Hoi, ik ben Paulien, ondernemerscoach

Het is mijn passie om als ondernemerscoach mijn klanten te helpen om sneller meer resultaten te halen in hun bedrijf. Zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze het liefste doen: mensen helpen. In plaats van op klanten zien te vinden. 

Authentieke, eerlijke en slimme marketingmethodes zijn daarbij voor mij belangrijk.

Van CEO naar Coach voor ondernemers

Ondernemerscoach Paulien Pierik - Over Paulien

In tegenstelling tot de meeste coaches voor ondernemers in de online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik ondernemerscoach werd!

Eén van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. Voor het andere bedrijf heb ik een half miljoen start-up funding binnengehaald. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

Ik heb ook een Msc in Technische Bedrijfskunde en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

Ik ben nog steeds elke dag zo blij dat ik de stap heb genomen om mijn hart te volgen en van CEO business coach te worden. Mensen helpen in hun ontwikkeling is waar mijn echte passie ligt.

Ik werk het liefst met coaches en vergelijkbare online ondernemers die er niet echt van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen.

De missie van mijn bedrijf is om de wereld gezonder, gelukkiger en gelijker te maken. Ik doe dit met behulp van een ripple effect: ik help mijn klanten om sneller te groeien, door in hun kracht te gaan staan en slimmer te gaan ondernemen, En daardoor kunnen zij mega impact maken. 

 

En je wil natuurlijk ook de fun facts weten. Toch?

Als kind wilde ik psycholoog worden. En psychiater. En wiskundige. En talen studeren. Multipassionate is my middle name haha. Uiteindelijk studeerde ik Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven en werd ik business coach voor ondernemers. Hierin kan ik àl mijn passies en creativiteit kwijt.

Mijn MBTI type is ENFP en mijn Clifton Strengths zijn: Strategic, Achiever, Individualization, Activator, Learner. Ik ben ook gecertificeerd MBTI trainer en bezig met mijn certificering voor EFT tapping en met een certificering voor energetisch coachen.

Ik verdiep mij op dit moment in mijn werk veel in wat er allemaal met AI kan voor ondernemers, vooral op het gebied van contentcreatie.

Ik ben dol op foute muziek

Happy hardcore (hallo Mental Theo), 90s pop en boybands om maar iets te noemen. Het heeft me even gekost om het toe te geven, maar het is toch echt zo haha.

Huisje, boompje, beestje

Ik heb 2 kinderen, Hidde (10) en Rosalieke (13), een partner, Mark, die octrooigemachtige is, en een Australian Labradoodle Lexi. Geen moment rust hier als ik niet werk...

Ik ben dol op alles wat nieuw is

Reizen is een van de dingen die ik het allerliefste doe. Nieuwe culturen en plekken leren kennen. Ik ben ook dol op nieuwe boeken en vrienden. EN nieuwe business ideeën haha.

Ik ben geboren in Zuid-Limburg

Mensen vragen mij bijna dagelijks of ik uit België kom. Nope, ik ben een Limburgse Brabander! Getogen in Landgraaf, gestudeerd in Eindhoven, toen gewoond in Utrecht, Den Bosch en Breda en vervolgens gesettled in Eindhoven.

Hoe ik je kan helpen als ondernemerscoach

Ik kan je in mijn rol als coach voor ondernemers op dit moment op drie verschillende manieren helpen (en er zit een aantal hele toffe nieuwe dingen in de pijplijn, waarover je snel meer gaat horen!)

icon 1
Paulien Pierik - Business Coach voor Coaches - Aanbod

6 Maanden Traject

In dit 1-op-1 programma zorgen we samen dat jij jouw bedrijf van de grond krijgt.

icon 2
Paulien Pierik - Business Coach voor Coaches - Aanbod

Programma op maat

Heb jij specifieke vragen rondom je zichtbaarheid en groei waar je hulp bij wil, maar heb je geen volledig traject nodig? Dan maak ik graag een aanbod op maat voor je. Tijdens de intake kijken we of en hoe ik je het best kan helpen!

icon 3
blank

CEO mentoring

Wil jij graag all round begeleiding in jouw groei als CEO van je bedrijf, zowel strategisch als persoonlijk? Dan is CEO mentoring perfect voor jou!

Wat klanten zeggen over werken met Paulien - Ondernemerscoach

"Stappen maken"

De coaching van Paulien gaat héél veel verder dan alleen online marketing. Dat is wat ik dacht bij haar te vinden, maar ik vond een zeer complete ondernemerscoach die mij écht heeft geholpen om de stap te maken waar ik al meer dan 5 jaar naar op zoek was.

FRANK

Ondernemer, Uitgeest

"Super waardevol"

Paulien helpt je echt en weet wanneer ze je even moet pushen en wanneer je tijd nodig hebt. Ze probeert er altijd achter te komen wat je tegenhoudt en geeft je heel veel energie. Dit is super waardevol voor mij geweest tijdens het starten van mijn bedrijf!

ANNELIES

Ondernemer, Utrecht

"Gewoon doen!"

Werken met Paulien is een aanrader voor iedere ondernemer die de juiste stappen wil zetten op het juiste moment, zonder tijd en geld te verspillen aan doe-het-zelf en zinloze pogingen om een bedrijf te laten groeien.

DANIELA MONTAGNER

Ondernemer, Wales

Contactgegevens Paulien Pierik - Ondernemerscoach

Paulien Pierik 

Micantis B.V.
Uiverlaan 4
5613 AC Eindhoven

Telefoonnummer: 06-18685004 (alleen voor What’s App)
Emailadres: paulien@paulienpierik.nl

BTW nummer: NL858130105B01
KVK nummer: 70075034 (Kamer van Koophandel Eindhoven)