Over consistent content maken en jezelf zijn als ondernemer – #41

In deze aflevering deel ik mijn eeuwige strijd rondom consistent content creeren met je. Ik had hier vandaag een A-HA moment over, dat voor jou ook relevant is, als jij consistent content maken ook lastig vind.

Ik vertel ook wat consistentie als ondernemer volgens mij is – en wat het niet is. 

Èn ik ga in op hoe je jezelf kan zijn in een omgeving waar een bepaalde manier van werken de standaard lijkt te zijn.

Veel luisterplezier!

Wil je weten wanneer er een nieuwe podcast live komt? Klik dan op “volgen” op de podcastoverzichtspagina en zo weet je precies wanneer er weer een podcast van mij live staat!


Meer leren van mij?En als je klaar bent voor meer hulp, dan zijn hier 4 manieren hoe ik je kan helpen:

1) Luister naar de ‘Online Marketing Met Impact Podcast.’

Elke week zijn er nieuwe aflevering over online ondernemen, social media, content en zichtbaarheid. Je kunt hier luisteren.

2) Volg mij op Instagram

Kom langs, stel vragen, en leer van mijn content en video’s. Hier vind je mij elke dag

3) Boek jouw gratis impact-sessie

In deze gratis sessie van 45 minuten kijken wij samen naar waarom het nog niet stroomt in jouw bedrijf. Na de sessie heb jij duidelijkheid over waar je op kunt gaan focussen in de komende maanden om sneller meer resultaten te halen!

4) Werk samen met mij als je coach

We kunnen op verschillende manieren samenwerken, altijd met als doel jouw bedrijf sneller, makkelijker en fijner te laten groeien. Lees hier alles over hoe je met mij kan samenwerken als jouw business coach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Business Coach voor Coaches & Online Ondernemers

Hoi, ik ben Paulien Pierik, Business Coach & Marketing Strateeg. Ik help ondernemers van over de hele wereld zichtbaar te worden, steengoede content te maken en meer te verkopen, zodat ze impact kunnen maken en hun droomleven kunnen leiden.

Recente berichten