Introducing... De ALLES pagina!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle gratis en betaalde producten en diensten die ik op dit moment aanbied. Voor elk wat wils, dus kijk vooral rond.

Alles over AI en content

Mijn aanbod op het gebied van AI tools en hoe je deze inzet in je content, marketing en dagelijkse werk.

Met de ChatGPT Kickstart Kit weet je precies hoe je een chat met ChatGPT kunt aanpakken, voor creatievere en betere resultaten.

In deze Masterclass leer je hoe je ChatGPT kunt inzetten voor creatievere, betere content.

Je leert waar je ChatGPT allemaal voor kunt gebruiken en – het meest belangrijke – hoe je goede vragen stelt!

>> Koop de cursus!

In deze cursus leer je hoe je de mooiste afbeeldingen maakt met AI, met het programma Midjourney. Let op: zeer verslavend!

>> Koop de cursus

Leer hoe je de mooiste social media afbeeldingen maakt en zelfs presentaties en websites met Canva. En natuurlijk alle AI-opties in Canva. Canva is supergebruiksvriendelijk en zeker geschikt als je niets van design weet!

>> Koop de cursus

In de AI Content Club krijg je in abonnementsvorm toegang tot mijn trainingen over AI. Hierin zit onder andere Creatief met ChatGPT en Midjourney Magic inbegrepen. Daarnaast krijg je toegang tot een Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen!

>> Word lid van de Club

De AI Content Club PLUS is een community voor ondernemers die alles willen leren over content maken met AI en die daarbij aanvullende support willen krijgen. In de AI Content Club PLUS krijg je o.a. verdiepende AI trainingen, marketingstrategietrainingen, live Q&A’s en implementatiesessies.

>> Word lid van de Club PLUS

Tijdens ChatGPT privé-les laat ik je precies zien hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor jouw bedrijf en hoe je ChatGPT traint met de juiste kennis, zodat de antwoorden superrelevant zijn.

>> Boek privé-les(sen)

In een workshop op maat leer ik jullie bedrijf of team wat er allemaal mogelijk is met ChatGPT (en eventueel Midjourney) en hoe je goed met deze tools omgaat, voor optimale resultaten.

>> Meer over workshops op maat

Alles over Online Ondernemen

Dit zijn de manieren waarop ik je als business coach kan helpen je bedrijf te laten groeien:

Genereer een heel jaar aan inspirerende contentideeën​
met de gratis content idee planner. Deze planner helpt je aan 52 authentieke en inspirerende ideeën voor je content, die WEL klanten aantrekken.

>> Download de planner

Heb je een specifieke vraag waar je hulp mee wil en denk je dat je geen coachingtraject nodig hebt? Dan zijn strategiesessies voor jou. Ik heb op dit moment beperkt beschikbaarheid voor strategiesessies. Je kunt me hier een bericht sturen voor meer informatie.

>> Boek een strategiessie

 

Er is op dit moment een wachtlijst voor dit programma. Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

6 maanden intensieve 1-op-1 coaching voor startende ondernemers.

Content, Community, Klanten is het programma waarin wij samen, 1-op-1, op zoek gaan naar hoe jij op de makkelijkste en meest authentieke manier zichtbaar kunt worden, inspirerende content kunt maken en klanten aan je kunt binden. Na dit traject weet jij precies wat je elke dag kunt doen om je bedrijf te laten groeien!