Hoi ik ben Paulien, Business Coach uit Eindhoven

Ben jij op zoek naar een Business Coach in Eindhoven? Dan stel ik mij graag aan je voor.

Ik ben Paulien Pierik, Business Coach en Marketing Strateeg. Ik help met name coaches, healers en therapeuten om hun bedrijf van de grond te krijgen, met focus op online business strategie en marketing.

Ik help ook regelmatig andere types ondernemers, altijd met het thema online groei.

In tegenstelling tot de meeste business coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. En het andere bedrijf heeft het niet gehaald, zelfs niet met een half miljoen start-up funding die ik binnengehaald had. In mijn derde bedrijf coach ik online ondernemers (met name coaches) van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb.

Ik heb ook Msc in Technische Bedrijfskunde van de TU in Eindhoven en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

In mijn werk help ik klanten met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke manier, die bij hen past. Ik werk het liefst met coaches en experts die er niet van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen!

Kennismaken?

Ik drink graag een kop koffie met je, online of face to face. Meestal werk ik online met mijn klanten (via Zoom), maar als je uit Eindhoven komt, dan ontmoet ik je heel graag live. Je kunt me op Instagram een DM sturen, dan plannen we iets in!

Je kunt hier meer lezen over mijn werk als business coach in Eindhoven. Hier kun je mijn blogposts lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Post