Beter en sneller digitale producten maken

10 onmisbare ChatGPT prompts

ChatGPT kun je fantastisch inzetten bij het bedenken, uitwerken en verkopen van je digitale producten. Niet alleen gaat het proces daarmee sneller, maar ChatGPT is ook nog eens heel goed in het meedenken hoe jij je digitale aanbod nog beter kunt maken!

Je krijgt 10 direct bruikbare prompts voor ChatGPT, die je helpen bij het maken en verkopen van je digitale producten. Zo kun je ChatGPT inzetten als assistent – zonder daarbij je eigen unieke aanpak te verliezen.

Hoi, ik ben Paulien

Als AI Trainer & Coach voor ondernemers en marketeers breng ik ruim 20 jaar ervaring in online marketing en ondernemen samen met mijn expertise in AI. Mijn focus ligt op authentieke, eerlijke en slimme marketing. En ja, ook met AI kun je authentiek en eerlijk zijn!

In mijn AI Content Club help ik 400+ ondernemers om AI toe te passen in hun marketing en communicatie. Daarnaast verkoop ik maandelijkse honderden cursussen over AI en train ik teams uit het bedrijfsleven. In mijn vrije tijd ben ik dol op reizen, lezen, mijn gezin, mijn chaotische doodle Lexi, schaken en mijn immer groeiende collectie cactussen.

Vul hier je gegevens in en ik stuur je de prompts