Leer de toekomst van contentcreatie in de chatgpt Cursus:

Creatief met ChatGPT

Op een creatievere, makkelijkere en leukere manier content maken. Het kan met de hulp van ChatGPT!  

Hoe? Dat leer je in de ChatGPT cursus “Creatief met ChatGPT” waarin ik je precies laat zien hoe ChatGPT werkt en hoe jij het kan inzetten in je bedrijf voor je marketing en content. Nu voor maar € 15 excl. BTW.

Je hoort steeds weer verhalen over ChatGPT...

Als je die verhalen moet geloven, dan is ChatGPT een wondermiddel!

Misschien heb je het al geprobeerd, maar kwam je erachter dat je geen idee had hoe je het het moest gebruiken.

Of misschien twijfel je nog over of zo’n AI tool wel iets voor jou is. Ga je met ChatGPT niet klinken als alle anderen?

En toch klinken de mogelijkheden van ChatGPT als muziek in jouw oren. 

Want content maken kost nu veel tijd en energie. En soms weet je even niet waar je het nu over moet gaan hebben. Hoe fijn zou het zijn als je een tool had die daarbij kon helpen?

 

En daarom is er nu deze ChatGPT cursus:

Van SchrijfStruggles naar Creatieve Flow

Creatief met ChatGPT

In deze cursus, die bestaat uit uitgebreide video’s plus een werkboek, leer jij de basis van ChatGPT, zodat je ChatGPT kan gaan inzetten als jouw assistent voor betere, creatievere content. En je wordt er ook nog eens superproductief van!

Leer hoe je ChatGPT goed inzet

ChatGPT kan heel veel, maar wel alleen als je weet hoe je dit goed doet. Ik leer je een simpele, maar supereffectieve strategie die je gaat helpen om content te maken die aansluit bij jouw schrijfstijl, doelgroep en bedrijf.

Ontdek wat je allemaal kunt met ChatGPT

Je kunt heel veel meer met ChatGPT, behalve schrijven van teksten. Ik geef je een uitgebreid overzicht van wat er allemaal kan met deze tool - en hoe je dit handig aanpakt.

Leer hoe je creatief en authentiek kunt blijven - ook met ChatGPT

In de cursus laat ik je ook precies zien hoe je creatieve ideeën kunt verzinnen, research kunt doen en ChatGPT kunt gebruiken als je brainstorm-buddy. En hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw content nog steeds als jou klinkt, ook al heb je gebruik gemaakt van ChatGPT.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit (ik ben trouwens heel jong hoor 😂). 

Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…)

En nu is er AI / ChatGPT!

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Ik ben daarom echt DOLenthousiast over ChatGPT. Deze online tool is nu gratis voor iedereen beschikbaar en kan enorm kan helpen in het proces van het maken van je content.

Je wordt er creatiever, sneller en productiever van. Ik vind de resultaten echt fantastisch en wil deze daarom met zoveel mogelijk mensen delen. Ook omdat ik denk dat deze technologie de manier waarop we content creëren helemaal gaat veranderen en op dit moment loop je nog voorop als je al weet hoe je deze tools kunt inzetten.

Bij deze ChatGPT cursus krijg je werkboeken, checklists en templates om te zorgen dat je meteen aan de slag kan:

Toon- en schrijfstijl werkboek

Met dit werkboek leer je hoe je ChatGPT kunt trainen om jouw eigen toon- en schrijfstijl aan te nemen.

Daardoor wordt de output van ChatGPT veel beter en hoef je er veel minder aan te veranderen.

ChatGPT Stappenplan

Je krijgt van mij precies de stappen die je moet nemen om je eigen login aan te maken, zodat je tijdens de training in kan loggen en meteen mee kunt doen.

Daarnaast krijg je een stappenplan voor het stellen van de juiste vragen aan ChatGPT.

Bonus: Aanbevolen AI tools

Bij de cursus krijg je een uitgebreide lijst met aanbevolen AI-tools die je naast ChatGPT kunt gebruiken. Zo ontdek je nog meer handige AI tools die je helpen je contentcreatieprocessen naar een hoger niveau te tillen.


Dit zeiden de deelnemers aan mijn workshops ChatGPT

'Ik stond helemaal versteld van wat Paulien deelde tijdens de masterclass. Ik had al een mening gevormd over AI, maar door deze masterclass mocht ik leren hoe het voor mij mijn ondernemerschap makkelijker kan maken. ZONDER verlies van integriteit, dat is voor mij heel erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik niet alleen een super heldere en praktische masterclass, maar ook nog allerlei documenten en naslagwerkjes die ik kan gebruiken om alles uit ChatGPT te kunnen halen. Kortom, een aanrader als jij jouw leven en business ook makkelijker (en beter!) wilt maken.'
Madelon Rijkers
Business Coach
"Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel."
Karin Bosveld
Coach

“Wat een fantastisch systeem. Bedankt voor de goede uitleg.”

“Dankjewel Paulien! Super boeiend en enorm waardevol! :)”

“Dankjewel voor deze waardevolle info Paulien!!”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

Is deze ChatGPT cursus voor mij?

Deze masterclass is voor online ondernemers, die willen leren hoe ze ChatGPT in kunnen zetten voor hun marketing, content en dagelijks werk. 

Je hebt gehoord over ChatGPT en wil leren hoe je het in kan zetten voor jouw marketing en content.

Je hebt al ChatGPT al eens uitgeprobeerd, maar had geen idee hoe je het goed kan gebruiken.

Je bent een online ondernemer en je moet regelmatig content maken voor je eigen bedrijf.

Dit is wat we WEL gaan behandelen

En dit is wat we NIET gaan behandelen

7 dagen niet goed - geld terug garantie!

Weet je niet zeker of de cursus geschikt is voor jou?

Goed nieuws, als de cursus niet het juiste niveau is of als het niet is wat je verwacht had, dan kun je je binnen 7 dagen gewoon je geld terugvragen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

De masterclass is voor jou als je online ondernemer bent. Er doen bijvoorbeeld veel coaches, therapeuten, VAs, marketeers, schrijvers, webshop-eigenaren mee aan de masterclass.

De masterclass past bij jou als:

  • je sneller, leuker en creatiever content wil gaan maken voor je bedrijf.
  • OF als je gewoon supernieuwsgierig bent naar wat ChatGPT nou is, omdat het steeds in het nieuws komt.

Of allebei natuurlijk!

Ik gebruik praktijkvoorbeelden om het zo relevant als mogelijk te maken voor jouw dagelijkse praktijk.

Het niveau is gericht op beginners die OF nog helemaal niet met ChatGPT gewerkt hebben OF niet veel verder zijn gekomen dan bijvoorbeeld een kinderfeestje verzinnen of een brief laten herschrijven.

Je kunt de cursus op elk tijdstip kijken dat jou goed uitkomt! Het zijn vooraf opgenomen video’s met een werkboek. Je krijgt minstens 1 jaar toegang tot de cursus en de materialen.

Ja, de workshop is bedoeld als introductie tot ChatGPT, je leert hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kan.

Als je al het een en ander geprobeerd hebt met ChatGPT, maar eigenlijk niet goed weet wat je aan het doen bent, dan is deze masterclass zeker ook voor jou.

De masterclass is een introductie over ChatGPT. Als je al met ChatGPT werkt en je krijgt al goede resultaten, dan is de masterclass wellicht te basic voor je.

Als je dieper in wil gaan op ChatGPT, dan is de AI Content Club PLUS een optie voor je. In de AI Content Club PLUS ga ik namelijk veel dieper in op allerlei manieren waarop je ChatGPT kunt gebruiken en ook op andere AI tools.

Je kunt het zo zien: als je kunt googlen, dan kun je ook ChatGPTen. Het klinkt misschien best wel technisch, maar je kunt met deze training heel goed leren hoe het werkt en wat je leert is niet technisch, het gaat er meer om hoe je de juiste woorden kunt kiezen om de juiste antwoorden te krijgen, net als bij Googlen!

Er is een gratis versie van ChatGPT, waarmee je prima aan de slag kunt.

In de betaalde versie van ChatGPT kun je meer gebruik maken van geavanceerde tools.

Je kunt de betaalde versie 14 dagen uitproberen met niet goed geld terug garantie vanuit de makers van ChatGPT.

Ik raad je aan om met de gratis versie te starten. Je merkt dan vanzelf of je behoefte hebt aan de betaalde versie. Deze kost $20 per maand (excl BTW).

  • Je krijgt meteen toegang tot alle materialen en daarom kun je in principe niet je geld terugkrijgen.
  • De materialen blijven minstens 1 jaar beschikbaar. Mocht ik ze offline halen, dan zal ik dat ruim vantevoren laten weten, zodat je alles kan downloaden naar je eigen computer.

Als je de Masterclass los koopt voor 15 euro, dan zit er geen inhoudelijke ondersteuning / coaching bij de training.

Als je lid wordt van de AI Content Club (waarbij deze Masterclass inbegrepen is) voor 9 euro per maand, dan kun je op elk moment je vragen stellen aan mij in de Facebookgroep.

Nee, deze ChatGPT cursus is een training die bestaat uit opgenomen video’s, plus een werkboek.

Wellicht ga ik deze training in de toekomst nog wel eens live geven, maar dat staat nog niet gepland.

Heel makkelijk: als jij binnen 7 dagen laat weten dat je je geld terugwil, dan kun je mij hier een bericht sturen en dan maak ik het geld naar je terug over.

Vermeld dan je naam en je ordernummer.

Tof, deze geef ik ook! Je kunt er hier meer over lezen en een gratis kennismaking boeken.

Je kunt hier contact met mij opnemen.