Hallo, ik ben Paulien! Ben jij op zoek naar een Business Coach in Eindhoven? Dan stel ik mij graag aan je voor.

Ik ben dus Paulien Pierik, Business Coach en Marketing Strateeg. Ik help met name zelfstandige coaches, healers en therapeuten om hun bedrijf van de grond te krijgen en te laten groeien. Mensen die mensen helpen en die impact willen maken. Daarbij leg ik de focus op online business strategie, marketing en mindset coaching.

Ik help ook regelmatig andere types ondernemers, zoals VAs, agencies, ecommerce bedrijven of consultants. Dit doe ik altijd met het thema online groei.

In tegenstelling tot de meeste business coaches in de online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. En het andere bedrijf heeft het niet gehaald, zelfs niet met een half miljoen start-up funding die ik binnengehaald had. In mijn derde bedrijf coach ik online ondernemers (met name coaches) van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb.

Ik heb ook Msc in Technische Bedrijfskunde van de TU in Eindhoven en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

In mijn werk help ik klanten met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke manier, die bij hen past. Ik werk het liefst met coaches en experts die er niet van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen!

Meer weten over hoe ik je kan helpen? 

Je kunt hier meer lezen over mijn werk als business coach in Eindhoven.

Kennismaken?

Je kunt gratis een intakegesprek met mij boeken. In dit gesprek van 45 minuten kun je mij je vragen voorleggen (zowel inhoudelijk als over samenwerken met mij). Ik zal me voorbereiden, zodat je na het gesprek zeker duidelijkheid hebt over welke volgende stappen je kunt nemen om je doelen te bereiken!

Je kunt hieronder een datum en tijd uitkiezen die jou uitkomen. Ik zal je enkele vragen stellen, zodat ik mijn huiswerk tiptop kan doen. Het gesprek is in principe online.

Boek hier je gratis intakegesprek met Paulien Pierik – Business Coach Eindhoven
Fun Facts over mij...

Contactgegevens - Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Micantis B.V.
Uiverlaan 4
5613 AC Eindhoven

Telefoonnummer: 06-18685004 (alleen voor What’s App)

Emailadres: paulien@paulienpierik.com

BTW nummer: NL858130105B01

KVK nummer: 70075034 (Kamer van Koophandel Eindhoven)