de toekomst van contentcreatie

Midjourney Magic

De mooiste, unieke afbeeldingen maken door gebruik te maken van AI, het kan met Midjourney

Hoe? Dat leer je in de masterclass “Midjourney Magic” waarin ik je precies laat zien hoe Midjourney werkt en hoe jij het kan inzetten in je bedrijf voor je marketing en content.

afbeeldingen maken met behulp van ai

Wat is Midjourney?

Midjourney is een online tool die gebruik maakt van AI (kunstmatige intelligentie) om unieke afbeeldingen te genereren. De beste manier om Midjourney te omschrijven is: Je vertelt Midjourney je idee voor een afbeelding en Midjourney zet dat idee om in prachtige afbeeldingen, gecreëerd door AI.

Om je een beeld te geven, van wat je kan maken met Midjourney zie je hieronder voorbeelden van afbeeldingen die ik met Midjourney heb gemaakt. Dit soort afbeeldingen kun jij na het volgen van de training Midjourney Magic ook maken!

Wat is er zo bijzonder aan Midjourney?

Midjourney maakt unieke afbeeldingen

Waar je bij Canva bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van "stock photos", die andere mensen ook gebruiken, krijg je bij Midjourney een unieke afbeelding. Niemand anders kan deze afbeelding precies zo namaken.

Midjourney maakt afbeeldingen die opvallen

De afbeeldingen die je met Midjourney maakt vallen op. En dat is heel belangrijk in je marketing. Een van mijn advertenties met een Midjourney afbeelding erin kreeg binnen enkele weken 300 likes! En ook bij een klant die Midjourney afbeeldingen gebruikt in haar advertenties kregen we opvallend goede resultaten.

Midjourney is superleuk om te gebruiken.

Oke, we leren deze tools natuurlijk omdat we ze nodig hebben voor ons bedrijf, maar met Midjourney werken is oprecht superleuk - en een tikje verslavend. Je kunt er zulke leuke en mooie dingen mee maken!

Waar kun je als ondernemer Midjourney afbeeldingen voor gebruiken?

Toen ik net met Midjourney begon, dacht ik “leuk, maar wat doe ik daar dan mee?”

Inmiddels heb ik Midjourney gebruikt voor:

  • Logo’s voor mijn programma’s,
  • Afbeeldingen voor mijn social media,
  • Afbeeldingen voor mijn advertenties op Facebook,
  • Afbeeldingen voor mijn website (alle afbeeldingen op deze pagina, behalve mijn foto zijn gemaakt met Midjourney),
  • Afbeeldingen voor de werkboeken die ik gebruik met klanten.
 
Kortom, je kunt Midjourney inzetten voor allerlei creatieve  soorten afbeeldingen die je moet maken voor je marketing.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help coaches en online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verderhelpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig. Tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…

En nu is er AI.

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het maken van afbeeldingen en daarom ben ik superblij dat er nu tools zoals Midjourney bestaan, waarmee je heel snel unieke en supercreatieve afbeeldingen kunt maken voor al je content.

Dit is wat je allemaal gaat leren in de training Midjourney Magic:


Er zijn 2 opties om de Masterclass te kopen!

optie 1: lidmaatschap met support

Inbegrepen bij het AI Content Club abonnement van € 7 / maand 

Doe mee met 300+ online ondernemers die alles willen leren over AI, marketing & content
- in een community met support en live Q&A's
€ 7 / maand * maandelijks opzegbaar Via Formulier * geen mininum duur

Optie 2: zelfstudie

Koop de Masterclass voor maar € 15 (excl BTW)

En dat is niet alles...

Bij Midjourney Magic krijg je deze bonussen kado!

Gratis alternatieven voor Midjourney

Midjourney kost $10 per maand. Bij de training leer je daarom ook Blue Willow, een gratis alternatief voor Midjourney. En ik laat je Leonardo zien, een tweede gratis alternatief.

Midjourney afbeeldingen omzetten in korte video's

Ik laat je zien hoe je met een gratis tool je afbeeldingen kunt omzetten in korte, door AI gecreëerde video's, waardoor je designs nóg mooier worden!

Midjourney stappenplan

Je krijgt van mij precies de stappen die je moet nemen om de mooiste afbeeldingen te gaan maken met Midjourney. Inclusief allerlei opties om je creaties nog mooier te maken.

Masterclass "Creatief met Canva" replay

Gratis toegang tot de replay van mijn 60 minuten durende workshop "Creatief met Canva", waarin je de laatste ontwikkelingen in Canva leert op het gebied van AI. Canva en Midjourney samen zijn een gouden combinatie!

Let op: dit moet je weten over Midjourney

Midjourney is een fan-tas-tische tool. Er zitten ook een paar nadelen aan, waarvan ik wil dat je ze weet voordat je de training koopt. Ondanks deze nadelen raad ik Midjourney trouwens 100% aan voor contentcreatie.

Midjourney is een betaalde tool. De kosten zijn $10 per maand en je hebt een creditcard nodig om te betalen. Ik geef je als bonus bij de training 2 gratis alternatieven voor Midjourney, maar deze maken wel net minder mooie afbeeldingen.

Met Midjourney kun je geen afbeeldingen van bijvoorbeeld jezelf of je producten maken of bewerken. Alle afbeeldingen worden uniek gegenereerd.

Omdat Midjourney als het ware ideeën omzet in plaatjes, is het soms lastig om de juiste kleuren mee te geven. Ik geef je hier in de trainingen veel tips voor en je kunt je afbeelding bewerken met bijvoorbeeld Canva, maar helemaal precies de kleuren vooraf bepalen van een Midjourney plaatje kan niet.

Midjourney kan nauwelijks tekst "produceren". Je kunt er dus geen afbeeldingen mee maken waar tekst op staat. Dit kan gelukkig wel heel makkelijk met Canva. Je krijgt daarom van mij als bonus bij deze training een 60 minuten durende training over de nieuwe AI tools in Canva!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

De workshop is voor online ondernemers die nieuwsgierig zijn naar hoe ze AI (specifiek Midjourney) kunnen inzetten voor het maken van prachtige afbeeldingen voor hun content.

Ja, de workshop is bedoeld als introductie tot Midjourney, je leert hoe Midjourney werkt en hoe je er afbeeldingen mee kan maken, vergelijkbaar met de afbeeldingen die ik in de gallerij hierboven heb laten zien.

Midjourney zelf is niet technisch. Er zitten wel een aantal handigheden in, die je even onder de knie moet krijgen. Ik heb hiervoor filmpjes opgenomen en je krijgt een uitgebreid werkboek / stappenplan bij de training, waarin je deze allemaal nog een keer kunt terugvinden.

  • Je krijgt meteen toegang tot alle materialen en daarom kun je in principe niet je geld terugkrijgen.
  • De materialen blijven minstens 1 jaar beschikbaar. Mocht ik ze offline halen, dan zal ik dat ruim vantevoren laten weten, zodat je alles kan downloaden naar je eigen computer.

Een laptop of computer, een Midjourney account ($10 per maand), een Discord account (gratis) en je creatieve inspiratie! Eventueel kun je ook gebruikmaken van een gratis alternatief voor Midjourney.

Ik leg je in de training precies uit hoe je een Midjourney account aanmaakt en hoe je een Discord account aanmaakt. Ook laat ik zien hoe de programma’s werken.

Als je de Masterclass los koopt voor 15 euro, dan zit er geen inhoudelijke ondersteuning / coaching bij de training.

Als je lid wordt van de AI Content Club (waarbij deze Masterclass inbegrepen is) voor 7 euro per maand, dan kun je elke 2 weken deelnemen aan een Q&A met mij. Ook zit er bij de AI Content Club een Facebookgroep.