ziezo zichtbaar

Zichtbaar worden, onweerstaanbare content maken èn de leukste klanten aan je binden

Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij je past 🥳

Je bent al een tijdje bezig met je bedrijf

Maar echt lopen wil het nog niet. Je post content en je bent druk bezig met allerlei manieren om zichtbaar te worden.

Je blijft twijfelen of je nou wel goed bezig bent. En daardoor verander je ook steeds van aanpak als je weer over een nieuwe methode hoort. 

Het voelt alsof je zwabbert, maar wat doet en nergens heen gaat. 

“Wat moet ik nou precies DOEN zodat het wel lekker gaat lopen“, denk je regelmatig. 

En dus ga je allerlei dingen proberen!

En hoe meer je probeert, des te ongeduldiger je wordt… 

Je luistert naar webinars van allerlei coaches en je volgt de stappenplannen die zij jou geven. Maar toch voelen die stappen niet goed. Het past niet bij je en het is daardoor moeilijk om er consistent mee aan de slag te gaan.
Je houdt niet zo van zichtbaar zijn en al helemaal niet van dansjes doen op camera of sommige andere tactieken die op dit moment “hot” blijken te zijn. Jij staat voor kwaliteit en je wilt graag echte gesprekken voeren met mensen in plaats van oppervlakkig online dingen te doen.

Je hebt het nu een tijdje alleen geprobeerd. Misschien heb je ook al met een business coach gewerkt of cursussen gekocht. Maar je hebt nog geen aanpak gevonden die bij je past. En jij wil NU een mooie omzet gaan maken, meer mensen gaan helpen!

En sja...

Door maar van alles te proberen blijf je druk. Maar wel zonder resultaat...

Jij hebt een unieke aanpak nodig. Duidelijkheid en focus in je bedrijf. Zodat je precies weet wat je moet doen om stappen te gaan maken. Zonder te zwabberen en zonder steeds te blijven piekeren over wat je nu moet doen.

En daar help ik je als business coach graag bij!

Ondanks jaren ervaring als CEO vond ik zichtbaar worden als coach een van de lastigste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik voelde veel weerstand en wat ik deed voelde helemaal niet goed.

Ik was bang voor het oordeel van anderen en vond verkopen heel spannend.

Maar ja, je kunt geen impact maken als coach zonder zichtbaar te zijn. Dat is (helaas) wel een feit.

Dus ik werkte aan mijn angsten en ging op zoek naar wat ik wèl een fijne manier vond om marketing te doen. En warempel, toen ik stopte met doen wat anderen doen en koos om te kijken naar wat IK leuk en inspirerend vind om te doen (bijvoorbeeld qua content) begon het veel beter te lopen.

Ik ontwikkelde een simpel systeem dat ik dagelijks toepas om zichtbaarder te worden, de juiste content te maken en klanten te vinden.

Hoe fijn zou het zijn...

Als jij ook zo’n authentieke aanpak had om zichtbaar te worden, content te maken en klanten aan je te binden op een manier die goed bij je past, zodat marketing en verkoop leuk en veel makkelijker wordt, waardoor het meer oplevert en minder tijd en energie kost!

Dat gaan we doen in ZieZo Zichtbaar

ZieZo Zichtbaar is een flexibel coachingprogramma, waarbij ik je ga helpen om jouw unieke manier van marketing en verkopen neer te zetten, zodat al je inspanningen ineens WEL resultaten gaan opleveren en zodat jij weer met plezier aan de slag kunt in je bedrijf.

Wat haal je uit dit programma?

Sneller, makkelijker en leuker ondernemen

Dit heb je aan het eind van het programma:

Jouw eigen unieke manier om online de allerleukste klanten te vinden

Samen gaan we op zoek naar een marketing- en verkoopaanpak die bij jouw persoonlijkheid en jouw waarden past. Wij gaan dit systeem ook samen implementeren, zodat het wèrkt.

Zelfvertrouwen

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is mindset en energie megabelangrijk in het ondernemen. En daar ga je grote stappen in maken.
En daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm.

Een authentieke online aanwezigheid

Als je klaar bent met het programma, heb je een online presence waar je trots op bent en die bij je past, zodat je steeds zichtbaarder kan worden en je bedrijf kan laten groeien.

Solide marketing- en AI kennis

In dit programma leer je de fundamenten van marketing en verkoop. Deze marketingfundamenten blijven toepasbaar, ook als de online wereld om je heen verandert. Daarnaast leer je hoe je AI kunt inzetten om veel sneller, beter en creatiever content te kunnen maken!

Een unieke combinatie van 4 ingrediënten:

Strategie - Weten Waar Je Heengaat

Zonder een duidelijke strategie doe je misschien #alles, maar kom je nergens! Klinkt bekend? Precies om die reden besteden we veel tijd aan strategie, zodat je superduidelijk weet waar je heen wil èn hoe je daar komt, op een eenvoudige en integere manier.

Transformatie Van Je Mindset & Energie

De beste strategie ter wereld kan je geen succes brengen als je mindsetuitdagingen hebt. Daarom zullen we ons ook veel richten op het omgaan met al die angsten en gedachten die je waarschijnlijk hebt rondom zichtbaarheid en verkopen. En op al die smoesjes die boven komen borrelen als je uit je comfortzone begint te stappen.

Implementatie - En Het Dan Ook Nog Doen

En dan is er nog het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Al die kleine details die je UREN kosten om zelf uit te vogelen, en maar een paar minuten als je een expert aan je zijde hebt! We zullen samen alle stukjes van de online puzzel implementeren, totdat je een werkend systeem hebt voor het binnenhalen van klanten!

Toepassen van AI

En als last but not least: Artificial Intelligence. AI heeft de marketingwereld razendsnel veranderd en tijdens onze coaching leer ik je alle laatste inzichten over hoe je AI kunt gebruiken om veel sneller, creatiever en beter content te maken.

Dit alles op een eerlijke en authentieke manier, met behoud van jouw eigen, unieke sausje.

ziezo zichtbaar is een 1-op-1 coachingprogramma op maat

En dit is de begeleiding die je krijgt

Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om nooit meer vast te komen zitten en snel te gaan groeien!

Wat blije klanten zeggen over werken met Paulien

En dit is de investering voor dit traject

ZieZo Zichtbaar is een maandelijks traject. Je betaalt per maand en kunt maandelijks opzeggen. Hoe lang we samenwerken hangt af van hoe ver je al bent in je bedrijf en natuurlijk hoeveel begeleiding je wil. In het intakegesprek kan ik je hier een goede indicatie van geven.

maandelijks contract

Een betaling van 

€ 750

Dit is waar je nu staat

En dit is waar je straks staat

Ruimte voor nieuwe klanten is beperkt

Ik accepteer op dit moment nog maar 1 of 2 nieuwe klanten per maand voor mijn 1-op-1 coaching, zodat ik zeker weet dat ik je mijn volledige aandacht kan geven!

Het kan zijn dat er een wachtlijst is, dit kunnen we samen bespreken in de intake.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je de FAQ. Je kunt een vrijblijvend intake met mij inplannen als je vragen nog niet beantwoord zijn.

Hoe lang we nodig hebben, hangt helemaal af van waar je nu staat in je bedrijf en hoeveel begeleiding je wil. We kunnen hier in het intakegesprek op ingaan en dan kan ik je een goede indicatie geven.

Veel van mijn klanten blijven tussen de 6 en 9 maanden.

Je betaalt maandelijks, vooraf. Dit kan via iDeal of Creditcard.

Je ontvangt een factuur, zodat je de BTW kunt aftrekken.

Dit is geen snel-snel programma en dat beloof ik je ook niet. Wat ik wèl weet is dat veel van mijn klanten als snel resultaten gaan zien, omdat ze zo hard groeien als persoon. En als je verandert als persoon, dan verandert alles!

review Paulien

 

Dit programma is met name gericht op coaches, healers en changemakers die al een tijdje bezig zijn in hun bedrijf, maar hier te weinig resultaten uit halen.

  • Je houdt toegang tot alle video’s en werkboeken, ook na het programma.
  • Je kunt je contract maandelijks opzeggen met 1 kalendermaand opzegtermijn.
  • Je kunt je sessies tot max 24 uur vantevoren verplaatsen. Elke sessie kan max 2 keer verplaatst worden.
  • In het geval van vakanties van minder dan 2 weken plannen we de sessies opnieuw in. Bij langere vakanties kun je je programma tijdelijk stilzetten.

Content, Community, Klanten is een programma voor ondernemers die echt aan het begin van hun reis staan en die alles nog op moeten gaan zetten. Het duurt 6 maanden en bevat een bewezen stappenplan richting de eerste betalende klanten.

ZieZo Zichtbaar is voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn, bij wie het nog niet zo lekker loopt als verwacht. De stappen die we gaan nemen hangen in dit programma af van waar je staat en welke behoefte je hebt. 

Veel van de onderwerpen komen in beide programma’s terug.

Super waardevol

Het starten van een nieuw bedrijf is spannend en soms lastig. Elke dag biedt weer andere uitdagingen.
 
In de afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met Paulien om mijn vaardigheden als ondernemer te verbeteren en de juiste strategie voor mijn bedrijf te vinden.
 
Ik raad deze coaching aan aan ondernemers die een nieuw bedrijf aan het opzetten zijn en niet precies weten waar ze naartoe willen of hoe daar te komen. Als je je huiswerk doet en Paulien’s suggesties implementeert, dan weet ik zeker dat je veel voortgang in je bedrijf zult zien.
 
 

Jan - groeide zijn startup tot > 500.000 euro omzet

CEO Melalie & CTO It’s a Virus

Boek nu je intake

Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek beantwoord ik al je vragen en kunnen we beide kijken of dit traject passend voor jou is en of we een goede klik hebben als coach en coachee.