hoi, ik ben paulien

Ben jij op zoek naar een Business Coach in Eindhoven? Dan stel ik mij graag aan je voor!

Ik ben dus Paulien Pierik, Business Coach in Eindhoven en Marketing Strateeg. 

Ik help met name coaches en vergelijkbare online ondernemers om hun bedrijf van de grond te krijgen en te laten groeien. Ondernemers die mensen helpen en die impact willen maken. Daarbij leg ik de focus op online business strategie, marketing en mindset coaching.

In tegenstelling tot de meeste business coaches in de online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. En het andere bedrijf heeft het niet gehaald, zelfs niet met een half miljoen start-up funding die ik binnengehaald had. In mijn derde bedrijf coach ik online ondernemers (met name coaches) van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb.

Ik heb ook een Master of Science in Technische Bedrijfskunde van de TU in Eindhoven en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

 

Hoe ik je kan helpen als Business Coach Eindhoven

Ik werk op dit moment op 3 manieren samen met mijn klanten. deze vind je hieronder. Ik werk trouwens bijna altijd online met mijn klanten, ook als ze uit de buurt komen. Als je in Eindhoven woont, dan kunnen we natuurlijk ook af en toe face-to-face afspreken!

icon 1
Paulien Pierik - Business Coach voor Coaches - Aanbod

6 Maanden Traject

In dit 1-op-1 programma zorgen we samen dat jij jouw bedrijf van de grond krijgt.

icon 2
Paulien Pierik - Business Coach voor Coaches - Aanbod

Programma op maat

Heb jij specifieke vragen rondom je zichtbaarheid en groei waar je hulp bij wil, maar heb je geen volledig traject nodig? Dan maak ik graag een aanbod op maat voor je. Tijdens de intake kijken we of en hoe ik je het best kan helpen!

icon 3
blank

CEO mentoring

Wil jij graag all round begeleiding in jouw groei als CEO van je bedrijf, zowel strategisch als persoonlijk? Dan is CEO mentoring perfect voor jou!

Wat klanten zeggen over samenwerken met
Paulien - Business Coach EindhovenFun Facts over mij...

Kennismaken?

Je kunt hieronder gratis een intakegesprek met mij boeken. In dit online gesprek van 30 minuten kun je mij je vragen voorleggen (zowel inhoudelijk als over samenwerken met mij).

Je kunt hieronder een datum en tijd uitkiezen die jou uitkomen. Ik zal je ook een aantal vragen stellen, zodat ik mijn huiswerk tiptop kan doen. Het gesprek is online, via zoom en natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

 

Boek hier je gratis intakegesprek met Paulien Pierik – Business Coach Eindhoven