#38 – Wat ik van Guus Meeuwis leerde over groots ondernemen

Gisteren was ik bij Groots met een Zachte G, het jaarlijkse concert van Guus Meeuwis hier in het PSV stadion. Ik ben er al een heel aantal keren geweest en zoals altijd was het weer fantastisch.

Tijdens het concert kreeg ik (zoals bijna overal waar ik naartoe ga) allerlei ideeen over ondernemen. Guus Meeuwis is natuurlijk in feite ook een ondernemer en hij doet een aantal dingen gewoon heel erg goed. Ik wil in deze podcast een aantal dingen met je delen die hij fantastisch doet en waar iedereen als ondernemer denk ik iets van kan leren.

En daarnaast wil ik een persoonlijke les met je delen die ik tijdens dat concert kreeg, rondom publiek spreken / op een podium staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten