BEN JE KLAAR OM EINDELIJK TE BEGINNEN MET EMAILMARKETING?  – DOE MEE →

Eerste training start over:

 • 00Dagen
 • 00Uur
 • 00Min

Emailmarketing bootcamp

Ideale Klanten In Je Inbox

In 6 weken tijd je hele emailmarketing op poten, zodat je eindelijk gebruik kunt gaan maken van email – want je weet dat email werkt, maar ermee beginnen, daar kun je wel wat hulp bij gebruiken!

Social media als marketingstrategie is best ingewikkeld. En wordt steeds ingewikkelder...

Het social media landschap verandert heel snel. En helaas niet per se in het voordeel van ons, ondernemers…

Altijd maar afwachten wie je content ziet...

Het aantal mensen dat jouw berichten ziet op social media wordt in razend tempo kleiner. Het wordt steeds onzekerder OF je content gezien wordt en WIE je content dan te zien krijgt. 

Al je werk kan ineens weg zijn...

Ken je ook zo'n ondernemer bij wie ineens het Instagram account geblokkeerd met 50.000 volgers geblokkerd was? Weg! Foetsjie! Hele business weg dus. Dit gebeurt steeds vaker, onder andere doordat er automatische controles plaatsvinden die niet altijd ergens op slaan...

Ben je ondernemer of ben je video-god?

Op dit moment is er een grote verandering gaande op Facebook en Instagram, waardoor je, als je geen Reels (korte video's) maakt, steeds minder zichtbaar wordt. De verwachting is dat dit in de komende maanden snel erger wordt. Zitten we daar nu echt op te wachten met zijn allen, om met grote regelmaat grappige video's te gaan maken?

Of ben je misschien fulltime social media student?

Om bij te blijven op social media moet je echt de trends en ontwikkelingen in de gaten houden. Wat in 2021 nog werkte, is in 2022 een compleet achterhaalde strategie. Dus naast video-god moet je ook nog eens social media student zijn in 2022 om te weten wat je moet doen. En ook dat is niet voor iedereen.

Gelukkig is er een andere optie... Emailmarketing!

Emailmarketing? Is dat niet heel erg 1999, Paulien? Ja, bestwel. En toch is emailmarketing in 2022 een enorm goede toevoeging aan je marketingstrategie, naast social media.

Want met emailmarketing:

Ben jij eigenaar van je volgers. Niemand kan die lijst van je afpakken (zolang je er af en toe een backup van maakt althans).

Word jij niet door een algoritme geforceerd om video’s (of andere vormen van content) te maken, omdat het platform daar meer geld aan verdient.

Verandert er veel minder dan op social media. Het verandert zeker ook, maar minder snel en minder fundamenteel.

Krijg jij een veel hogere ROI. Wist jij dat je op social media gemiddeld 1,28 euro verdient voor elke euro die je investeert en met emailmarketing 38 euro?

Worden je mails gewoon afgeleverd bij je klanten, in plaats van dat je moet hopen dat een algoritme ze misschien laat zien.

Hoef jij veel minder te leren om er lekker mee aan de gang te gaan dan bijv bij Instagram of Facebook.

En om te zorgen dat jij gebruik gaat maken van deze voordelen is er nu het Emailmarketing Bootcamp!

Want jij weet inmiddels…  Starten met Email Marketing, das dus wel een dingetje… De systemen opzetten. Een gratis weggever verzinnen. Automatiseringen maken. En dan hebben we het nog niet over wat je in hemelsnaam moet schrijven elke week…

En daarom ga ik je helpen! Want ik weet dat ergens mee starten 100x makkelijker is als je het samen doet. De energie plus de stok achter de deur van een groep. 

En daarom gaan wij samen, in een kleine groep, aan de slag om in 6 weken jouw hele emailmarketing op poten te zetten!

Creatieve inspiratie

Een supertoffe weggever verzinnen en leuke, originele emails schrijven, zodat je opvalt als ondernemer op een manier waarop jij trots bent. Dat gaan we doen!

Hulp bij de techniek

Al die verschillende onderdelen kunnen overweldigend zijn. Hoe krijg je het allemaal werkend? Daar help ik je mee, met trainingen, tutorials en werkboeken.

Feedback op je werk

Je mag al je vragen stellen en je krijgt feedback op je werk, zodat je niet langer hoeft te twijfelen of je het wel goed doet!

Stok achter de deur

Hoe makkelijk is het om dit soort werk maar weer even te laten liggen? Jups, te makkelijk. Maar in dit bootcamp heb jij een stok achter de deur en de motivatie om dingen AF TE RONDEN! Woeiiii.

Hoi, ik ben Paulien

De afgelopen jaren heb ik al veel klanten begeleid naar meer zichtbaarheid en omzet.

Meestal door onder andere de inzet van social media, met op de achtergrond emailmarketing. Ik ben er echter van overtuigd, dat nú het moment is om meer in te gaan zetten op emailmarketing (en andere alternatieven voor social media, zoals podcasten) omdat het steeds lastiger wordt om via social media eenvoudiger klanten binnen te halen.

Ik vind het superbelangrijk dat jij strategieën gebruikt die ook echt werken, in plaats van dat je hard aan de slag gaat met achterhaalde tactieken. 

"Werken met Paulien is super!"

“Paulien geeft gedetailleerde trainingen over alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Haar proces is makkelijk te volgen. Ze geeft persoonlijke feedback en strategieën voor ieder lid van de community en wil niets liever dan dat jij succesvol bent. Naast de trainingen is het ook superleuk om onderdeel uit te maken van een unieke groep ondernemers die elkaar helpen en steunen. Gewoon doen!”

Amy Scott MacLean

Diëtist & coach

Start nu met emailmarketing

Hoe goed zou het voelen als je deze hobbel neemt en aan de relatie met je volgers kunt gaan bouwen door middel van emails? Op een eerlijke, leuke manier. Terwijl je zeker weet dat je content waar je zoveel tijd aan spendeert ook daadwerkelijk gezien wordt!

Dat kun je straks na de Emailmarketing Bootcamp!

Ben jij dit nu:

En wil je dit straks:

Dan is het Email Marketing Bootcamp voor jou!

Wat we gaan doen

Met zes live trainingen gaan we de volgende stappen nemen:

icon 1

STAP 1

De basis

Als je eerst een goede basis neerzet, krijg je daarna veel sneller resultaten. En daar beginnen we dus mee. Voordat je emails kunt sturen, moet je eerst heel goed weten aan wie je ze stuurt en waar deze lezer in geïnteresseerd is. En je hebt natuurlijk een systeem nodig.

Na stap 1 heb je:

Met deze basis kun je in de volgende stappen vliegend vooruit!

Stap 2

Je gratis weggever + emails

Om nieuwe mensen op je emaillijst te krijgen, gebruik je een gratis weggever. In de afgelopen jaren was dat vaak een e-book, maar e-books werken inmiddels niet meer zo goed. Wij gaan dan ook zorgen dat jij een weggever maakt die wèl soul clients aantrekt!

Na deze stap heb je:

Na deze stap kun jij je lijst gaan laten groeien EN krijgen al je nieuwe lezers automatisch een reeks aan emails die er voor zorgt dat ze klant gaan worden.

icon 2
Nieuwe website plaatjes -vertical (2)
icon 3

STAP 3

Je nieuwsbrieven

Naast je weggever en de automatische emails die daarna gestuurd worden, wil je je abonnees ook wekelijks (of met een andere frequentie, wat jij wil!) emails sturen zodat je een relatie met ze kan opbouwen. Hoe je dat doet, daar gaat stap 3 helemaal over.

Na stap 3:

Na stap 3 ben je er helemaal klaar voor, je hebt je plan voor de komende zes jaar, je weggever en je automatische emails. 

Doe jij mee met de bootcamp? Klaar om vol in te gaan zetten op email?

Ideale Klanten In Je Inbox

En dit is wat je krijgt

6 x Live trainingen

6 weken lang krijg je een live training waarin we in het onderwerp van de week duiken. Alle trainingen zijn terug te kijken op replay.

Werkboeken bij elke stap

Gedetailleerde werkboeken helpen je om stap-voor-stap alles door te werken. Hierdoor heb je focus EN voel je je minder overweldigd door alles wat er moet gebeuren.

Feedback op je werk

Je kunt alles wat je creëert in de Facebookgroep posten voor feedback van Paulien - en natuurlijk van de rest van de community.

8 weken lang Facebook support

En je mag al je vragen tussen de sessies door stellen in de Facebookgroep. Zo hoef je niet te wachten op een Q&A sessie, maar kun je snel weer door.

En we hebben ook nog bonussen!

icon 1

100 ideeën voor emails aan je lijst

Om te zorgen dat je altijd weet waarover je kan schrijven. krijg je als bonus een lijst van 100 ideeën voor emails aan je lijst.

icon 2

Email lijst groei workshop

Na dit bootcamp heb je je alles staan. Maar wat kun je nu allemaal gaan doen om te zorgen dat er ook nieuwe mensen bijkomen op je lijst? Dit leer je in deze bonus-workshop.

icon 3

Open en klik magic

In deze bonus leer je hoe je kunt zorgen dat je emails geopend worden en dat je lezers ook daadwerkelijk gaan klikken!

EXTRA BONUS: Implementatiesessies!

blog-archive-new.jpg

Om te zorgen dat je niet alleen dingen LEERT, maar ze ook IMPLEMENTEERT, krijg je elke week 2 implementatiesessies.
Elke woensdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 komen we samen in een online Zoom-room om alles te implementeren wat je in deze bootcamp leert. Zo heb je een stok achter de deur, lift je mee op de energie van een groep EN kun je mij gedurende de sessie live in de chat al je vragen stellen. Woeiiii

En dit is je investering

Dus schrijf je snel in!

BESTE AANBIEDING

Eén betaling van

€ 399 ipv € 499

flexibel betalen

Drie betalingen van 

€ 159 ipv € 199

"Zeker het geld en de tijdsinvestering waard!"

“Werken met Paulien is een game changer! Haar stijl een aanpak zijn spot-on. Ze combineert trends met wat er echt werkt. Ze past haar stappen aan zodat de trainingen aansluiten bij waar haar klanten zijn in hun ontwikkeling. En ze daagt je uit om nèt die stap extra te doen, zodat je verder komt dan je ooit gedacht had te kunnen komen. “

Alisa Bloom

liveyourbest365.com

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hier zijn je antwoorden op alle praktische vragen!

Heb je een andere vraag, stuur me dan gerust een DM op Instagram, ik beantwoord ze graag.

Voordat je begint te juichen hihi, nee nee, dat zeg ik niet.

Social media heeft nog steeds haar plek. Zo is het met social media bijvoorbeeld makkelijker om met nieuwe mensen in contact te komen. En om je email lijst te laten groeien! Maar gezien de ontwikkelingen is het wel verstandig om er minder afhankelijk van te zijn, je risico’s te spreiden en aanvullende manieren te zoeken om een relatie op te bouwen met je soul clients!

Ik werk met name met coaches, healers en therapeuten en veel van de voorbeelden in de trainingen zullen van toepassing zijn op dit soort ondernemingen. Je kunt echter ook prima meedoen als je een ander dienstverlenend bedrijf hebt. Ik zal je dan waar nodig specifieke voorbeelden voor jouw situatie geven. Mocht je twijfelen of je een goeie match bent, stuur me dan gerust even een DM op Instagram.

Dit bootcamp is voor jou als je:

 • nog helemaal niet aan emailmarketing doet
 • wel het een en ander hebt staan, maar eigenlijk wel weet dat jouw emailmarketing een make-over kan gebruiken!

Nee! Je kunt de landingspagina voor je gratis weggever op je site zetten, maar als je nog geen site hebt, dan maken we een landingspagina in het emailsysteem.

We beginnen op dinsdag 4 oktober en we eindigen op 

Na deze zes weken krijg je nog 2 weken extra ondersteuning in de Facebookgroep, zodat je zeker weet dat je genoeg tijd hebt om alles af te ronden!

De live trainingen zijn elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Alle trainingen worden opgenomen en kun je terugkijken op Facebook of in je online omgeving.

De data voor de trainingen zijn:

 • 4 oktober
 • 11 oktober
 • 18 oktober
 • 1 november
 • 8 november
 • 15 november

Na deze zes weken krijg je nog 2 weken extra ondersteuning in de Facebookgroep, zodat je zeker weet dat je genoeg tijd hebt om alles af te ronden!

Alle trainingen en materialen worden opgeslagen in mijn online omgeving, daar krijg je toegang toe zo lang ik deze omgeving support, in elk geval 2 jaar.

Daarnaast krijg je toegang tot een Facebookgroep. Deze is 8 weken actief met mijn support. Daarna blijft alles wat in deze groep staat wel toegankelijk, maar kun je er geen nieuwe dingen meer in plaatsen. 

Als je nog meer vragen hebben, dan kun je mij een DM sturen op Instagram, ik beantwoordt ze graag!

In principe niet.

Ik laat je zien hoe je met gratis software (die helemaal prima is, want ik vind kwaliteit belangrijker dan een eventuele investering) je emailmarketing op poten kunt zetten.

Optioneel kun je een klein bedrag (denk aan richting 35 euro) investeren in het design van je gratis weggever. Ik laat je zien hoe dit werkt in stap 2 van de training, door deze investering te doen, ziet je weggever er superprofessioneel uit.

Tevens optioneel heb je de pro versie van Canva nodig. Ik raad dit wel aan, omdat het veel fijner werkt, maar je kunt in principe ook met de gratis versie aan de slag. Canva Pro kun je hier aanschaffen (dit is mijn affiliate link). Dit kost 11,99 euro per maand (maandelijks opzegbaar).

Voorafgaand aan de bootcamp heb je niets nodig. Het is handig als je een Canva (Pro) account hebt (dit is mijn affiliate link), zodat je designs kunt maken.

De rest doen we tijdens de bootcamp. Je hebt straks een emailmarketingsysteem nodig en een systeem waarmee je een landingspagina kunt maken, zodat mensen je gratis weggever kunnen downloaden.

Ik laat je zien hoe je beide met een gratis oplossing kunt doen, zodat je geen extra kosten hebt om met je emailmarketing aan de slag te gaan.

 • er zijn 6 livetrainingen. Deze kun je terugkijken als je er niet bij kan zijn.
 • Aan het eind van het programma is er nog 2 weken extra tijd ingebouwd waarin je mijn feedback kunt krijgen. Daarna houd je toegang tot de materialen en kun je indien nodig een 1-op-1 sessie met mij inplannen. Deze kosten 199 euro excl. BTW.
 • Je kunt geen geld terugkrijgen. Als je in termijnen betaalt, dan is tussentijds stoppen geen reden om je betalingen niet af te ronden.
 • Mocht ik vanwege welke reden dan ook de livetrainingen niet kunnen geven, dan worden deze in een latere week (steeds op dinsdag van 10 tot 11 uur) ingehaald. Je krijgt dan extra support voor de duur van de opgelopen vertraging.

"Echte Business Strategie"

“Ik heb meer dan een jaar met Paulien samengewerkt om mijn bedrijf te laten groeien. Ze heeft verrassend veel waardevolle informatie en ik heb zóveel van haar geleerd! Ze deelt de echte strategieën over ondernemen, marketing en zichtbaarheid. Geen bla bla bla, maar de echte vaardigheden die je nodig hebt om op te vallen als zelfstandig ondernemer. En ze is ook nog eens een hele leuke dame!”

 

Tash Francis

Eigenaar van The Urban Vintage Affair & Brandstorm Consulting, London

Doe mee en ga aan de slag met emailmarketing

Samen met een groep in zes weken tijd je hele emailmarketing optuigen!

BESTE DEAL

Eén betaling van 

€ 399 ipv € 499

FLEXIBEL BETALEN

Drie betalingen van 

€ 159 ipv € 199