Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

ChatGPT 4o – wat houdt het in?

De nieuwste updates van ChatGPT zijn SUPEREXCITING (althans dat vind ik , laat me weten wat jij vindt hihi). Hier is een lijst van de belangrijkste veranderingen:

✨ Er is een nieuwe versie van ChatGPT-4, 4o. Deze is OOK beschikbaar voor gratis gebruikers. Dit gaat gratis gebruikers echt heel veel opleveren!!

✨ Je kunt nu ervoor zorgen dat je data NIET gebruikt worden om ChatGPT slimmer te maken, maar dat je WEL je geschiedenis kunt zien.

✨ 4o is net zo slim als GPT-4, maar kan beter om gaan met tekst, vision (zien) en audio en kan deze dingen beter integreren, waardoor het sneller is dan GPT-4. Je kunt nu in de mobiele app nog betere gesprekken voeren door te praten en ChatGPT praat terug op een meer menselijke manier.

✨ Er komt een desktop versie van ChatGPT (dus niet in de browser). Ik kon deze op de site van ChatGPT nog niet vinden.

✨ Voor zover ik begrepen heb worden ook custom GPTs beschikbaar in de gratis versie! Dat zou supergoed nieuws zijn, kan iemand met de gratis versie dit voor mij bevestigen? Kan iedereen mijn nieuwe cursus hierover gaan kijken 😄.

✨ De user interface wordt makkelijker. Ik zie hier zelf nog geen veranderingen in op mijn computer.

✨ De kwaliteit van andere talen dan Engels is verbeterd. Wat fijn is, want ik krijg vaak ipv Nederlands een soort vertaald Engels! Daarnaast kun je nu ook het systeem zelf in het Nederlands instellen!

✨ De “memory” optie wordt naar iedereen uitgerold (deze is er al een tijdje, maar ik heb nog van niemand gehoord dat die hem heeft), hiermee kun je ChatGPT sommige belangrijk info laten onthouden.

✨ Er zit wel een limiet op het gebruik van 4o in de gratis versie. Ook in de betaalde versie trouwens, maar die heeft een 5x hogere limiet. Ik wil graag de limiet van de gratis versie weten, wil iemand die met mij delen?

✨ De nieuwe functionaliteiten worden in de komende weken uitgerold. Ik heb 4o al in mijn account!

Ik vraag mij af wat dit gaat betekenen voor betaalde gebruikers, want het lijkt erop dat er nu een stuk minder verschil meer is tussen gratis en betaald 🤔.

Ik ga dit allemaal uitgebreid bekijken en testen en natuurlijk mijn trainingen waar nodig updaten.


Meer leren van mij?En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Word lid van de AI Content Club

In de AI Content Club leer je alles over hoe je met AI content kunt maken met ChatGPT en Midjourney. Voor maar 9 euro per maand!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank

Koop de “Creatief met ChatGPT” training voor maar 15 euro excl BTW

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten