Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

Word net als 325+ ondernemers lid van Het eerste nederlandstalige membership over content & AI

LEER Creatiever, sneller en beter content maken met AI - op een authentieke, eerlijke manier

blank

TRAININGEN, PROMPTS, TOOLS EN EEN FACEBOOKGROEP VOOR AL JE VRAGEN –
VANAF € 9 PER MAAND

Prijs is excl. BTW

Hoi ondernemer, herken je dit?

En nu heb je gehoord over ChatGPT. En AI.

Die tools schijnen enorm te kunnen helpen bij het maken van content.

Maar jij hebt daar wel je twijfels over...

blank

Wat als je (net als 325+ online ondernemers) kon leren hoe je AI inzet om content te maken - op een makkelijke, authentieke en strategische manier...

content die je zichtbaarheid, engagement en klanten oplevert!

Dit is wat er gebeurt als jij leert hoe je AI goed en authentiek in kunt zetten in je bedrijf:

Prijs is excl. BTW

Nieuwe website plaatjes -vertical (7)

Hoi! Ik ben Paulien, voormalig CEO van een online bedrijf met een omzet van 85 miljoen euro en inmiddels succesvol business coach...

En ik wil je alles leren over content & AI

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…)

En nu is er AI / ChatGPT!

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Ik ben daarom echt DOLenthousiast over ChatGPT. Deze online tool is nu gratis voor iedereen beschikbaar en kan enorm helpen in het proces van contentcreatie.

Daarnaast zijn er veel andere mooie nieuwe AI tools, zoals Midjourney, die ondernemers kunnen helpen om creatiever, sneller en beter content te maken. Ik vind de resultaten echt fantastisch en wil deze daarom met zoveel mogelijk mensen delen. Ook omdat ik denk dat deze technologie de manier waarop we content creëren helemaal gaat veranderen.

En op dit moment loop je nog voorop als je al weet hoe je deze tools kunt inzetten! 

AI is de grootste revolutie in de marketingwereld sinds het internet

Ja, dat geloof ik echt. Het is niet zomaar een hype. Het is een ontwikkeling die alles wat we de afgelopen jaren hebben geleerd over content en marketing compléét overhoop gaat gooien.

AI gaat (nog) geen mensen vervangen. Maar mensen die AI begrijpen gaan wel mensen die AI niet begrijpen vervangen. Heel binnenkort al.

Ik vind daarom dat alle ondernemers zo snel mogelijk moeten leren hoe ze AI kunnen gebruiken voor hun content. 

En dan niet zomaar content. 

Nee authentieke, menselijke, creatieve, mooie content. Daar zit juist in deze tijd de kans. Zelfs met AI. Nee, vooràl met AI! 

En dit is waarom:

Met AI kunnen ondernemers veel sneller content maken

Als jij geen AI gebruikt in je contentcreatie, dan mis je echt een enorme kans om sneller en betere content te maken. Vergelijk het met iemand die nog steeds elke week de top 40 luistert en liedjes opneemt op zijn cassettebandje om zo een playlist te maken, in plaats van gewoon een playlist te maken op Spotify. Of iemand die nog steeds iedereen een voor een gaat opbellen om een datum te prikken voor een etentje in plaats van een datumprikker te gebruiken. Het kàn wel, maar het maakt alles wel langzamer en onhandiger. Zo is het ook met AI.

Er gaat een tsunami aan middelmatige content komen

Met AI kunnen ondernemers veel sneller meer content creëren. Daardoor zal er veel meer content gepubliceerd worden.

Veel van die content zal middelmatig zijn.

Omdat veel ondernemers AI vooral gebruiken om snel veel content te maken, om snel rijk te worden. Met weinig oog voor kwaliteit en connectie.

Mensen gaan daardoor meer op zoek naar authenticiteit en connectie

In zo'n markt vol middelmatige content krijgen mensen juist meer en meer behoefte aan authenticiteit en menselijke betrokkenheid. Behoefte aan content waarmee ze een persoonlijke connectie voelen.

Onderzoek heeft aangetoond dat 90% van de consumenten zegt dat authenticiteit belangrijk is bij het beslissen welke merken ze leuk vinden en ondersteunen.

Authentieke, menselijke content + strategische inzet van AI = content-goud​

Als jij dus weet hoe je AI inzet om snel excellente content te maken, die oprecht is en mensen raakt, dan heb je content-goud in handen, want dat is waar steeds meer vraag naar gaat komen in de komende jaren.

en dat ga ik je leren in de ai content club!

Het eerste Nederlandse membership, helemaal gericht op AI & Content

Leer hoe je AI in kunt zetten voor je contentcreatie – zonder daarbij jouw eigen stijl of authenticiteit te verliezen – en met behoud van het oprechte, menselijke aspect van jouw communicatie.

Arrow down

Introducing...

De AI Content Club

blank

De plek voor coaches & online ondernemers die sneller, makkelijker en creatiever content willen maken – op een eerlijke en authentieke manier.

blank

Praktische training die je direct kunt toepassen in jouw bedrijf

Alle leden van de AI Content Club krijgen toegang tot uitgebreide trainingen. Deze trainingen zijn geschikt voor beginners in AI en je hoeft niet technisch te zijn. Alle leden krijgen toegang tot de volgende praktische trainingen:

blank

Training "Creatief met ChatGPT"

ChatGPT is in mijn ogen het beste AI systeem op dit moment. Het is ontzettend veelzijdig en makkelijk te leren. Je krijgt daarom een uitgebreide ChatGPT training met veel voorbeelden.

We gaan oa in op:

 • Hoe werkt ChatGPT?
 • Gratis of betaalde ChatGPT?
 • Hoe stel je de juiste vragen aan ChatGPT?
 • Waar kun je ChatGPT allemaal voor gebruiken?
 • Hoe train je ChatGPT met kennis van jouw bedrijf?
 • Hoe zorg je dat ChatGPT de juiste toon- en schrijfstijl gebruikt?
 • Plugins en andere aanvullingen op ChatGPT

Ik vul deze ChatGPT training aan zo gauw er nieuwe mogelijkheden verschijnen in ChatGPT, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.
Ik hou uiteraard ook de concurrentie van ChatGPT bij - als er alternatieven verschijnen, zoals Google Bard, dan zal ik daar ook op ingaan.

pijl omlaag blauw
blank

Training "Midjourney Magic"

Met Midjourney kun je supermooie afbeeldingen maken. Ik leer je hoe je dit doet en hou je op de hoogte van de wekelijks veranderende mogelijkheden in Midjourney.

Inclusief:

 • Hoe werkt Midjourney?
 • De juiste manier om prompts te maken in Midjourney
 • Afbeeldingen bewerken in Midjourney.
 • Kleuren van je afbeeldingen aanpassen.
 • Verschillende stijlen toepassen.
 • Alternatieven voor Midjourney

pijl omlaag blauw
blank

Training "Creatief met Canva"

Met ChatGPT en Midjourney kun je supersnel goede content maken. En met Canva tover je alles wat je gemaakt hebt met ChatGPT en Canva om tot een prachtig design. In de nieuwe Canva Cursus in de AI Content Club leer je:

 • Hoe je in Canva heel makkelijk en snel de mooiste designs maakt
 • Welke soorten content je allemaal kunt maken in Canva - en hoe
 • Hoe alle nieuwe AI tools in Canva werken en hoe je ze goed gebruikt
 • Hoe je je eigen huisstijl kunt maken en heel snel designs in je eigen huisstijl kunt maken

In deze uitgebreide cursus met meer dan 45 video's krijg je ook oefeningen en een werkboek.

pijl omlaag blauw
blank

Nieuw: Training "Creatief met Copilot"

Copilot kun je zien als ChatGPT, maar dan ingebouwd in de Microsoft producten. Hiermee kun je met AI o.a. powerpoints maken en ingewikkelde dingen in Excel doen, zonder dat je verstand hebt van formules. In de training laat ik je precies zien hoe je dit allemaal doet.
Je leert:

 • Hoe je copilot goed gebruikt
 • Leer je heel concreet en praktisch hoe je deze AI tools inzet.
 • Rennen we niet achter hypes aan, maar focussen we op AI tools die onze content beter en creatiever maken - met behoud van ons eigen sausje.

pijl omlaag blauw
blank

De beste overige AI tools

De tools hierboven waarover ik uitgebreide trainingen heb gemaakt zijn in mijn ogen de meest nuttige AI tools. Maar komen op dit moment veel verschillende nieuwe AI tools op de markt, die ook kunnen helpen in je content-creatie.

Daarom:

 • Zoek ik de relevante AI tools er voor je uit en krijg je elke maand een training over een toffe, nuttige tool, zodat jij de jungle van tools en opties lekker kan negeren en alleen de training hoeft te volgen.
 • Leer je heel concreet en praktisch hoe je deze AI tools inzet.
 • Rennen we niet achter hypes aan, maar focussen we op AI tools die onze content beter en creatiever maken - met behoud van ons eigen sausje.

word lid van de ai content club en

Leer alles over AI tools voor je Content

Leer hoe je goede content maakt en hoe je hier AI bij gebruikt – zonder daarbij jouw eigen stijl of authenticiteit te verliezen – en met behoud van het oprechte, menselijke aspect van jouw communicatie.

Arrow down

je krijgt als lid toegang toe:

blank
blank

Verder verschijnt er elke maand:

je houdt toegang tot de trainingen en de facebookgroep, zo lang je betalend lid bent.

Wat tevreden leden zeggen over de AI Content Club

blank
blank

Dit is wat je extra krijgt in de AI Content Club PLUS

De AI Content Club bestaat in 2 levels: Standaard (€ 9 /maand) en PLUS (€ 49 / maand). Het PLUS-level is voor ondernemers die al weten dat ze meer verdieping en begeleiding willen in het maken van content met behulp van AI.

Je krijg als AI Content Club PLUS lid alles uit het Standaard-niveau zoals hierboven beschreven, PLUS:

Verdiepende trainingen over Marketing, Content & AI

blank

Je krijgt uitgebreide trainingen over hoe je ervoor zorgt dat je de fundamenten van je marketing op orde hebt, zodat je de juiste input kunt geven aan de AI om jou de juiste output te kunnen geven!

Vervolgens krijg je trainingen over hoe je AI toepast in je marketing, bijvoorbeeld over AI & Instagram, AI & LinkedIn, AI & emailmarketing en AI & podcasten.

blank

Implementatie sessies

We gaan samen, op Zoom, aan de slag met AI! 

Om de week, op donderdag om 10.00, kun je meedoen met een implementatiesessie over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld Midjourney of ChatGPT.

blank

Coaching & Hot Seats

Voor al je vragen over AI & marketing / is er elke 2 weken een live Q&A call op Zoom, ook op donderdag om 10.00 uur.  

Coaching door mij èn door de andere deelnemers van de AI Content Club, zodat je ook van elkaar kunt leren!

Ben je al nieuwsgierig?

Hier is een sneak preview van wat je allemaal gaat krijgen:

Arrow down

Dit is wat alle leden krijgen:

Werkboeken en stappenplannen, zodat je meteen aan de slag kunt met ChatGPT en AI:

blank

ChatGPT stappenplan

blank

Toon- en schrijfstijlprompts

blank

Midjourney werkboek

blank

100+ manieren om ChatGPT te gebruiken

blank

Lijst met nuttige AI tools

Mockup Niche specifieke prompts

Niche-specifieke AI prompts

blank

7 dagen niet goed - geld terug garantie!

Weet je niet zeker of de AI Content Club voor jou is?

Goed nieuws, je kunt de AI Content Club 7 dagen proberen. Als het niet is wat je zoekt of als je niet tevreden bent, dan kun je zonder opgaaf van reden je lidmaatschap opzeggen.

En dit krijg je als je ook lid wordt van de AI Content Club PLUS:

Verdiepende AI & Content trainingen en werkboeken

met uitgewerkte prompts, zodat je meteen aan de slag kan met je content

blank

Instagram met AI

Leer hoe je ChatGPT, Midjourney en Canva inzet voor Instagram. Inclusief video’s en werkboek met door mij uitgebreid geteste prompts.

Inclusief prompts voor:

 • Je Instagram bio,
 • Berichten, stories, carousels & Reels,
 • Instagram groeistrategie.
blank

LinkedIn met AI

Meer volgers en betere content op LinkedIn, met behulp van ChatGPT!  Inclusief video’s en werkboek.

Inclusief prompts voor:

 • Je LinkedIn profiel,
 • Connectieverzoeken,
 • LinkedIn content,
 • Het vinden van nieuwe connecties,
 • Meer engagement.
blank

Emailmarketing met AI

Alle aspecten van emailmarketing worden 100x makkelijker met ChatGPT. Hoe je dat doet, leer je in deze training.  Inclusief werkboek en video’s.

Inclusief prompts voor:

 • Jouw unieke gratis weggever,
 • Je welkom-emails,
 • Oneindig veel ideeën voor, nieuwsbrieven,
 • Betere emails.
blank

Podcast werkboek

Een uitgebreid werkboek dat je helpt om je podcast op te zetten en afleveringen te maken

Inclusief prompts voor:

 • Podcast startstrategie,
 • Podcastafleveringen verzinnen,
 • Podcastafleveringen uitschrijven,
 • Interviews voorbereiden.
blank

SEO werkboek

Dit werkboek laat je zien wat er mogelijk is met ChatGPT op het gebied van SEO.

Inclusief prompts voor:

 • Zoekwoordonderzoek,
 • Productbeschrijvingen,
 • Blogs optimaliseren voor SEO,
 • Een SEO audit doen.
blank

Groeistrategie met ChatGPT - video's

In deze 5 replays van live sessies die ik met klanten heb gedaan, leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten voor je groeistrategie, prijsbepaling en aanbod. Zo gaan we in op bijv. internationale groeistrategie, een coachingprogramma uitwerken en een digitaal product uitwerken.

En als bonus bij de AI Content Club PLUS krijg je ook nog deze supersolide marketingtrainingen

ik geloof er namelijk in dat je zonder een solide marketingbasis ai niet kunt inzetten op een manier die je echt resultaten gaat opleveren. Daarom krijg je van mij als je lid wordt van de ai content club plus - helemaal gratis - twee strategische trainingen die je helpen de basis van je bedrijf op te zetten, ter waarde van €495!

blank

De Niche van je Leven

De fundering van al je marketing is duidelijkheid over jouw ideale klant (soul client) en je aanbod. Zonder deze fundering kan ook AI je niet helpen om echt goede content te maken…

Daarom leer je in deze module hoe je je  droomniche vindt, zonder je beperkt te hoeven voelen of het gevoel te hebben dat je mensen uit moet sluiten.

Inclusief:

 • Droomklant werkboek, op basis van het Ikigai model
 • Droomaanbod werkboek
 • Klantonderzoek vragenlijst
 • Salespage template
blank

Marketing ABC

Leer de simpele ABC-formule, waarmee je een uniek, bij jou passend marketingplan kunt maken, zodat je precies weet wat je kunt gaat doen om zichtbaar te worden, welke content je gaat maken en hoe je gaat verkopen. Zonder de hele dag online te hoeven zijn of je hele privé-leven op Instagram Stories te hoeven gooien.

Inclusief:

 • Jouw unieke marketingplan – werkboek
 • Doelstellingen & Resultaten spreadsheet 
 • Content mindmap

Dit is wat deelnemers aan mijn Workshop "Creatief met ChatGPT" zeiden

de "creatief met chatgpt" workshop is onderdeel van de trainingen die je krijg in de AI content club

'Ik stond helemaal versteld van wat Paulien deelde tijdens de masterclass. Ik had al een mening gevormd over AI, maar door deze masterclass mocht ik leren hoe het voor mij mijn ondernemerschap makkelijker kan maken. ZONDER verlies van integriteit, dat is voor mij heel erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik niet alleen een super heldere en praktische masterclass, maar ook nog allerlei documenten en naslagwerkjes die ik kan gebruiken om alles uit ChatGPT te kunnen halen. Kortom, een aanrader als jij jouw leven en business ook makkelijker (en beter!) wilt maken.'
blank
Madelon Rijkers
Business Coach
"Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel."
blank
Karin Bosveld
Coach
'Onlangs heb ik de workshop van Paulien gevolgd over het gebruik van ChatGPT, en het heeft mijn ogen geopend voor een hele nieuwe wereld. Ik geloof dat iedereen zich hierin zou moeten verdiepen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de toekomst is (Artificial intelligence). Paulien is uitstekend in het uitleggen van wat ChatGPT is en wat je er allemaal mee kunt doen, wat veel is. Als ondernemer ga ik het vooral gebruiken voor mijn content, zoals inspiratie voor blogs, nieuwsbrieven en social media, maar het is ook fantastisch voor het controleren en opfleuren van teksten. Ik ben ontzettend enthousiast! Bedankt Paulien.'
testimonial masterclass chatgpt
Linda van Herwaarden
Gripeffect

“Wat een fantastisch systeem. Bedankt voor de goede uitleg.”

“Dankjewel Paulien! Super boeiend en enorm waardevol! :)”

“Dankjewel voor deze waardevolle info Paulien!!”

“Ik heb geen vragen meer, maar heb heel veel te onderzoeken. Bedankt voor de uitgebreide, deskundige uitleg en de leuke voorbeelden.”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

blank

Ik heb een vraag voor je...

Wat als de AI Content Club je kan helpen om sneller, betere content te maken.

Ik doe mijn werk natuurlijk om te zorgen dat mijn klanten succesvol zijn.
 
Het is mijn doel dat jij met wat je leert in de Content Club wekelijks uren tijd gaat besparen, omdat je sneller content kunt maken EN dat je ook nog eens betere content gaat maken, waardoor je marketing meer effect gaat hebben! 

De investering van 9 euro per maand heb jij er dus zó uit – in tijdsbesparing en/of in extra omzet!

Voor wie is de Content Club?

De Content Club is voor twee groepen ondernemers: 

#1

Online ondernemers, zoals coaches, therapeuten, healers, trainers en consultants die zelf content maken voor hun eigen bedrijf en die hier sneller en beter in willen worden.

#2

Online dienstverleners, zoals web designers, VAs, social media managers, tekstschrijvers, die willen leren hoe ze AI kunnen inzetten bij hun klanten.

Als jij in een van die twee categorieën valt, dan ben je op de juiste plek!

Prijs is excl. BTW

En nu denk je misschien...

Ja, leuk dit, maar kan ik niet gewoon 1.000 prompts voor ChatGPT kopen en daarmee aan de slag gaan?

Ik wil graag iets uitleggen:

magazine en kop koffie

Je kunt al lid worden van de AI Content Club voor de kosten van een tijdschrift en een kop koffie. En wat je leert in de AI Content Club kan jouw marketing voor altijd veranderen!

Word nu lid - dit zijn de opties

Als je klaar bent om aan de slag te gaan met AI, dan kun je hieronder je lidmaatschap-optie kiezen. De deuren van PLUS zijn op dit moment gesloten, je kunt je inschrijven voor de wachtlijst en dan laat ik je geheel vrijblijvend weten als de deuren weer opengaan!

AI Content Club Standaard

9/mnd (excl BTW)
 • Uitgebreide ChatGPT Training
 • Uitgebreide Midjourney training
 • NIeuwe AI tools trainingen
 • Facebookgroep voor al je vragen
 • Bonus: Canva training
 • Live Q&A
 • Implementatiesessies
 • LinkedIn & AI training
 • Instagram & AI training
 • Podcasten & AI training
 • Emailmarketing & AI training
 • Marketingstrategietraining

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Dit programma is voor online ondernemers uit Nederland en België die zelf content maken in hun bedrijf.

Het is specifiek gericht op ondernemers die willen leren hoe ze AI kunnen inzetten in hun bedrijf om betere, creatievere content te maken en voor wie authenticiteit heel belangrijk is.

Het programma is NIET voor ondernemers die willen leren hoe ze snel rijk kunnen worden door mee te liften op de AI hype.

In de AI Content Club leer je met name alles over de AI tools, hoe werken die en hoe zet je ze in?

In de AI Content Club PLUS gaan we daar dieper op in, leer je meer over wat goede content nu eigenlijk is èn heb je wekelijkse live ondersteuning van mij.

De AI Content Club is ideaal als je vooral aan de AI tools wilt “snuffelen” en de AI Content Club PLUS raad ik je aan als je al zeker weet dat je hier serieus mee aan de slag wil en/of als je iemand bent die graag live begeleiding wil.

Ja, het programma is gericht op mensen die nog nieuw zijn in de wereld van ChatGPT & Midjourney of die hier wel wat mee gespeeld hebben, maar die niet weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen.

Ja, de trainingen zijn in principe geschikt voor beginnende en gevorderde ondernemers.

Let op: in de AI Content Club leer ik je niet hoe marketing werkt, het gaat echt over hoe je AI inzet voor betere marketing en content.

 

Ja, de trainingen zijn in principe geschikt voor beginnende en gevorderde ondernemers, die willen leren hoe ze AI kunnen inzetten in hun marketing en content.

Het maakt niet uit hoe ver je al bent als ondernemer, als jij wil leren hoe je AI kunt gebruiken voor je content en marketing, dan zijn de trainingen in de AI Content Club voor jou geschikt.

Ja, mijn doel is juist om AI toegankelijk te maken voor ondernemers die niet per se veel hebben met techniek. Enige affiniteit is natuurlijk fijn, maar ik zorg ervoor dat de trainingen makkelijk toepasbaar en niet technisch zijn!

Ook doe ik al het uitzoekwerk voor je (welke tools zijn goed? Hoe werken ze? Hoe maak ik een login? etc), zodat jij dat niet hoeft te doen 🤩.

In de AI Content Club vindt de support plaats via een Facebookgroep.

Ik heb echter gemerkt, dat er leden zijn die niet (meer) op Facebook actief willen zijn. Daarom is er een online forum in mijn online omgeving, waar je ook al je vragen kunt stellen en met andere ondernemers over AI kunt praten. 

Je ontvangt de uitleg over Facebookgroep en forum nadat je lid bent geworden.

Goeie vraag! 

Er zijn 2 soorten tijd die je in de AI Content Club moet steken:

 1. De trainingen doornemen.
 2. Oefenen met de AI tools

Beide gaan je tijd kosten, de meeste tijd gaat zitten in het oefenen.

MAAR uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd opleveren, omdat de tools je gaan helpen om sneller betere content te maken.

Het is dus een investering die zich snel terugverdient.

Het is wel belangrijk dat je je realiseert dat je AI moet leren. Hoe meer jij ermee oefent, hoe verbluffender de resultaten zijn en hoe meer tijd het je uiteindelijk gaat opleveren. 

Jazeker! Je krijgt bij de prijs van 9 euro de kans om vragen te stellen! Je kunt vragen stellen in de Facebookgroep of als je niet op Facebook zit in het online forum op mijn website. Ik ben hier dagelijks (op weekdagen) te vinden en zal je vragen binnen 48 uur beantwoorden.

Ik heb bewust ervoor gekozen om geen wekelijkse calls te doen, omdat ik je de kans wil geven op elk moment je vragen te stellen, in plaats van een wekelijks moment, waarbij je ook nog eens in een call moet wachten tot je aan de beurt bent.

Je betaalt maandelijks vooraf per iDeal, Bancontact of creditcard.

Daarna wordt het lidmaatschap maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Als je bij het betalen je BTW nummer invult, dan wordt de BTW automatisch verlegd. Dat betekent dat jij hem niet hoeft te betalen. Je moet de verlegde BTW wel aangeven, maar je krijgt hem ook weer automatisch terug, waardoor je niets hoeft te betalen. Hier kun je er meer over lezen.

Je krijgt meteen toegang tot alle op deze pagina genoemde content en trainingen.

Als je aanvullende hulp wil bij je strategie, content of AI, dan kun je 1-op-1 coachingsessies met Paulien inplannen. Deze kosten 150 euro per uur excl BTW.

Je kunt je sessie hier boeken.

Ik heb een gruwelijke hekel aan abonnementen die je lastig kan opzeggen.

Dat is bij mij dus niet zo. Beloofd!

Je kunt op elk moment opzeggen, je programma wordt dan per het volgende moment dat je zou moeten betalen opgezegd.

Stel, je betaling gaat elke 8e van de maand in, dan kun je tot en met 7 maart opzeggen om niet langer te hoeven betalen op 8 maart.

Je kunt de eerste 7 dagen zonder reden opzeggen – dat is mijn garantie aan jou. Daarna kun je dus op elk moment opzeggen. Ik ga hier netjes mee om, geen gepush of je toch lid wil blijven of lastige procedures, waar we allemaal een grondige hekel aan hebben.

Uiteraard hoop ik dat je gewoon lid blijft.

Je kunt opzeggen door dit formulier in te vullen. Of stuur me even een bericht via deze pagina.

Nee, je krijgt een abonnement waarbij je zo lang je lid bent toegang hebt tot de trainingen, de werkboeken en de mogelijkheid om vragen te stellen in de Facebookgroep.

Als je opzegt, hou je toegang tot het einde van je betaalperiode. 

Daarna vervalt de toegang tot zowel de materialen als de Facebookgroep.

Je mag de club 7 dagen proberen. Ben je niet tevreden of blijkt het niks voor jou te zijn, dan kun je je abonnement opzeggen. Je ontvangt dan  je geld terug – no questions asked! Neem daarvoor even contact op via dit formulier.

Prijs is excl. BTW