Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

de toekomst van contentcreatie

Creatief met ChatGPT

Op een creatievere, makkelijkere en leukere manier content maken. Het kan met de hulp van ChatGPT!  

Hoe? Dat leer je in de masterclass “Creatief met ChatGPT” waarin ik je precies laat zien hoe ChatGPT werkt en hoe jij het kan inzetten in je bedrijf voor je marketing en content.

Je hoort steeds weer verhalen over ChatGPT...

Als je die verhalen moet geloven, dan is ChatGPT een wondermiddel!

Misschien heb je het al geprobeerd, maar kwam je erachter dat je geen idee had hoe je het het moest gebruiken.

Of misschien twijfel je nog over of zo’n AI tool wel iets voor jou is. Ga je met ChatGPT niet klinken als alle anderen?

En toch klinken de mogelijkheden van ChatGPT als muziek in jouw oren. 

Want content maken kost nu veel tijd en energie. En soms weet je even niet waar je het nu over moet gaan hebben. Hoe fijn zou het zijn als je een tool had die daarbij kon helpen?

 

En daarom is er nu de Masterclass:

Van SchrijfStruggles naar Creatieve Flow

Creatief met ChatGPT

In deze Masterclass leer jij de basis van ChatGPT, zodat je ChatGPT kan gaan inzetten als jouw assistent voor betere, creatievere content. En je wordt er ook nog eens superproductief van!

Leer hoe je ChatGPT goed inzet

ChatGPT kan heel veel, maar wel alleen als je weet hoe je dit goed doet. Ik leer je een simpele, maar supereffectieve strategie die je gaat helpen om content te maken die aansluit bij jouw schrijfstijl, doelgroep en bedrijf.

Ontdek hoe je snel en makkelijk content kunt creëren met hulp van ChatGPT

Leer hoe je ChatGPT effectief inzet voor het maken van creatieve content voor social media, blogs, cursussen, e-mails en nog veel meer. Met praktijkvoorbeelden zie je precies hoe je ChatGPT in kunt zetten.

Leer hoe je creatief en authentiek kunt blijven - ook met ChatGPT

In de masterclass laat ik je ook precies zien hoe je creatieve ideeën kunt verzinnen, research kunt doen en ChatGPT kunt gebruiken als je brainstorm-buddy. En hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw content nog steeds als jou klinkt, ook al heb je gebruik gemaakt van ChatGPT.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig. Tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…

En nu is er AI / ChatGPT!

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Ik ben daarom echt DOLenthousiast over ChatGPT. Deze online tool is nu gratis voor iedereen beschikbaar en kan enorm kan helpen in het proces van het maken van je content.

Je wordt er creatiever, sneller en productiever van. Ik vind de resultaten echt fantastisch en wil deze daarom met zoveel mogelijk mensen delen. Ook omdat ik denk dat deze technologie de manier waarop we content creëren helemaal gaat veranderen en op dit moment loop je nog voorop als je al weet hoe je deze tools kunt inzetten.

Bij de Masterclass krijg je deze werkboeken, checklists en templates om te zorgen dat je meteen aan de slag kan

100 manieren om met ChatGPT te werken

Je krijgt 100 speciaal voor online ondernemers ontworpen prompts die je helpen om jouw contentcreatieproces met ChatGPT te starten. Zo weet je precies hoe je ChatGPT kan inzetten in je marketing en content.

Aanbevolen AI tools

Bij de masterclass krijg je een uitgebreide lijst met aanbevolen AI-tools die je naast ChatGPT kunt gebruiken. Zo ontdek je nog meer handige AI tools die je helpen je contentcreatieprocessen naar een hoger niveau te tillen.

ChatGPT Stappenplan - Snel aan de Slag met ChatGPT

Je krijgt van mij precies de stappen die je moet nemen om je eigen login aan te maken, zodat je tijdens de training in kan loggen en meteen mee kunt doen.

Daarnaast krijg je een stappenplan voor het stellen van de juiste vragen aan ChatGPT.

ChatGPT in Actie - Voorbeeldchats ter inspiratie

Ik geef je allerlei voorbeelden van echte chats die ik samen met ChatGPT heb gedaan ter voorbereiding van deze training. Zo kun je zien hoe je de tool voor allerlei onderwerpen kunt inzetten en wat er precies gebeurt.

arrow down


Er zijn 2 opties om de Masterclass te kopen!

optie 1: lidmaatschap met support

Inbegrepen bij het AI Content Club abonnement van € 9 / maand 

Doe mee met 325+ online ondernemers die alles willen leren over AI, marketing & content
- in een community met support en live Q&A's
€ 9 / maand * maandelijks opzegbaar * geen mininum duur

Optie 2: zelfstudie

Koop de Masterclass voor maar € 25 (excl BTW)


Dit zeiden de deelnemers aan mijn workshops ChatGPT

'Ik stond helemaal versteld van wat Paulien deelde tijdens de masterclass. Ik had al een mening gevormd over AI, maar door deze masterclass mocht ik leren hoe het voor mij mijn ondernemerschap makkelijker kan maken. ZONDER verlies van integriteit, dat is voor mij heel erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik niet alleen een super heldere en praktische masterclass, maar ook nog allerlei documenten en naslagwerkjes die ik kan gebruiken om alles uit ChatGPT te kunnen halen. Kortom, een aanrader als jij jouw leven en business ook makkelijker (en beter!) wilt maken.'
Madelon Rijkers
Business Coach
"Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel."
Karin Bosveld
Coach

“Wat een fantastisch systeem. Bedankt voor de goede uitleg.”

“Dankjewel Paulien! Super boeiend en enorm waardevol! :)”

“Dankjewel voor deze waardevolle info Paulien!!”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

Is deze masterclass voor mij?

Deze masterclass is voor online ondernemers, die willen leren hoe ze ChatGPT in kunnen zetten voor hun marketing en content. 

Je hebt gehoord over ChatGPT en wil leren hoe je het in kan zetten voor jouw marketing en content.

Je hebt al ChatGPT al eens uitgeprobeerd, maar had geen idee hoe je het goed kan gebruiken.

Je bent een online ondernemer en je moet regelmatig content maken voor je eigen bedrijf.

Dit is wat we WEL gaan behandelen

En dit is wat we NIET gaan behandelen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

De workshop is voor online ondernemers die voor hun werk veel content moeten maken en die willen leren hoe ChatGPT daarbij kan helpen.

De workshop past bij jou als:

  • je sneller, leuker en creatiever content wil gaan maken voor je bedrijf.
  • OF als je gewoon supernieuwsgierig bent naar wat ChatGPT nou is, omdat het steeds in het nieuws komt.

Of allebei natuurlijk!

Ik gebruik praktijkvoorbeelden om het zo relevant als mogelijk te maken voor jouw dagelijkse praktijk.

Ja, de workshop is bedoeld als introductie tot ChatGPT, je leert hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kan.

Als je al het een en ander geprobeerd hebt met ChatGPT, maar eigenlijk niet goed weet wat je aan het doen bent, dan is deze masterclass zeker ook voor jou.

De masterclass is een introductie over ChatGPT. Als je al met ChatGPT werkt en je krijgt al goede resultaten, dan is de masterclass wellicht te basic voor je.

Als je dieper in wil gaan op ChatGPT, dan is de AI Content Club een optie voor je. In de AI Content Club ga ik namelijk veel dieper in op allerlei manieren waarop je ChatGPT kunt gebruiken en ook op andere AI tools.

Je kunt het zo zien: als je kunt googlen, dan kun je ook ChatGPTen. Het klinkt misschien best wel technisch, maar je kunt met deze training heel goed leren hoe het werkt en wat je leert is niet technisch, het gaat er meer om hoe je de juiste woorden kunt kiezen om de juiste antwoorden te krijgen, net als bij Googlen!

  • Je krijgt meteen toegang tot alle materialen en daarom kun je in principe niet je geld terugkrijgen.
  • De materialen blijven minstens 1 jaar beschikbaar. Mocht ik ze offline halen, dan zal ik dat ruim vantevoren laten weten, zodat je alles kan downloaden naar je eigen computer.