De AI Content Club is nu 6 maanden oud. Die tijd is omgevlogen, mag ik wel zeggen!

Ik heb na dit halve jaar de AI Content Club geëvalueerd en besloten een aantal veranderingen aan te brengen, om de AI Content Club nog beter te maken 🤩.

(Hint: als bestaand lid krijg je meer ondersteuning, voor dezelfde prijs!)

In onderstaande video neem ik je mee in wat er gaat veranderen in de AI Content Club. Onder de video vind je een geschreven versie van de veranderingen, voor als je meer een lezer dan een kijker bent ☺️.

 

 

Ik heb het afgelopen half jaar veel geleerd over wat ondernemers willen leren over AI en wat daarin mijn rol kan zijn.

Ik wil mijn belangrijkste inzichten hieronder met je delen. Een kijkje achter de schermen zeg maar:

   • Ik vind dat alle ondernemers z.s.m. kennis moeten maken met AI tools. En ik wil dat de AI Content Club dè plek wordt daarvoor, omdat ik oprecht geloof dat AI in marketing de toekomst is. Ik wil de AI Content Club een nog belangrijkere plek gaan geven in mijn bedrijf.

   • Ik heb onderschat hoeveel werk het is om goede prompts te maken (voor bijvoorbeeld Instagram, emailmarketing etc). Het is voor jullie vaak niet zichtbaar, maar om prompts te vinden die echt lekker werken en goede uitkomsten opleveren, ben ik regelmatig uren bezig met testen en tweaken. Het verdienmodel van 7 euro per maand is niet in lijn met de tijd die ik steek in de verdiepende trainingen over AI en content.

   • De meeste vragen in de AI Content Club gaan over “hoe kan ik xyz bereiken met AI, welke tools zijn daar voor?”. Ik wil daarom meer aandacht gaan besteden aan wat er allemaal kan met welke AI tools.

   • Je gaat als ondernemer pas ECHT resultaten halen uit AI als je er actief mee aan de slag gaat. Dat wil ik gaan faciliteren, zodat leden die ècht meters willen maken in actie kunnen komen en hierbij begeleiding kunnen krijgen.

   • De Facebook Live Q&As in de Facebookgroep worden matig bezocht. En een enquete in de groep maakte duidelijk dat jullie liever op elk moment je vragen kunnen stellen in de groep.

  Deze 5 inzichten heb ik een tijdje in mijn hoofd laten sudderen (zo gaat dat bij mij) en uiteindelijk heb ik het volgende besloten:

  Er komen 2 lidmaatschapsniveaus: standaard en PLUS

    • De AI Content Club standaard (9 euro per maand), waarin we focussen op de diverse AI tools en hoe deze werken. Er komt meer aandacht voor nieuwe tools (mits deze nuttig zijn, ik loop niet achter hypes aan) en mogelijkheden met AI.

     • De AI Content Club PLUS (startprijs: 29 euro per maand), waarin we focussen op het daadwerkelijk aan de slag gaan met de tools en het toepassen van AI in content en marketing. In dit niveau komen bijvoorbeeld de trainingen over AI & Linkedin, AI & emailmarketing etc beschikbaar.

    Misschien denk je nu: moet ik meer gaan betalen dan?? Nee! Omdat jij in de eerste 6 maanden lid bent geworden van de AI Content Club, mag je voor je huidige bedrag van 7 euro per maand lid worden van de AI Content Club PLUS! Je blijft deze prijs betalen, zo lang je lid bent.

    Dus, daar hoef je je geen zorgen over te maken 👌🏻.

    Komen we bij de volgende vraag: Wat gaat er dan gebeuren in de beide niveaus? Dit is het plan:

    In de AI Content Club Standaard:

      • Komen de trainingen over ChatGPT, Midjourney en aanvullende AI tools en plugins. Maandelijks komt er een nieuwe training bij over een nieuwe AI tool en word je op de hoogte gehouden van alles wat er verandert in ChatGPT en Midjourney.

       • Kan iedereen vragen stellen in de Facebookgroep op elk moment (in plaats van elke 2 weken met een Facebook live Q&A).

      In de AI Content Club PLUS

        • Komen de trainingen over bijvoorbeeld Instagram, LinkedIn, emailmarketing, strategie, aanbod met AI. Maandelijkse komt hier 1 nieuwe training bij.
        • Is er in de even weken (donderdag om 10.00 uur) een live coachingsessie op Zoom, waarin je mij en de groep je vragen kunt stellen over waar je tegenaan loopt met AI en waarin we samen op een scherm voorbeelden kunnen doornemen.

        • Is er daarnaast in de oneven 2 weken (donderdag om 10.00 uur) een implementatiesessie, waarin we samenkomen op Zoom om samen aan een bepaald onderwerp te werken. Er is een korte gezamenlijke aftrap en dan gaan we allemaal aan de slag met AI en kun je via de chat vragen stellen.

       We gaan in de komende maanden voor de coachingsessies en implementatiesesies verschillende formats testen om te kijken welke manier het beste aansluit bij de wensen van de groep. Het doel is hoe dan ook: samen aan de slag met AI!

       Voorlopig blijft er 1 gecombineerde Facebookgroep voor beide niveaus. Het kan zijn dat dit verwarrend gaat worden en dat het 2 losse groepen worden, maar voorlopig ga ik voor een groep, zodat jij niet op 2 plekken hoeft te kijken.

       Zoals ik al zei, mag jij als OG AI Content Club lid voor je huidige prijs meedoen met de AI Content Club Plus. Ik hoop dat je deze verbeteringen net zo tof vind als ik 🤩!

       Dan nog even heel concreet wat huishoudelijke mededelingen:

         • De wijzigingen gaan in per 1 november aanstaande.

         • Dat betekent dat je in de online omgeving 2 nieuwe “cursussen” gaat zien: AI Content Club en AI Content Club PLUS.

         • De huidige cursus laat ik ook staan, zodat je je voortgang daar kunt zien. Deze wordt vanaf 1 november niet meer aangevuld, dat gebeurt dan in de nieuwe cursussen.

        Jij hoeft in principe niets te doen, je wordt automatisch gratis geupgrade. Nieuwe leden krijgen de keuze tussen Standaard of PLUS.

        Met deze splitsing kan ik een abonnement blijven bieden voor een superlage prijs, plus een abonnement voor een iets hogere prijs voor degenen die actie willen, met meer verdieping plus ondersteuning.

        Mocht je hier vragen over hebben, dan hoor ik het graag!