Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

de toekomst van contentcreatie

Creatief met ChatGPT

Creatiever, makkelijker en beter content maken. Het kan met de hulp van ChatGPT.

Hoe? Dat leer je in deze 90 minuten durende live-workshop op maat, waarin ik precies laat zien hoe ChatGPT werkt en hoe jullie het kunnen inzetten in je bedrijf voor alle mogelijke soorten content.

Jullie hebben gehoord van ChatGPT

En jullie vragen je af of ChatGPT nou echt zo handig is of dat het vooral een hype is. Misschien heb je er al eens mee gespeeld en zie je de potentie en vraag je je af wat je er precies mee kunt en hoe je het precies kunt gebruiken in je marketing en communicatie.

In deze workshop op maat gaan we samen aan de slag met ChatGPT en laat ik je zien hoe je het kan inzetten.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een tool die sinds november 2022 beschikbaar is, waarmee je veel sneller en creatiever content kunt maken. Misschien heb je er al iets over gelezen of gehoord, want de kranten staan er vol mee.

De tool staat eigenlijk nog in zijn kinderschoenen. Maar er is al zoveel moois mee te doen!

Ik wil heel graag dat zoveel mogelijk ondernemers en marketeers te weten komen wat je nu al met deze tool kan. Hoe het je kan helpen creatiever te worden, sneller content te maken en originelere ideeën te verzinnen. 

De tool kan trouwens ook werkstukken schrijven, vakantiereizen bedenken en recepten voor de hele week verzinnen.

Het komt het dichtst in de buurt van een soort Google, maar dan echt 100 keer beter.  Geloof me, als je de voorbeelden ziet, dan ben je overtuigd!

En daarom bied ik nu een workshop op maat aan:

Van SchrijfStruggles naar Creatieve Flow

Creatief met ChatGPT

Een workshop op maat van 90 à 120 minuten voor een team, afdeling of groep:

Ontdek hoe je snel en makkelijk creatieve content kunt creëren met hulp van ChatGPT

Leer hoe je ChatGPT effectief inzet voor het maken van aantrekkelijke en originele content voor social media, blogs, cursussen, HR, brochures, e-mails en SEO. Bekijk aan de hand van praktische cases, ingebracht door de deelnemers, hoe ChatGPT je kan helpen om deze taken sneller en gemakkelijker uit te voeren.

Leer hoe je slim content kunt hergebruiken met behulp van ChatGPT.

ChatGPT / AI kan niet alleen helpen bij het maken van content, maar ook bij het hergebruiken van content. Zo kun je bijvoorbeeld een video omzetten in social media berichten of een audiobestand omzetten in een blog. Hoe dat werkt, laat ik ook zien tijdens de workshop.

Q&A-sessie voor extra inzicht en praktische tips.

Na de workshop is er gelegenheid tot het stellen van vragen, zodat ik je verder op weg kan helpen met het effectief gebruiken van ChatGPT.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help online ondernemers met de start en groei van hun bedrijf, op een eerlijke en authentieke manier. Ik specialiseer me daarbij in authentieke, slimme marketing.

Ik heb een Master in Technische Bedrijfskunde en heb vanuit die achtergrond een interesse in technologie die mensen verbindt en verder helpt. Ooit was dat e-mail en internet, ik vond dat zo machtig mooi en interessant toen ik daar voor het eerst mee in aanraking kwam op de universiteit. Toen kwam social media en ook dat vond ik prachtig. Tot het om zeep werd geholpen door op geld beluste tech bedrijven…

En nu is er AI / ChatGPT!

Veel van het werk wat ik doe richt zich op content en zichtbaarheid. De continue druk op het maken van content is een van de grootste uitdagingen waar mijn klanten tegenaan lopen.

Ik ben daarom echt DOLenthousiast over ChatGPT. Deze online tool is nu gratis voor iedereen beschikbaar en kan enorm kan helpen in het proces van het maken van je content.

Je wordt er creatiever, sneller en productiever van. Ik vind de resultaten echt fantastisch en wil deze daarom met zoveel mogelijk mensen delen. Ook omdat ik denk dat deze technologie de manier waarop we content creëren helemaal gaat veranderen en op dit moment loop je nog voorop als je al weet hoe je deze tools kunt inzetten.

Bij de workshop krijg je als bonus een ChatGPT Kickstart Kit die uit 4 onderdelen bestaat:

Snel aan de Slag met ChatGPT

Je krijgt van mij voorafgaand aan de training precies de stappen die je moet nemen om je eigen login aan te maken, zodat je tijdens de training live mee kunt doen.

Ook ontvang je een stappenplan, waarmee je kunt zorgen dat je precies de juiste vragen stelt aan ChatGPT voor output die helemaal aansluit bij wat je zocht.

ChatGPT's Creatieve Conversatie-Starters

Je krijgt 50+ manieren om met ChatGPT aan de slag te gaan. Deze pas ik aan op jullie vraagstukken.
Hiermee kun je heel makkelijk jouw contentcreatieproces met ChatGPT te starten. Van social media berichten tot blogberichten, vacatures en email marketing, met deze prompts kun je ze allemaal maken!

AI-Assistenten voor Contentcreatie

Ontdek de meest krachtige en handige AI tools die je helpen je contentcreatieprocessen naar een hoger niveau te tillen. Bij de workshop krijg je namelijk een uitgebreide lijst met aanbevolen AI-tools die je naast ChatGPT kunt gebruiken.

ChatGPT in Actie - Voorbeeldchats ter inspiratie

Ik geef je allerlei voorbeelden van echte chats die ik samen met ChatGPT heb gedaan ter voorbereiding van deze training. Zo kun je zien hoe je de tool voor allerlei onderwerpen kunt inzetten en wat er precies gebeurt.


De investering

De investering voor een workshop op maat is 49 euro (exclusief BTW) per deelnemer. 

prijs voor workshop & bonussen

Prijs excl BTW per deelnemer

€ 49,-


Dit zeiden de deelnemers aan de live workshop ChatGPT

Voor de duidelijkheid: je koopt nu de replay van deze live workshop - geen live workshop

“Dat was een goede training vanmorgen Paulien, lekker concreet. Ik ben direct aan de slag gegaan en helemaal enthousiast nu! Ik zag er tegenop om het uit te moeten zoeken maar het is heel eenvoudig! Dank je wel.”

“Ik heb geen vragen meer, maar heb heel veel te onderzoeken. Bedankt voor de uitgebreide, deskundige uitleg en de leuke voorbeelden.”

“Dank je wel, super interessant! Veel geleerd.”

“Ik ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor je uitleg”

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is voor jou als je een of meer van deze checks kunt zetten.

Je bent ondernemer of een team / afdeling van een bedrijf of instelling.

Je maakt regelmatig allerlei soorten (online) content.

Je hebt gehoord over ChatGPT en wil wel eens weten waar al die hype nou eigenlijk over gaat.

Dit is wat we WEL gaan behandelen

En dit is wat we NIET gaan behandelen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

Deze kunnen we samen inplannen, ik kan in principe op korte termijn.

De workshop is voor teams, afdelingen of andere groepen, die verantwoordelijk zijn voor het maken van (online) content in hun bedrijf.

Denk aan ondernemers, marketing- of communicatieafdelingen.

Ik ben content- en marketingspecialist.

Ik heb de afgelopen maanden heel veel met ChatGPT gewerkt, voor mezelf en met klanten. Ik heb er blogs en boeken over gelezen, een workshop over gevolgd en veel online discussies gevolgd.

Inmiddels heb ik er zoveel kennis van dat ik jou hele nuttige tips en strategieën kan leren, zeker in combinatie met mijn kennis van online marketing, content en ondernemen. 

De workshop kan via Zoom of live op locatie (reiskosten 0,49 euro per km bij meer dan 15 km reisafstand vanaf centrum Eindhoven).

Je kunt het zo zien: als je kunt googlen, dan kun je ook ChatGPTen. Het klinkt misschien best wel technisch, maar je kunt in 1 workshop heel goed leren hoe het werkt en wat je leert is niet technisch, het gaat er meer om hoe je de juiste woorden kunt kiezen om de juiste antwoorden te krijgen, net als bij Googlen!

Je kunt onderaan deze pagina een intake met mij inplannen. Dan kunnen we kennismaken en kan ik je vragen beantwoorden.

Boek een intake