Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

ai is de toekomst van marketing

Wat kan ChatGPT voor jullie betekenen?

Hoe kunnen jullie als team of bedrijf AI gaan inzetten in je marketing, communicatie, content of social media – zonder verlies van kwaliteit en risico’s voor security, privacy of plagiaat. En mèt behoud van een consistente merkboodschap? 

Dat leer je in een workshop ChatGPT op maat!

AI is hot - en jullie willen er iets mee

Sommige medewerkers hebben al met ChatGPT “gespeeld” en vinden dat jullie voorop moeten lopen en nú moeten investeren in kennis over AI.

Andere medewerkers zien vooral uitdagingen: hoe blijven wij uniek in onze communicatie als we AI gebruiken? Hoe weten wij of de output van AI wel betrouwbaar is? Lopen wij geen gevaren op het gebied van veiligheid? Zijn onze data en bedrijfsgeheimen veilig?

Toch willen jullie graag meer leren over wat AI voor jullie afdeling of bedrijf kan betekenen (en tegelijk de zorgen van collega’s adresseren)

Hoi, ik ben Paulien, business coach en ChatGPT trainer

In mijn werk als business coach specialiseer ik mij in authentieke, slimme marketing. Artificial intelligence maakt daar wat mij betreft een steeds belangrijker van uit.

Als MSc in Technische Bedrijfskunde heb ik altijd al interesse gehad in technologie die mensen en bedrijven verder helpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig (tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…).

En nu is er AI / ChatGPT! Wat je hiermee kunt, is echt mind-blowing. En ik denk dat de meeste bedrijven nog geen 10% van de kracht van tools als ChatGPT gebruiken.

ChatGPT kan zowel in de strategie als de uitvoering van marketing en communicatie heel waardevol zijn – mits je weet hoe je het op een slimme manier gebruikt. En daar specialiseer ik mij in!

Sinds maart 2023 werk ik als ChatGPT trainer. Ik help o.a. meer dan 300 online ondernemers met AI en marketing in mijn online academie, de AI Content Club. 

Daarnaast geef ik workshops aan bedrijven en marketing- en communicatieteams over het toepassen van AI in marketing. Ik richt mij daarbij met name op ChatGPT en Midjourney. 

AI & ChatGPT workshops

Ik geef trainingen op maat voor bedrijven en teams die meer willen leren over de toepassing van AI.

Het programma kunnen we toespitsen op jullie wensen. Dit is hoe een agenda van een ChatGPT workshop er vaak uitziet:

 

Ik gebruik altijd voorbeelden uit jullie praktijk, zodat de training superrelevant is. Bij de ChatGPT training krijgen jullie handouts met o.a. een stappenplan en aanvullende nuttige AI tools.

Naast ChatGPT kunnen wij ook Midjourney behandelen. Dit is een AI tool voor het maken van prachtige afbeeldingen.

 

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor de volgende doelgroepen:

Groepen ondernemers. Bijvoorbeeld een mastermind, vakvereniging, branche-organisatie of netwerkclub.

Marketing agencies, tekstschrijvers of vergelijkbare creatieve bedrijven.

Marketing- en communicatieafdelingen van grotere bedrijven.

Boek een intake

Meer weten over een mogelijke workshop voor jullie? Je kunt hieronder een afspraak maken voor een gratis en verblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen we bespreken waar jullie naar op zoek zijn. Na dit gesprek kan ik indien gewenst een offerte maken met een voorstelagenda + kosten.

De prijs is in overleg en hangt o.a. af van jullie wensen. Dit zijn richtprijzen:

– 2 uur durende online training: 450 euro excl. BTW.

– dagvullende workshop op maat: 2.000 euro excl. BTW + reiskosten