WIL JIJ MET ZELFVERTROUWEN KUNNEN ONDERNEMEN? DAN IS DIT PROGRAMMA VOOR JOU!

Paulien Pierik - Business Coach

confidence

Eindelijk met zelfvertrouwen en vanuit flow je bedrijf laten groeien

Reken af met de dingen uit het verleden die je tegenhouden om te doen wat je ècht wil doen en te zijn wie je ècht wil zijn.

Je hebt zoveel ideeën en dromen. Impact die je wil maken als ondernemer.

Maar op de een of andere manier komt het er niet van. Je zit jezelf in de weg.

Sommige ideeën heb je al maanden of zelfs jaren in je hoofd zitten, maar het lukt niet om ze te realiseren.

Je begint wel. Maar dan doe je het half-half. Of je stopt al snel weer. Het lukt je niet om consistent te zijn.

Iets zit je in de weg...

Het heeft met zelfvertrouwen te maken. Dat weet je wel en daar heb je ook al flink werk aan gedaan.  Je hebt al van alles geprobeerd. 

Intenties zetten, affirmaties gebruiken, law of attraction inzetten. Werkt niet. 

Of juist jezelf pushen, schoppen onder je kont geven, schema’s maken van wat je wanneer gaat doen. Werkt ook niet. Argh!

Er is een of andere blokkade. IETS houdt je tegen. Maar wat dan?

Je bent er echt klaar mee dat je jezelf zo in de weg zit. Dat je anderen die veel minder goed zijn dan jij meters ziet maken, terwijl jij voor je gevoel vast zit.

Je weet ook dat wat je tot nu toe geprobeerd hebt niet voldoende is. Er is iets diepers nodig, iets dat de oorzaak van dit probleem oplost.

Waarom jij vastloopt en wat je nodig hebt

Laat ik beginnen met zeggen dat de reden dat het toe niet lukt NIET is dat je geen discipline hebt. Of dat de law of attraction niet werkt. Of dat jij gewoon niet kunt ondernemen. 

De reden is dat je – meestal onbewust – bepaalde overtuigingen hebt over jezelf als ondernemer, die je in de weg zitten. 

Als jij bijvoorbeeld gelooft (zonder dat je het doorhebt) dat zichtbaarheid gevaar oplevert of dat rijke mensen corrupt zijn of dat jij het niet waard bent om aandacht te krijgen, dan ga je onbewust jezelf tegenhouden om zichtbaar te worden of geld te verdienen.

Rationeel zeg je dan “ja maar, ik weet toch dat zichtbaarheid geen gevaar betekent??!”, maar toch kan er diep van binnen zo’n overtuiging zitten die jou zonder dat je het doorhebt saboteert.

Voor elk mens zijn die overtuigingen verschillend. Als jij de jouwe weet op te sporen en weet te transformeren in een overtuiging die je wèl helpt, dan gaan alles ineens stromen!

En daar ga ik jou mee helpen!

Ik ben Paulien, Business Coach, bedrijfskundige, mama van 2 kids en 1 labradoodle.

Ik help online ondernemers om sneller meer resultaten te halen in hun bedrijf. Zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze het liefste doen: mensen helpen. In plaats van op hoe ze nu weer klanten moeten zien te vinden.

In mijn werk met tientallen ondernemers heb ik gemerkt dat met name vrouwelijke ondernemers vaak tegen blokkades aanlopen, waardoor ze niet de impact maken die ze wel willen maken. Zelfs met de prachtigste strategie en de mooiste dromen.

Ik merkte dat ik daar soms met mijn “reguliere” coachopleiding nèt niet genoeg transformatie in kon bereiken met klanten en ik ben daarom een intensieve opleiding “Energetic Breakthrough Method” gaan doen bij 2 coaches uit Engeland. Deze is helemaal gericht op het vinden van blokkades en deze opruimen, op een hele mooie manier.

En ik heb hier een speciaal programma mee ontwikkeld!

Een programma waarin wij samen ervoor gaan zorgen dat jij niet langer tegengehouden wordt door jezelf. Dat je veel makkelijker, luchtiger en vrolijker kunt gaan ondernemen. Dat je flow gaat ervaren!

Wat haal je uit dit programma?

Confidence

Zo ben je veranderd aan het eind van het programma:

Je hebt meer zelfvertrouwen

Door het weghalen van de blokkades, groeit je zelfvertrouwen enorm, waardoor je ineens allerlei dingen gaat doen die eerder niet lukten. Zonder moeite!

Je durft jezelf te laten zien

Doordat je dingen uit het verleden opruimt, die je nu nog in de weg zitten, kun je ineens veel meer laten zien van wie je echt bent. Waardoor je authentieker en vrijer kunt gaan ondernemen.

Je piekert en overdenkt minder

Minder onzekerheden = minder om je druk over te maken = minder in je hoofd zitten = minder nadenken en piekeren. Héérlijk toch?

Je werkt vanuit flow

Je gaat flow ervaren: dat dingen makkelijk gaan en gaan stromen. Content maken gaat bijvoorbeeld makkelijker, je voelt je creatiever en geïnspireerd en bent veel minder bezig met perfectionisme en wat anderen wel niet van je zullen denken.

Zijn al je onzekerheden weg na dit programma? Nee! Aan jezelf werken zal een levenslang proces zijn en dit programma is geen magic fix voor al je problemen. Maar je gaat wel enorm mooie stappen maken, waardoor je met veel meer zelfvertrouwen en flow verder kunt gaan werken in je bedrijf.

Een unieke combinatie van 3 ingrediënten:

icon 1

Je potentie activeren

We gaan op zoek naar wie jij bent als je helemaal in je kracht staat.
Hoe voel je je dan, wie ben je dan?
Als je dat weet, leer je hoe je dagelijks contact kunt maken met deze kracht, zodat je vanuit een hele andere energie kunt gaan werken.

icon 2

Je schaduwen transformeren

Je schaduwen zijn die delen van jou waarvan je je nog niet bewust bent. En die je onbewust tegenhouden. We gaan deze schaduwen vinden, omarmen en transformeren, zodat je niet langer tegengehouden wordt.

icon 3

Mannelijke en vrouwelijke energie

Om te werken vanuit flow, hebben we zowel vrouwelijke energie (creativiteit, intuïtie) nodig als mannelijke energie (actie, focus). We gaan onderzoeken waar voor jou nog weerstand zit (vaak is er weerstand rondom actie ondernemen) en hier meer balans in creëren.

CONFIDENCE is een intensief 1-op-1 coaching traject

En dit is de begeleiding die je krijgt

Ik kijk met je mee en moedig je aan, ik sta naast je in het hele proces! Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om nooit vast te komen zitten en razendsnel te gaan groeien.

Wat gaan we allemaal doen?

Het programma is helemaal op maat, gebaseerd op jouw specifieke uitdagingen. In elke sessie gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt en dit transformeren door middel van consciousness journeys

icon 1

Stap 1

De fundering

We beginnen met het leggen van de basis van een succesvol bedrijf. Je bent straks glashelder over wat JIJ wilt bereiken. Om duidelijk te krijgen waar je nu staat, maken we een Impact Scan. Daarnaast duiken we in waarom jij onderneemt en wat jij wil bereiken.

En vervolgens gaan we kijken naar welke klanten jij het allerliefst wil helpen, welk probleem je voor hen kunt oplossen en HOE je dat gaat oplossen

Na deze stap:

Nu staat de fundering van je bedrijf en kun je verder met de volgende stappen!

stap 2

Content & Community

In deze stap gaan we aan de slag met het opzetten van jouw community: jouw eigen groep soul clients.

We kiezen het beste social media platform voor jouw bedrijf, je leert hoe dit platform te gebruiken en hoe je kan zorgen dat meer volgers krijgt (en dan ook de juiste, namelijk soul clients), in 30 minuten per dag. En we beginnen met email marketing.

En tegelijk duiken we in de wereld van de content. Je leert een simpele formule, zodat je altijd weet wat voor content je kan posten. Content waar mensen ook daadwerkelijk op reageren, waardoor mensen jou gaan zien als expert, gaan snappen wat jij te bieden hebt en die je daardoor verkopen oplevert.

Na deze stap:

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

icon 2
icon 3

stap 3

Klanten

En de laatste module is KLANTEN. Jippie! Als je eenmaal de basis gelegd hebt en als je weet hoe je je community kunt laten groeien en welke content je moet maken, dan is de laatste stap het daadwerkelijk verkopen van je mooie programma aan je community.

En het mooie is, omdat je je soul client zo goed kent en omdat je marketing zo goed bij haar aansluit en bij wie jij bent, wordt verkopen veel makkelijker!

Het is trouwens niet zo dat je pas in stap 3 klanten kunt gaan aantrekken, zeker niet, je zult merken dat het al bij het definiëren van je soul client veel meer gaat stromen.

Lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra. Non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim. 

En er zijn ook nog bonussen!

icon 1

Feedback op je werk!

Mijn feedback op alles wat je maakt als onderdeel van het programma. Bijvoorbeeld je website, je emails, je content, je gratis weggever. Ik geef feedback via email en/of video, binnen 24 uur op werkdagen. Deze extra is nu nog beschikbaar, ik weet niet hoe lang ik dit blijf doen.

icon 2

Zes follow-up power sessies!

De maanden waarin we samenwerken zijn superintensief. Veel van wat je leert zul je ook na onze maanden samen nog gaan implementeren. Om te zorgen dat je ook na onze maanden nooit vast komt te zitten, krijg je van mij zes 1-op-1 coaching sessies van 30 minuten als Extra bij het programma. Deze mag je inzetten wanneer je wil in de 6 maanden volgend op ons traject. Support wanneer jij het nodig hebt!

CONFIDENCE is voor jou als:

En NIET voor jou als:

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

En dit is de investering voor dit traject

Voor ca. 3 maanden intensieve 1-op-1 begeleiding als case study.

BEST VALUE

Eén betaling van 

€ 1.999

Flexibel betalen

3 betalingen van 

€ 749

Dit is waar je nu staat

En dit is waar je straks staat

Ruimte voor 2 klanten

Ik heb in december 2022 en januari 2023 ruimte voor 2 klanten in dit programma. Wees er dus snel bij als je een van de plekjes wil bemachtigen!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt of hoe ver je bent, het gaat er vooral om dat je merkt dat je in het ondernemen tegengehouden wordt door je zelfvertrouwen of door een blokkade waarvan je zelf niet goed weet wat die nou inhoudt.

De sessies zijn in principe wekelijks, maar in de praktijk duurt het meestal tussen de 2,5 a 3 maanden om 8 sessies te plannen.

Je kunt in één keer vooraf betalen per iDeal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor drie maandelijkse betalingen, via creditcard of iDeal.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Goeie vraag! Ik ben zelf echt een logisch persoon (ik ben ingenieur!). De methode die ik geleerd heb is vrij spiritueel en kan soms zweverig voelen. Spiritueel werk dat ook geschikt is voor logische types.

Je kunt na afloop zelf aan de slag met je bedrijf. Als je hulp wil bij de strategie, dan help ik je daar graag mee met mijn programma Content, Community, Klanten of met een programma op maat. 

Wat klanten zeggen over energetisch werk met Paulien

Super waardevol

“De sessies met Paulien waren heel waardevol voor mij. Ik heb antwoord gekregen op vragen waar ik al lang mee worstelde. Paulien besteedt veel aandacht aan haar klanten en het energetisch werk is interessant en inspirerend.

Kasia - Coach

Vond het moeilijk om actie te ondernemen in haar bedrijf.

Dit is je investering

Voor CONFIDENCE – als beta klant

BEST VALUE

Een betaling van 

€ 1.999

FLEXIBEL BETALEN

6 betalingen van 

€ 749

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.