gratis social media content planner

Genereer een heel jaar aan inspirerende contentideeën​

met de gratis content idee planner. Deze planner helpt je aan 52 authentieke en inspirerende ideeën voor je content, die WEL klanten aantrekken. 

download je contentplanner

Strategisch aan de slag met je content

Niet meer zomaar iets doen, niet meer uren besteden aan content die niks oplevert, maar de juiste stappen zetten naar zichtbaarheid en omzet. Vul hieronder je gegevens in:

Hoi, ik ben Paulien

Ik help online ondernemers met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik werk het liefst met coaches en experts die er klaar voor zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze impact willen maken met wat ze doen. Zelfs als ze nou niet per se graag in de spotlight staan. Ondernemers die marketingtactieken willen leren die authentiek voelen. 

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach voor ondernemers werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. In mijn huidige bedrijf coach ik ondernemers van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

"Gewoon doen!"

Werken met Paulien is een aanrader voor iedere ondernemer die de juiste stappen wil zetten op het juiste moment, zonder tijd en geld te verspillen aan doe-het-zelf en zinloze pogingen om een bedrijf te laten groeien.

DANIELA MONTAGNER

Ondernemer, Wales