Aan de slag met ChatGPT? Download hier je Gratis ChatGPT Kickstart Kit 

Help inloggen lukt niet!

Mijn systeem (Huddle) heeft een niet zo intuitieve manier om in te loggen. Het kan zijn dat je vastloopt omdat de link niet werkt. Daarom leg ik je hier het proces uit:

Als je net gekocht hebt, krijg je een link gemaild. Deze link is 15 minuten geldig. Met deze link kun je een wachtwoord aanmaken. Je kunt vervolgens altijd hier inloggen op 2 manieren:

  1. Door je emailadres in te vullen en te klikken op “ga verder”, je krijgt dan een link toegestuurd die weer 15 minuten geldig is.
  2. Met je emailadres en wachtwoord. Deze methode raad ik aan.

De link werkt niet!

Als de link niet werkt, dan raad ik je aan om niet met de link, maar met je wachtwoord in te loggen. Dit kan ook als je nog geen wachtwoord hebt (lees dan even verder). De knop om dat te doen vind je onder de “ga verder” knop:

Als je al een wachtwoord hebt, dan kun je op de pagina daarna inloggen met je emailadres en wachtwoord.

Had je nog GEEN wachtwoord, dan klik je ook op “inloggen met wachtwoord” en kun je op de volgende pagina “wachtwoord vergeten” aanklikken en je emailadres invullen. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je je wachtwoord kunt aanmaken. Hieronder zie je waar je dat kunt doen:

blank

Vervolgens kun je altijd hier inloggen en op de witte knop “inloggen met wachtwoord” klikken.

Het is niet zo intuitief, maar als je je wachtwoord eenmaal hebt, dan kun je het daarna opslaan en hopelijk makkelijk inloggen. Bij problemen kun je altijd even contact opnemen, dan kijk ik met je mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank

Koop de “Creatief met ChatGPT” training voor maar 15 euro excl BTW

Paulien Pierik Business Coach Eindhoven

Paulien Pierik

Hoi, ik ben Paulien Pierik, business coach voor coaches en online ondernemers.

Ik help klanten van over de hele wereld met hun zichtbaarheid en content, zodat ze sneller kunnen groeien, op een eerlijke en authentieke manier.

Ik focus mij hierbij steeds meer op het inzetten van AI voor content en zichtbaarheid.

Recente berichten