Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

Nieuwe website plaatjes -vertical (7)

voor maatschappelijke organisaties

Klaar om te leren hoe jullie AI kunnen inzetten?

Naast het bedrijfsleven, train ik ook maatschappelijke organisaties bij het inzetten van AI. Dit doe ik aan de hand van online workshops en trainingen, met een speciaal tarief.

Workshop op maat

Meer weten over de mogelijkheid om een training te organiseren voor jouw maatschappelijke organisatie? Boek hieronder een  vrijblijvende intake. Ik denk graag mee hoe we dit vorm kunnen geven.

Voor wie is een live workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor de volgende doelgroepen:

Teams of afdelingen binnen bedrijven, die willen leren hoe AI in te zetten in communicatie, marketing of dagelijks werk.

Marketing agencies, tekstschrijvers of vergelijkbare creatieve bedrijven.

Groepen ondernemers of groepen klanten. Bijvoorbeeld een mastermind, vakvereniging, branche-organisatie, klantendag of netwerkclub.

Hoi, ik ben Paulien, AI Trainer & Coach trainer

In mijn werk als AI Trainer en business coach specialiseer ik mij in authentieke, slimme marketing. Artificial intelligence maakt daar wat mij betreft een steeds belangrijker van uit.

Als MSc in Technische Bedrijfskunde heb ik altijd al interesse gehad in technologie die mensen en bedrijven verder helpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…).

En nu is er AI / ChatGPT! Wat je hiermee kunt, is echt mind-blowing. En ik denk dat de meeste bedrijven nog geen 10% van de kracht van tools als ChatGPT gebruiken.

ChatGPT kan zowel in de strategie als de uitvoering van marketing en communicatie heel waardevol zijn – mits je weet hoe je het op een slimme manier gebruikt. En daar specialiseer ik mij in!

Sinds maart 2023 werk ik als ChatGPT trainer. Ik help o.a. meer dan 400 online ondernemers met AI en marketing in mijn online academie, de AI Content Club. 

Daarnaast geef ik workshops aan bedrijven, groepen ondernemers en marketing- en communicatieteams over het toepassen van AI in marketing.


Wat klanten zeggen over de live workshops

Paulien heeft 4 avonden voor ons netwerk een workshop ChatGPT gegeven. Iedere keer was het super inspirerend en kregen wij veel positieve reacties terug van de mensen.
Het fijne was dat deelnemers van te voren vragen konden insturen zodat de workshop extra waardevol werd. Paulien heeft ook erg ingespeeld op onze specifieke doelgroep en nam de tijd om vragen te beantwoorden.

Ook is AI natuurlijk aan verandering onderhevig en iedere keer was zei op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Paulien super bedankt, dat we je 4 keer hebben gevraagd zegt genoeg!

Jessica Hoogland

Four Months

Thanks again for a good workshop yesterday. I already had several specialists contact me and inform me how they are already using the platform so much more efficiently!

blank
blank
blank
blank
blank
blank

En Deelnemers

'Ik stond helemaal versteld van wat Paulien deelde tijdens de masterclass. Ik had al een mening gevormd over AI, maar door deze masterclass mocht ik leren hoe het voor mij mijn ondernemerschap makkelijker kan maken. ZONDER verlies van integriteit, dat is voor mij heel erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik niet alleen een super heldere en praktische masterclass, maar ook nog allerlei documenten en naslagwerkjes die ik kan gebruiken om alles uit ChatGPT te kunnen halen. Kortom, een aanrader als jij jouw leven en business ook makkelijker (en beter!) wilt maken.'
blank
Madelon Rijkers
Business Coach
"Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel."
blank
Karin Bosveld
Coach

“Wat een fantastisch systeem. Bedankt voor de goede uitleg.”

“Dankjewel Paulien! Super boeiend en enorm waardevol! :)”

“Dankjewel voor deze waardevolle info Paulien!!”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

Boek een intake

Meer weten over een mogelijke workshop voor jullie? Je kunt hieronder een afspraak maken voor een gratis en verblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen we bespreken waar jullie naar op zoek zijn. Na dit gesprek kan ik indien gewenst een offerte maken met een voorstelagenda + kosten.

De prijs is in overleg en hangt o.a. af van jullie wensen wat betreft inhoud van de workshop, duur van de workshop, aantal deelnemers en locatie.