Welke dingen MOET je nu echt doen om te groeien als ondernemer? – #13

In deze aflevering ga ik in op de vraag der vragen: wat MOET je nou doen om je bedrijf te laten groeien?

Eerst vertel ik wat je allemaal (gelukkig) niet hoeft te doen als ondernemer. Ik weet namelijk ook dat ondernemers vaak ondernemer zijn geworden omdat ze van vrijheid houden en een hekel hebben aan moeten!

Heel veel dingen hoeven dus niet! Nadat ik verteld heb wat niet hoeft, ga ik in op de 4 dingen waarvan ik vind dat je ze echt MOET doen. En daarna heb ik nog 2 dingen die niet per se meteen hoeven, maar die ik wel suuuuperverstandig vind.

Vragen over deze podcast? Hieronder kun je een opmerking achterlaten of een vraag stellen. Ik ben ook benieuwd of jij vindt dat ik nog dingen die MOETEN heb gemist!

Hier nog een aantal linkjes:

– podcast aflevering 4 over het kiezen van een niche

– mijn programma ZieZo Zichtbaar, waarin ik samen met jou op zoek ga naar hoe je zichtbaar kan worden op een manier die bij je past.

– mijn programma de Niche van je Leven, waarin we, je raadt het al, samen op zoek gaan naar de niche van je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Business Coach voor Coaches & Online Ondernemers

Hoi, ik ben Paulien Pierik, Business Coach & Marketing Strateeg. Ik help ondernemers van over de hele wereld zichtbaar te worden, steengoede content te maken en meer te verkopen, zodat ze impact kunnen maken en hun droomleven kunnen leiden.

Recente berichten