#9 – Wat is jouw Why? En is die Why wel dé Why?

In deze podcast ga ik in op wat een Why is (iedereen heeft het er tenslotte over!). Ook leg ik het verschil uit tussen een interne en een externe why en waarom dit zo belangrijk is!

Hier een aantal resources voor als je meer wil leren hierover:

Ten eerste een filmpje over de Golden Circle van Simon Sinek:

Als je meer wil leren over MBTI, dan raad ik je deze site aan. Let wel op, de gratis tests zijn niet altijd betrouwbaar bij het bepalen van je type. Als je ECHT wil weten wat jouw type is, dan kun je het best samenwerken met een gecertificeerde MBTI coach. Goh, en laat ik dat nou net zijn!

Ik kan je helpen om je type te bepalen en daarbij kunnen we ook inzoomen op je Why. Als je hier interesse in hebt, stuur me dan even een bericht op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten