Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

Black Friday Deals voor Ondernemers

Waarom niet in je bedrijf investeren dit jaar, in plaats van in allerlei spullen die je eigenlijk niet nodig hebt?

Hieronder heb ik Black Friday deals op een rij gezet van partijen waar ik zelf mee werk en die ik aanraad. Veel van deze partijen bieden op Black Friday een deal aan met grote korting.

Sommige links zijn affiliate links, wat betekent dat als jij via deze link iets koopt, ik een commissie ontvang.

Siteground – WordPress, Woocommerce, websites en email

Siteground is de partij waar ik mijn website en email host. Bij hun hosting krijg je gratis WordPress / Woocommerce, zodat je een website met webshop kunt maken. Belangrijkste reden waarom ik Siteground aanraad: de klantenservice. Zij hebben me al vaak gered als ik weer eens per ongeluk ergens iets verwijderd had. Deze is wel Engelstalig.

De deal: tot 80% korting op je website hosting.

Mailerlite – emailmarketing

Mailerlite is mijn emailmarketingsysteem. Ik heb al VEEL systemen geprobeerd (oa Mailblue, ActiveCampaign, ConvertKit, Kajabi) en ik vind Mailerlite het fijnste systeem, het makkelijkst te leren en te gebruiken. Daarnaast is de prijs heel acceptabel ten opzichte van de concurrentie.

De deal: 90% korting op je eerste maand of 40% korting op een advanced jaarprogramma.

Appsumo – allerlei software oplossingen

Ken je Appsumo al? Dit is een website die altijd hele goeie deals heeft voor software en met Black Friday NOG betere. De deals zijn meestal “lifetime”, wat betekent dat je voor altijd toegang houdt tot de software. Er staan op dit moment geen tools op dit ik gebruik, maar het is een top-plek om software-deals te vinden, dus snuffel er eens rond!

Creative Market – lettertypes, designs, templates & meer

Creative Market is een soort snoepwinkel als je van lettertypes, designs en templates houdt. Je koopt er o.a. dus lettertypes, templates voor je websites, templates voor social media, werkboeken etc etc. Allerlei designers bieden daar hun spullen aan.

Deal: tot 30% korting.

Smarterqueue – inplannen van je social media

Smarterqueue is de tool die ik gebruik om mijn LinkedIn en Facebook berichten in te plannen. Het is een geavanceerde planner, waarin je ook heel handig content kunt hergebruiken (voor bijvoorbeeld wekelijkse berichten in een Facebookgroep).

Deal: 40% korting op een jaarplan of 30% korting op een maandplan (voor 6 maanden).

Systemen die ik niet gebruik, maar wel kan aanraden:

Systeme.io – online leeromgeving inclusief email en website / blog

Systeme is een mooie, niet dure totaaloplossing voor ondernemers die net beginnen met het verkopen van cursussen. Je kunt hierin een eenvoudige website maken, een blog, funnels, cursussen. En daarnaast kun je er ook je emails mee versturen! Je kunt er gratis mee beginnen en daarna is er voor $29 een prima plan. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Plug & Pay met Huddle, omdat die oplossing makkelijker is, Nederlands is en omdat het minder tijd kost om er pagina’s en content in te maken. Maar mijn oplossing is dan ook ruim 5x zo duur!

Deal: nog niet bekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Koop de “Creatief met ChatGPT” training voor maar 15 euro excl BTW

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten