Paulien Pierik - Business Coach Eindhoven

BOEK NU JOUW

Gratis Impactsessie

Duidelijkheid over waarom je vastloopt EN wat je kan veranderen om sneller meer resultaten te krijgen van al je inspanningen!

Is deze sessie voor mij?

De impactsessie is voor jou als je een of meer van de volgende uitdagingen herkent:

Je doet er alles aan om klanten te krijgen, maar toch lukt het niet. En je weet niet waarom.

Je loopt al een tijdje tegen een bepaald probleem aan qua marketing waar je graag een keer een expert over wil laten meedenken.

De manier waarop je nu bezig bent in je bedrijf voelt niet goed en kost je daardoor veel energie, maar je weet niet hoe het anders zou kunnen.

Hoi, ik ben Paulien

Ik help online ondernemers met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik werk het liefst met coaches en experts die er klaar voor zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze impact willen maken met wat ze doen. Zelfs als ze nou niet per se graag in de spotlight staan. Ondernemers die marketingtactieken willen leren die authentiek voelen. 

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach voor ondernemers werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. In mijn huidige bedrijf coach ik ondernemers van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De praktische antwoorden!

Voor coaches, healers, therapeuten en vergelijkbare ondernemers die mensen helpen met een dienst en die online klanten willen vinden.

Na het boeken ontvang je een link naar mijn zoom-room en daar kun je voor de sessie begint op inloggen. Je kunt de sessie ook opnemen, zodat je hem later nog eens kunt terugkijken.

Zeker niet. Dit is een gratis en vrijblijvende sessie. Mocht tijdens de sessie blijken dat ik je verder kan helpen met een van mijn programma’s, dan maak ik graag een vervolgafspraak met je om daarover te praten. Deze sessie is 100% mijn tijd en aandacht voor jou!

Boek nu jouw Impactsessie

Deze sessie is gratis en vrijblijvend.