blank
blank

de beste resultaten uit chatgpt...

ChatGPT Kickstart Kit

met de ChatGPT Kickstart Kit weet je precies hoe je een chat met ChatGPT kunt aanpakken, voor creatievere en betere resultaten.

Hoi, ik ben Paulien

Als businesscoach breng ik mijn enthousiasme voor authentieke, eerlijke en slimme marketing samen met mijn groeiende expertise in kunstmatige intelligentie (AI).

Met een achtergrond als oprichter en CEO van 2 internetbedrijven, waarvan 1 is gegroeid tot een jaarlijkse omzet van 85 miljoen euro, heb ik een schat aan praktijkervaring opgedaan, die ik nu met mijn klanten deel. Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd en ondernemerstraining gevolgd op Harvard Business School.

In mijn AI Content Club leren meer dan 300 ondernemers hoe AI toe te passen in hun marketing. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen aan marketingafdelingen uit het bedrijfsleven over AI & Marketing en coach ik ondernemers.

download je ChatGPT Kickstart kit

Strategisch aan de slag met ChatGPT

Dit is wat je krijgt in de Kickstart Kit:

  • Videotraining over hoe je een goede chat met ChatGPT opzet.
  • Werkboek met ChatGPT stappenplan, inclusief een lijst met 17 mogelijke rollen die ChatGPT kan aannemen voor betere resultaten en een lijst met 31 mogelijke doelstellingen voor chatsessies met ChatGPT over marketing en content.
  • 100 manieren om ChatGPT te gebruiken in je content, social media en marketing.
  • Lijst met nuttige AI tools naast ChatGPT.