Nieuw! Het eerste nederlandse membership over content & AI

Creatiever, sneller en beter content maken met AI - op een authentieke, eerlijke manier

COACHING, TRAININGEN, TOOLS, TEMPLATES EN EEN FACEBOOKGROEP VOOR AL JE VRAGEN
VOOR MAAR € 7 PER MAAND

Hoi ondernemer, herken je dit?

En nu heb je gehoord over ChatGPT. En AI.

Die tools schijnen enorm te kunnen helpen bij het maken van content.

Maar jij hebt daar wel je twijfels over...

Wat als je kon leren hoe je AI inzet om content te maken - op een eerlijke, authentieke en strategische manier...

content die je zichtbaarheid, engagement en klanten oplevert!

Dit is wat er gebeurt als jij leert hoe je AI goed en authentiek in kunt zetten in je bedrijf:

Hoi! Ik ben Paulien, voormalig CEO van een online bedrijf met een omzet van 85 miljoen euro en inmiddels succesvol business coach...

En ik wil je alles leren over content & AI

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…)

En nu is er AI / ChatGPT!

 

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Ik ben daarom echt DOLenthousiast over ChatGPT. Deze online tool is nu gratis voor iedereen beschikbaar en kan enorm kan helpen in het proces van het maken van je content.

Je wordt er creatiever, sneller en productiever van. Ik vind de resultaten echt fantastisch en wil deze daarom met zoveel mogelijk mensen delen. Ook omdat ik denk dat deze technologie de manier waarop we content creëren helemaal gaat veranderen en op dit moment loop je nog voorop als je al weet hoe je deze tools kunt inzetten

AI is de grootste revolutie in de marketingwereld sinds het internet en Google

Ja, dat geloof ik echt. Het is niet zomaar een hype, maar een ontwikkeling die alles wat we de afgelopen jaren hebben geleerd over content en marketing compleet overhoop gaat gooien.

AI gaat (nog) geen mensen vervangen. Maar mensen die AI begrijpen gaan wel mensen die AI niet begrijpen vervangen. Heel binnenkort al.

Ik vind daarom dat alle ondernemers zo snel mogelijk moeten leren hoe ze AI kunnen gebruiken voor hun content. 

En dan niet zomaar content. 

Nee authentieke, menselijke, creatieve, mooie content. Daar zit juist in deze tijd de kans met AI. 

En dit is waarom:

Met AI kunnen ondernemers veel sneller content maken

Als jij geen AI gebruikt in je contentcreatie, dan mis je echt een enorme kans om sneller en betere content te maken. Vergelijk het met iemand die nog steeds elke week de top 40 luistert en liedjes opneemt op zijn cassettebandje om zo een playlist te maken. Of iemand die nog steeds iedereen een voor een gaat opbellen om een datum te prikken voor een etentje. Het kàn wel, maar het maakt alles wel langzamer en onhandiger. Zo is het ook met AI.

Er gaat een tsunami aan middelmatige content komen

Met AI kunnen ondernemers veel sneller meer content creëren. Daardoor zal er veel meer content gepubliceerd worden. Veel van die content zal middelmatig zijn. Omdat ondernemers AI vooral gebruiken om snel veel content te maken, om snel rijk te worden. Met weinig oog voor kwaliteit en connectie.

Mensen gaan daardoor meer op zoek naar authenticiteit en connectie

In zo'n markt vol middelmatige content krijgen mensen meer en meer behoefte aan authenticiteit en menselijke betrokkenheid. Behoefte aan content waarmee ze een persoonlijke connectie voelen.

Onderzoek heeft aangetoond dat 90% van de consumenten zegt dat authenticiteit belangrijk is bij het beslissen welke merken ze leuk vinden en ondersteunen.

Authentieke, menselijke content + strategische inzet van AI = content-goud​

Als jij dus weet hoe je AI inzet om excellente content te maken. Content die oprecht is en die mensen raakt, dan heb je content-goud in handen.

en dat ga ik je leren in de ai content club!

Het eerste Nederlandse membership, helemaal gericht op AI & Content

Leer hoe je AI in kunt zetten voor je contentcreatie – zonder daarbij jouw eigen stijl of authenticiteit te verliezen – en met behoud van het oprechte, menselijke aspect van jouw communicatie.

Arrow down

Introducing...

De AI Content Club

De plek voor coaches & online ondernemers die sneller, makkelijker en creatiever content willen maken – op een eerlijke en authentieke manier.

Bij de AI Content Club krijg je praktische training die je direct kunt toepassen in jouw bedrijf

Specifieke training voor verschillende soorten content

Algemene informatie over AI is leuk, maar het wordt pas echt concreet toepasbaar als je precies weet wat je ermee kunt voor de content die jij wil maken. Daarom gaan we in de AI Content Club in detail in op de verschillende soorten content die je met AI kunt maken. Je krijgt:

 • Elke maand een korte training over 1 soort content (bijvoorbeeld bloggen / emails / SEO / social media / design).
 • Bij elke training concrete werkboeken en prompts, zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

De beste AI tools

ChatGPT is op dit moment in mijn ogen de meest nuttige AI tool. Maar komen op dit moment veel verschillende nieuwe AI tools op de markt, die ook kunnen helpen in je concentratie.

In de AI Content Club:

 • Zoek ik de relevante AI tools er voor je uit en krijg je elke maand een korte training over een toffe, nuttige tool, zodat jij de jungle van tools en opties lekker kan negeren en alleen de training hoeft te volgen.
 • Leer je heel concreet en praktisch hoe je deze AI tools inzet, met voorbeelden en werkboeken.
 • Rennen we niet achter hypes aan, maar focussen we op AI tools die onze content beter en creatiever maken - met behoud van de menselijke factor.

Specifieke prompts per niche

Daarnaast gaan we ook inzoomen op verschillende niches, zodat je leert wat je met AI kan voor jouw soort bedrijf. Denk aan: coaches & therapeuten, consultants, VAs, fotografen, makelaars, webshops etc.

We gaan:

 • Elke maand inzoomen op een specifieke niche.
 • Bij elke training krijg je een werkboek met concrete manieren waarop je AI voor deze niche in kunt zetten.

word lid van de ai content club en

Leer alles over AI & Content

Leer hoe je goede content maakt en hoe je hier AI bij gebruikt – zonder daarbij jouw eigen stijl of authenticiteit te verliezen – en met behoud van het oprechte, menselijke aspect van jouw communicatie.

Arrow down

je krijgt als founding member meteen toegang toe:

Verder krijg je elke maand:

Dit is wat deelnemers aan mijn Workshop "Creatief met ChatGPT" zeiden

'Ik stond helemaal versteld van wat Paulien deelde tijdens de masterclass. Ik had al een mening gevormd over AI, maar door deze masterclass mocht ik leren hoe het voor mij mijn ondernemerschap makkelijker kan maken. ZONDER verlies van integriteit, dat is voor mij heel erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik niet alleen een super heldere en praktische masterclass, maar ook nog allerlei documenten en naslagwerkjes die ik kan gebruiken om alles uit ChatGPT te kunnen halen. Kortom, een aanrader als jij jouw leven en business ook makkelijker (en beter!) wilt maken.'
Madelon Rijkers
Business Coach
"Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel."
Karin Bosveld
Coach

“Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel.”

“Ik heb geen vragen meer, maar heb heel veel te onderzoeken. Bedankt voor de uitgebreide, deskundige uitleg en de leuke voorbeelden.”

“Wat een fantastisch systeem. Bedankt voor de goede uitleg.”

“Dankjewel Paulien! Super boeiend en enorm waardevol! :)”

“Dankjewel voor deze waardevolle info Paulien!!”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

Ben je al nieuwsgierig?

Hier is een sneak preview van wat je allemaal gaat krijgen:

Arrow down

Dit krijg je meteen als je lid wordt:

ChatGPT & AI tools / templates

Met deze scripts en templates kun je meteen aan de slag met ChatGPT en AI:

En dat is niet alles - als je als eerste lid wordt van de Club dan krijg je een supertoffe bonus

Live workshop - Creatief met Canva

Op vrijdag 7 april om 10.00 geef ik een live workshop "Creatief met Canva". Hierin laat ik je alle nieuwe dingen zien die je in Canva kunt doen met de AI "Magic" tools die Canva recent gelanceerd heeft. Als je voor die tijd lid wordt, dan kun je me van tevoren je vragen sturen en live meedoen. De replay hiervan komt beschikbaar in de AI Content Club.

En dat is niet alles - je krijgt ook deze bonussen

De fundering van goede content - de Niche van je Leven

De allerbelangrijkste voorwaarde van succes met je content, ook met AI, is dat je de basis van je bedrijf hebt staan:

 • weten tegen wie je praat (= je ideale klant of soul client helder hebben)
 • weten welk probleem je oplost
 • weten hoe je dat probleem oplost.
Dit is bij veel ondernemers de oorzaak van het feit dat ze te weinig resultaten halen uit hun content. Je krijgt daarom in de AI Content Club toegang tot mijn training "de Niche van Je Leven", die normaal alleen toegankelijk is voor mijn 1-op-1 coaching klanten.

Hiermee zet je de basis neer voor al je toekomstige content!

Inclusief:

Content Kickstart - tools om een vliegende start te maken met je content

Om goede content te kunnen maken met behulp van AI, moet je eerst weten wat goede content eigenlijk is! Je leert:

 • de soorten content die je moet maken om zichtbaar te worden en klanten te krijgen
 • hoe je je content logisch opbouwt, zodat je volgers de content lezen en actie ondernemen
 • welke activiteiten je dagelijks kunt doen om meer volgers te krijgen en meer te verkopen.
Inclusief:

7 dagen niet goed - geld terug garantie!

Weet je niet zeker of de AI Content Club voor jou is?

Je kunt de club 7 dagen proberen. Als het niet is wat je zoekt, of als je niet tevreden bent, dan kun je zonder opgaaf van reden je lidmaatschap opzeggen en krijg je je geld terug. 

Over werken met Paulien

Mijn coachingklanten halen prachtige resultaten:

Dit is wat klanten zeggen over werken met mij:

Ik heb een vraag voor je...

Wat als de Content Club je zelfs maar aan 1 nieuwe klant kan helpen?

Ik doe mijn werk natuurlijk om te zorgen dat mijn klanten succesvol zijn.
 
Maar ik vind het ook te gek om te bedenken dat je een heel jaar Content Club kunt betalen als je maar 1 uur verkoopt deze maand.
 
Denk jij dat de Content Club je kan helpen om 1 klant te vinden voor 1 uur deze maand? 
🤔🤔🤔

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

Voor wie is de Content Club?

De Content Club is voor twee groepen ondernemers: 

#1

Online ondernemers, zoals coaches, therapeuten, healers, trainers en consultants die zelf content maken voor hun eigen bedrijf en die hier sneller en beter in willen worden.

#2

Online dienstverleners, zoals web designers, VAs, social media managers, tekstschrijvers, die willen leren hoe ze AI kunnen inzetten bij hun klanten.

Als jij in een van die twee categorieën valt, dan ben je op de juiste plek!

Word lid van de Content Club als founding member

De Content Club is helemaal nieuw. En je kunt nu lid worden als “founding member”. Mede-oprichter zeg maar.

Dit zijn de voordelen van lid worden als founding member:

✓ Meer aandacht van mij (je zult nooit meer ergens anders zoveel tijd en aandacht van mij kunnen krijgen voor zo’n lage prijs!) 

✓ Ik wil graag supermooie testimonials uit de beta-ronde van dit programma halen, zodat ik het later dit jaar kan laten groeien. En daarom ga ik veel tijd en liefde in de beta groep stoppen, want ik wil dat JIJ een van die mooie testimonials wordt. 

✓ Je kunt helpen het programma vorm te geven: ik ga de content die ik maak aanpassen op de vragen en wensen van de groep. 

✓ Je krijgt de allerlaagste prijs en die blijf je houden, ook als de prijs in de toekomst omhoog zou gaan. 

✓ Je kunt op maandag 3 april om 10.00 live meedoen met de workshop Creatief met Canva!

En nu denk je misschien...

Ja, leuk dit, maar ik zie overal mensen die iets roepen over AI en het klinkt allemaal behoorlijk "hype", daar hou ik niet van.

dan wil ik graag iets uitleggen:

magazine en kop koffie

De AI Content Club kost evenveel als een tijdschrift en een kop koffie. En in tegenstelling tot dat tijdschrift en die kop koffie, kan de Club je helpen om je leven en bedrijf helemaal te veranderen!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Rond woensdag 31 maart gaan de deuren open. Als je je inschrijft op de wachtlijst, dan stuur ik je een email zo gauw je lid kan worden!

Eigenlijk had ik de lancering voor iets later gepland, maar omdat Canva deze week met supertoffe nieuwe AI komt, wil ik hier zsm een workshop over geven in de AI Content Club. En dus gaan de deuren eerder open!

Dit programma is voor online ondernemers die zelf content maken in hun bedrijf.

Het is specifiek gericht op ondernemers die willen leren hoe ze AI kunnen inzetten in hun bedrijf om betere, creatievere content te maken en voor wie authenticiteit heel belangrijk is.

Het programma is NIET voor ondernemers die willen leren hoe ze snel rijk kunnen worden door mee te liften op de AI hype.

Jazeker, de eerste twee stappen in het programma gaan je dan enorm helpen.

Ja, als je nog niet veel over AI weet, dan is de Content Club de plek om dit te leren en om maandelijks op de hoogte te blijven van de nieuwste tools die je kunnen helpen in je marketing en content!

Je betaalt maandelijks vooraf per iDeal of creditcard.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW terug kan vragen en de kosten kan aftrekken in je bedrijf. Dat mag bij business coaching namelijk.

Als je de workshop “Creatief met ChatGPT” volgt, die 90 minuten duurt, dan kun je al aan de slag!

Je kunt op elk moment opzeggen, je programma wordt dan per het volgende moment dat je zou moeten betalen opgezegd.

Stel, je betaling gaat elke 8e van de maand in, dan kun je tot en met 7 maart opzeggen om niet langer te hoeven betalen op 8 maart.

Je kunt de eerste 7 dagen zonder reden opzeggen – dat is mijn garantie aan jou.

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de online omgeving en binnen 1 werkdag tot de Facebookgroep.

Als je aanvullende hulp wil bij je strategie of mindset, dan kun je sessies met Paulien inplannen. Deze kosten 150 euro per uur excl BTW, maar voor leden van de AI Content Club heb ik een special tarief van 139 euro met coupon code “AICONTENTCLUB”.

Als founding member ben je een van de eerste leden van de Content Club.

Je hebt vanaf het begin toegang tot de Facebookgroep, de workshop ChatGPT, plus een aantal werkboeken en templates.

De overige content ga ik live uitrollen, in de komende maanden. Je krijgt elke week toegang tot nieuwe content.

De voordelen van het deelnemen als founding member zijn:

 1. Je krijgt het laagste tarief dat ik ooit ga aanbieden – en dat hou je ook.
 2. In een kleine groep is er meer tijd en ruimte voor jouw vragen.
 3. Je kunt feedback geven op alles wat ik de komende maanden creëer, zodat je zeker weet dat het al jouw vragen beantwoordt en dat je je doelen haalt.

Doe je mee?

Voor de Q&A kun je al je vragen vantevoren indienen. Ik zal ze vervolgens tijdens de Q&A live via video beantwoorden.

Je mag de club 7 dagen proberen. Ben je niet tevreden of blijkt het niks voor jou te zijn, dan kun je je abonnement opzeggen. Je ontvangt dan binnen een week je geld terug – no questions asked!