blank
Nieuwe website plaatjes -vertical (7)

midjourney cursus - leer de mooiste afbeeldingen maken met ai

Midjourney Magic

De mooiste, unieke afbeeldingen maken door gebruik te maken van AI, het kan met Midjourney

Hoe? Dat leer je in de Midjourney cursus “Midjourney Magic” waarin ik je precies laat zien hoe Midjourney werkt en hoe jij het kan inzetten in je bedrijf voor je marketing en content. Nu voor maar 15 euro (excl BTW).

afbeeldingen maken met behulp van ai

Wat is Midjourney?

Midjourney is een online tool die gebruik maakt van AI (kunstmatige intelligentie) om unieke afbeeldingen te genereren. De beste manier om Midjourney te omschrijven is: Je vertelt Midjourney je idee voor een afbeelding en Midjourney zet dat idee om in prachtige afbeeldingen, gecreëerd door AI.

Om je een beeld te geven, van wat je kan maken met Midjourney zie je hieronder voorbeelden van afbeeldingen die ik met Midjourney heb gemaakt. Dit soort afbeeldingen kun jij na het volgen van deze Midjourney cursus ook maken!

Wat is er zo bijzonder aan Midjourney?

Midjourney maakt unieke afbeeldingen

Waar je bij Canva bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van "stock photos", die andere mensen ook gebruiken, krijg je bij Midjourney een unieke afbeelding. Niemand anders kan deze afbeelding precies zo namaken.

Midjourney maakt afbeeldingen die opvallen

De afbeeldingen die je met Midjourney maakt vallen op. En dat is heel belangrijk in je marketing. Ze doen het bijvoorbeeld heel goed in Facebook advertenties, omdat mensen erop klikken.

Midjourney is superleuk om te gebruiken.

Oke, we leren deze tools natuurlijk omdat we ze nodig hebben voor ons bedrijf, maar met Midjourney werken is oprecht superleuk - en een tikje verslavend. Je kunt er zulke leuke en mooie dingen mee maken!

Waar kun je als ondernemer Midjourney afbeeldingen voor gebruiken?

Toen ik net met Midjourney begon, dacht ik “leuk, maar wat doe ik daar dan mee?” Inmiddels gebruik ik het bijna dagelijks, bijvoorbeeld voor :

  • Logo’s voor mijn programma’s,
  • Afbeeldingen voor mijn social media,
  • Afbeeldingen voor mijn advertenties op Facebook,
  • Afbeeldingen voor mijn website (alle afbeeldingen op deze pagina, behalve mijn foto zijn gemaakt met Midjourney),
  • Afbeeldingen voor de werkboeken die ik gebruik met klanten.
 
Kortom, je kunt Midjourney inzetten voor allerlei creatieve  soorten afbeeldingen die je moet maken voor je marketing.
 
Midjourney kost $10 per maand (ongeveer 9 euro) in de vorm van een abonnement. Je hebt een creditcard nodig om het aan te schaffen.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…)

En nu is er AI.

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het maken van afbeeldingen en daarom heb ik een Midjourney cursus gemaakt, speciaal voor ondernemers.

Dit is wat je allemaal gaat leren in de cursus Midjourney Magic:

Wat tevreden klanten zeggen over de cursus Midjourney Magic en de cursussen en abonnementen van Paulien

Al ruim 800 klanten hebben de cursus Midjourney gevolgd. 

blank
blank
blank

En dat is niet alles...

Bij de Midjourney Cursus krijg je deze bonussen kado!

blank

Gratis alternatieven voor Midjourney

Midjourney kost $10 per maand. Bij de training leer je daarom ook Blue Willow, een gratis alternatief voor Midjourney. En ik laat je Leonardo zien, een tweede gratis alternatief.

blank

Midjourney afbeeldingen omzetten in korte video's

Ik laat je zien hoe je met een gratis tool je afbeeldingen kunt omzetten in korte, door AI gecreëerde video's, waardoor je designs nóg mooier worden!

blank

Midjourney stappenplan

Je krijgt van mij precies de stappen die je moet nemen om de mooiste afbeeldingen te gaan maken met Midjourney. Inclusief allerlei opties om je creaties nog mooier te maken.

Let op: dit moet je weten over Midjourney

Midjourney is een fan-tas-tische tool. Er zitten ook een paar nadelen aan, waarvan ik wil dat je ze weet voordat je de training koopt. Ondanks deze nadelen raad ik Midjourney trouwens 100% aan voor contentcreatie.

Midjourney is een betaalde tool. De kosten zijn $10 per maand en je hebt een creditcard nodig om te betalen. Ik geef je als bonus bij de training 2 gratis alternatieven voor Midjourney, maar deze maken wel net minder mooie afbeeldingen.

Met Midjourney kun je geen afbeeldingen van bijvoorbeeld jezelf of je producten maken of bewerken. Alle afbeeldingen worden uniek gegenereerd. Ik geef je wel tips over hoe je je eigen gezicht op een AI foto kunt zetten, maar de mogelijkheden hiervoor zijn beperkt.

Omdat Midjourney als het ware ideeën omzet in plaatjes, is het soms lastig om de juiste kleuren mee te geven. Ik geef je hier in de trainingen veel tips voor en je kunt je afbeelding bewerken met bijvoorbeeld Canva, maar helemaal precies de kleuren vooraf bepalen van een Midjourney plaatje kan niet.

Midjourney kan nauwelijks tekst "produceren". Je kunt er dus geen afbeeldingen mee maken waar tekst op staat. Dit kan gelukkig wel heel makkelijk met Canva. Je krijgt daarom van mij als bonus bij deze training een 60 minuten durende training over de nieuwe AI tools in Canva!

blank

7 dagen niet goed - geld terug garantie!

Weet je niet zeker of de Midjourney cursus geschikt is voor jou?

Goed nieuws, als de Midjourney cursus niet het juiste niveau is of als het niet is wat je verwacht had, dan kun je je binnen 7 dagen gewoon je geld terugvragen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden over de Midjourney Cursus!

De workshop is voor online ondernemers die nieuwsgierig zijn naar hoe ze AI (specifiek Midjourney) kunnen inzetten voor het maken van prachtige afbeeldingen voor hun content.

Ja, de workshop is bedoeld als introductie tot Midjourney, je leert hoe Midjourney werkt en hoe je er afbeeldingen mee kan maken, vergelijkbaar met de afbeeldingen die ik in de gallerij hierboven heb laten zien.

Midjourney zelf is niet technisch. Er zitten wel een aantal handigheden in, die je even onder de knie moet krijgen. Ik heb hiervoor filmpjes opgenomen en je krijgt een uitgebreid werkboek / stappenplan bij de training, waarin je deze allemaal nog een keer kunt terugvinden.

  • Je krijgt meteen toegang tot alle materialen en daarom kun je in principe niet je geld terugkrijgen.
  • De materialen blijven minstens 1 jaar beschikbaar. Mocht ik ze offline halen, dan zal ik dat ruim vantevoren laten weten, zodat je alles kan downloaden naar je eigen computer.

Een laptop of computer, een Midjourney account ($10 per maand), een Discord account (gratis) en je creatieve inspiratie! Eventueel kun je ook gebruikmaken van een gratis alternatief voor Midjourney.

Ik leg je in de training precies uit hoe je een Midjourney account aanmaakt en hoe je een Discord account aanmaakt. Ook laat ik zien hoe de programma’s werken.

Als je de Masterclass los koopt voor 15 euro, dan zit er geen inhoudelijke ondersteuning / coaching bij de training.

Als je lid wordt van de AI Content Club (waarbij deze Masterclass inbegrepen is) voor 9 euro per maand, dan kun je op elk moment je vragen stellen aan mij in de Facebookgroep.

Nee, de cursus bestaat uit opgenomen video’s, plus een werkboek. 

Heel makkelijk: als jij binnen 7 dagen laat weten dat je je geld terugwil, dan kun je mij hier een bericht sturen en dan maak ik het geld naar je terug over.

Vermeld dan je naam en je ordernummer.

Midjourney kost $10 per maand (ca 8 euro). Er is helaas geen gratis versie meer. Met de versie van $10 kun je behoorlijk veel plaatjes maken. Mocht je erover heen gaan (dit is mij 2x gebeurd in maanden dat ik veel cursusmaterialen aan het voorbereiden was), dan kun je voor $4 afbeeldingen bijkopen).

Ik geef in de Masterclass ook 2 gratis alternatieven voor Midjourney, maar deze maken een stuk minder mooie afbeeldingen.

Je kunt hier contact met mij opnemen.

Jazeker! Je kunt hier kijken voor meer informatie.