Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

BOEK NU JOUW

Gratis Intake

Stel al je vragen over coaching, zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de volgende stappen zijn en of ik de beste coach ben om jou daarbij te helpen!

Is een intake de juiste stap voor mij?

De gratis intake business coach is voor jou als:

Je een aantal vragen hebt, die je graag een keer tegen een expert aan wilt houden.

Je nog niet zo goed weet wat business coaching voor jou kan betekenen.

Kennis wil maken om te kijken of we een goede match zijn.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help online ondernemers met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik werk het liefst met coaches en experts die er klaar voor zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze impact willen maken met wat ze doen. Zelfs als ze nou niet per se graag in de spotlight staan. Ondernemers die marketingtactieken willen leren die authentiek voelen. 

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach voor ondernemers werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. In mijn huidige bedrijf coach ik ondernemers van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

Deze gratis intakeis voor jou als je meer wil leren over business coaching, vragen wil kunnen stellen of mij wil leren kennen.

De gratis intake business coach is gratis en vrijblijvend.

Na het boeken ontvang je een link naar mijn zoom-room en daar kun je voor de sessie begint op inloggen. Je kunt de intake ook opnemen, zodat je hem later nog eens kunt terugkijken.

Nee zeker niet. Dit is een gratis en vrijblijvende sessie.

Mocht tijdens de sessie blijken dat ik je verder kan helpen met een van mijn programma’s, dan vertel ik je daar graag meer over gedurende de intake.

Je hoeft in principe niets voor te bereiden. Je kunt me al jouw vragen stellen in de intake. Ik raad je wel aan om hier alvast meer te lezen over hoe ik je kan helpen.

Boek nu jouw gratis business coaching intake

Deze sessie is gratis en vrijblijvend.