Het groeipad naar jouw droombedrijf

Met de Droombedrijf Planner zet je precies de juiste stappen om je eerste betalende klanten te gaan vinden!

download je droombedrijf planner

Strategisch aan de slag met je bedrijf

Niet meer zomaar iets doen, niet meer uren besteden aan content die niks oplevert, niet meer uren piekeren over wat je moet doen om aan klanten te komen, maar de juiste stappen zetten naar zichtbaarheid en omzet. Vul hieronder je gegevens in:

Hoi, ik ben Paulien

Ik help online ondernemers met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke en authentieke manier. 

Ik werk het liefst met coaches en experts die er niet van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die er klaar voor zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen!

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach voor ondernemers werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. In mijn huidige bedrijf coach ik ondernemers van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

"Gewoon doen!"

Werken met Paulien is een aanrader voor iedere ondernemer die de juiste stappen wil zetten op het juiste moment, zonder tijd en geld te verspillen aan doe-het-zelf en zinloze pogingen om een bedrijf te laten groeien.

DANIELA MONTAGNER

Ondernemer, Wales