op maat kunnen maken.

Wat klanten zeggen over energetisch werk met Paulien

Super waardevol

“De sessies met Paulien waren heel waardevol voor mij. Ik heb antwoord gekregen op vragen waar ik al lang mee worstelde. Paulien besteedt veel aandacht aan haar klanten en het energetisch werk is interessant en inspirerend.

Kasia - Coach

Vond het moeilijk om actie te ondernemen in haar bedrijf.

Dit is je investering

voor het CONFIDENCE programma

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 899

FLEXIBEL BETALEN

3 betalingen van 

€ 333

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.